A pénzügyi válság kitörése után, 2009-ben a Bitcoin feltalálásával kiszabadult a szellem a palackból: az emberiség többé már nem fogja elfelejteni, hogyan kell egy központi felügyelet nélküli virtuális pénzt létrehozni. Blummer Tamás Bitcoin...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=188046
még ne örömködjünk, visszatesztelte a trendonval letörést. ez még lehet ereszkedő árfolyam közbeni felfelé korrekció. igazából 56 és 60ezer közé is emelkedhet, ha onnan fordul le, akkor megerősíti a csökkenő csatornát, mivel akkor alacsonyabb csúcsról fordulna le. hetesen bejött a MACD eladási, elég tiszta. bár láthatóan jól tartja magát az árfolyam, lehet fals jelzés is. szép korrekció azért ath-ról már így is, de szerintem még nem láttuk az egész korrekciót... 20ezer alá én se várom és nem is érdemes előre szaladni, 40ezer lehet meg könnyedén. be kell parkoljon először 45ezerre, boliközép hetesen. boli-alj 21-22ezer környékén van... az felkúszik 30ra, és szerintem megérintik vele a boli aljat is 30 körül. ezt az egészet egy izgalmas, érdekes pozitív hír azonnal keresztül húzhatja.
Ez téves nézet, akkor lenne hiteles egy nem központi bank által kibocsátott valuta ha gigavállalatok bocsátanák ki, sokkal jobb vállalatfinanszírozási eszköz lenne mint a kötvény és banki hitelek!
A bolond minősítésre te vagy jó példa ostoba szűklátókörű gyík, a cinikus az aki mindennek tudja az árát de semminek sem az értékét, itt belső érték, márha marha fejjel tudod mi a közgazdasági jelentése ennek.
Várj egy pill. Neked csak a bitcoinnal van problémád? És nem az egész blockchainnel? - Véleményed szerint mire használható a blockchain, meg mely fejlesztéseket követed?
Én mással keresek sok pénzt a tőkepiacon, hazai és külföldi részvényekkel!!! Én felismertem időben az Apple-t és AMD-t tehát ne kamuzz, a lehetőség nem a bitcoinban van hanem a blockchain technológiában, amely sokkal hasznosabb területeken használható mint a kripto.
Látom lepontoztad a tanulmányt annelkul, hogy elolvastad volna. - Mond miért a te véleményedre kellene adnunk, mint egy egyetemi professzor kutatására? Ráadásul a nézd meg ki osztotta meg Twitteren a cikket (louisianai fed): https://twitter.com/stlouisfed/status/1383635157278625798 - De biztos te többet értesz a témához.
A bitcoin alapítói hazugságon alapuló félelmet próbálnak kelteni, elég sok hátránya van a kriptovalutáknak, nézz utána több honlapon fel vannak sorolva! A forgalom már nagyon alacsony 20e felett, az árfolyamot néhány db-al is fel lehet tornászni!
Ha a lenti linkelt tanulmányt nem olvasod el, akkor szerintem nincs miről beszélnünk. Amikor elolvastad, akkor érdekelne, hogy változott e valamit a véleményed.
Egyetértek! Én régebben sokat buktam, mert nem vettem észre, hogy a világ megváltozott. Most már próbálok odafigyelni erre és olyan lehetőségeket is vizsgálno, amikre egyébként 1-2 éve rávágtam volna, hogy lehetetlen. Meg nem igaz, meg nem történhet meg...
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=188046