A pénzügyi válság kitörése után, 2009-ben a Bitcoin feltalálásával kiszabadult a szellem a palackból: az emberiség többé már nem fogja elfelejteni, hogyan kell egy központi felügyelet nélküli virtuális pénzt létrehozni. Blummer Tamás Bitcoin...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=188046
"Goldi.
2021. 06. 15. 09:20
Előzmény:
tomi140
#14771 A Buy-nak nálam most nincs esélye, nem láttuk az alját 24000 környékére várom." Annyi változás történt ebben, hogy már pontosabban lehet számolni, 22000-re tart a jelenlegi formációk alapján.
egyet értek... a top100tól hátrafelé fognak a legtöbben hullani. a bányász áttelepülések szerintem hetekbe telnek. illetve jön július 4ig még 1 BTC és 1 ETH határidős lejárat is (eladást hoz). az esetleg mélypont és fordulás megtörténtét mindenképpen július 4 utánra saccolnám. Tesla miatt is itt kell tartani 30 felett még 7 napig (negyedéves jelentés dátumáig). hónap végén van a BTC lejárat, július 4 az ETH lejárat ha jól tudom. nálam 80% a valószínűsége, hogy bedöntik júliusban még sajnos. örülnék ha nem így lenne, nem lenne gondom azzal ha itt vagy feljebb kéne rávennem. médiakörkép és TA szerint azonban van még tér lefelé, ebben az időpillanatban.
Szerintetek mennyi idő amíg az összes bányász elhagyja Kínát? Külföldi fórumokon sokan augusztus elejét írjak amikor az utolsó bányász is eltávozott Kínából .
nehogy 1 hónap múlva rúgja a végsőt kína a cryptoba azzal hogy csinál egy áramfogyasztási kimutatást, miután kimozognak a bányák - arra, hogy mennyivel csökkent a fogyasztás ezeken a helyeken miután leléptek a bányászok. nehogy :) ha itt totojázunk hónap végéig, az még a teslának is oké, utána kína publikál egy ilyet júliusban vagy augusztusban >>> végső rúgás, aztán fordulhatunk. egy lehetséges scenario.
Kezdődik 😀 A Chinese logistics firm is airlifting 3 metric tons (3.3 tons) of bitcoinmining machines to Maryland as the Chinese government cracks down on the industry. Photos appearing to show the equipment packed up and ready to be airlifted were shared on Twitter Monday by CNBC’s senior correspondent in Beijing, Eunice Yoon. Guangzhou-based Fenghua International told CNBC it is airlifting 3,000 kg (6,600 lbs) of machines to Maryland
volt egy ilyen Ether becslésem május 26, csak nem publikáltam. a "B" pontot túl optimistára lőttem. a "C"-nek viszont valós esélyt látok. továbbra is tartom hogy 1300as ethernél (vagy a trendvonanál valahol, attól függ mikor ér oda, minél később, annál magasabb alj lesz, ahogy az látszik is) és vagy 20-25ezres bitcoinnál lehet a mélypont. http://keptarhely.eu/view.php?file=20210526v01wi4ka3.jpeg
A kínai vezetés semmilyen potenciális konkurenciát nem bír. akkor sem,ha Kínának hoz hasznot,hírnevet. ez politikai és elvi kérdés. első a párt, utána jön minden. gondolom én.
szerintem sem. nyilván pénzük van, azzal meg könnyen és gyorsan lehet mindent intézni. nekem ez a kínai crypto utálat ez iszonyúan bűzlik. nagyon kíváncsi leszek mit tol le a média a torkunkon majd a témában. hiszen az igazságot nehéz lesz kideríteni, mint manapság mindenről :(
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=188046