"SCD Group például aki a balaton körül 100yardot költ"
Kétségtelenül igen meglepő vállalkozás. Vagy pénzmosás, vagy állami támogatások lenyúlása, vagy egyszerűen csak egy nagyívű ötlet. Szerintem ebből is egy kicsi, meg abból is egy kicsi.
"Sztem kár, hogy magából Csányi Sándorból nem lehet venni párezer darabot."
Nem lepne meg, ha előbb-utóbb összedobna egy Csányi Fundot - persze csak gebinben, mert az OTP-t hülye lenne otthagyni.
Kétségtelenül igen meglepő vállalkozás. Vagy pénzmosás, vagy állami támogatások lenyúlása, vagy egyszerűen csak egy nagyívű ötlet. Szerintem ebből is egy kicsi, meg abból is egy kicsi.
"Sztem kár, hogy magából Csányi Sándorból nem lehet venni párezer darabot."
Nem lepne meg, ha előbb-utóbb összedobna egy Csányi Fundot - persze csak gebinben, mert az OTP-t hülye lenne otthagyni.
Csányi belépett Demján üzletébe (2)
Ugrás a cikkhezA hír fele nem volt meglepő, a Rothschild család beszállása tényként volt elkönyvelve. A másik fele annál inkább...
Csányi Sándor belépéséről eddig még nem szóltak hírek. Az OTP első embere az üzletrész vásárlással szorosabbra fogja üzleti kapcsolatait a Trigránit főnök Demján Sándorral.
Bár a Trigránit Magyarországi fejlesztései nem számítanak kiugrónak, az ingatlanfejlesztőnek számos nagyszabású projektje van Romániában és Lengyelországban.
A Trigránit közleménye:
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=14&i=57687