Topiknyitó: Portfolio 2013. 08. 21. 06:20

Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert?  

Ugrás a cikkhez
A pénzügyi válság kitörése után, 2009-ben a Bitcoin feltalálásával kiszabadult a szellem a palackból: az emberiség többé már nem fogja elfelejteni, hogyan kell egy központi felügyelet nélküli virtuális pénzt létrehozni. Blummer Tamás Bitcoin...

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=188046
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
AlonsoRenault 2020. 09. 09. 21:15
Előzmény: #11578  szieszta
Én nehezen zavartam el bárkit is Tóbiás! Azaz Boborján! Tudod egy hete se regiztem ide. Ráadásul Tomibát szeretem olvasni, sose kötnék bele, egy művelt okos ember, adok a szavára. Megint hatalmas árnyékra vetodtél. Sírva nevetek rajtad nem visítva. Vagy vak vagy? A kénysuerbetegségeden nevetek amit magadnak se ismersz be. Szted minek linkeltem? Indi..Miguel Indurain? Indián..Indafotó, bármi lehet. Izzadságszagú a vergodésed. Alonso meg f1 pilóta nem indis. Ugyan indult vagy 2* de embered akkor már régen oltogatott itt téged, szóval az indulása akkor még gondolat sem lehetett.
szieszta 2020. 09. 09. 20:19
Előzmény: #11577  AlonsoRenault
Ja és a mínuszokról még egyszer, utoljára. Egyáltalán nem zavarnak, csak mikor azokra hivatkoztál, hogy mennyire népszerűtlen vagyok, akkor akartam ezen változtatni. Gondolom bosszantott, hogy a több napos munkád felesleges volt. Közel 3 évet visszamenőleg lemínuszoltál, nem kis munka veszett kárba.
szieszta 2020. 09. 09. 20:13
Előzmény: #11577  AlonsoRenault

Tomibáról (Kisvukról) ne is beszéljük, mikor a gágogásoddal elzavartad a fórumról.
Elmondom az összefüggést.
Az indi, nem Indiana Jones, hanem az indycar magyarosított változata, így gondolom az autóversenyzés szerelmese vagy, így nem meglepő az új névválasztás sem.
Annak örülök én is, hogy jól szórakozol az írásaimon, csak ne visíts, mert valaki még rosszat gondol.
Mondjuk nekem is furcsa, mit lehet visítva nevetni a tether mennyiségén. Esetleg, ha kínjában nevet valaki, mert magyarázatot adni úgysem tud.
AlonsoRenault 2020. 09. 09. 17:00
Előzmény: #11576  szieszta
Üldözési mániád van, ezt meg kell értened. Nem az vagyok akinek hiszel, de látom ez összezavar, kétségbe estél ettől. Pedig szerintem jó páran tudjuk a sztorit, Tomibá stb.. Pont te törölnéd magad mínuszok miatt? :) Ennyire hülyének nézed a fórumot? Ejnye. Miért zavar  téged ha le vagy - olva? Mitől probléma ez? Miből gondolod, hogy nem - olt volna le utána is? Logikátlan teljesen a hablatyod. Oszd már meg a nemléteződet. Rosszul blöffölsz, de várom a képtelenségedet. Vagy kinek tartogatod? Mondom, hogy én nem jelentelek fel, miért tenném? Jól mulatok rajtad. Nem akarok kiszúrni magammal, szeretek nevetni. Levelezd le a modival, hogy így van-e. Nem kell félni, tőlem lehetsz egy klón. Ha a modit nem zavarja engem sem.
szieszta 2020. 09. 09. 16:51
Előzmény: #11574  AlonsoRenault

Érdekes, hogy a több évvel ezelőtti beírásokat fejből idézed, az egy hetesre meg nem emlékszel. Akkor megismétlem. Mikor viszzamenőleg végig mínuszoltad a hozzászólásaimat, nem nagyon érdekelt, de mikor el kezdtél arra hivatkozni, hogy nézzem meg mennyi mínuszom van, akkor döntöttem úgy, hogy töröltetem és többheti munkádat ezzel kinullázom. Így csináltam mást nevet....hiszen kit érdekel mi mögé bújsz.....de azt meg folyamatosan jelentetted. Mivel ugyan azzal meg nem lehet újra regisztrálni, így mást kellett kitalálnom. De azt is csak azért, mert úgy hivatkoztál rám, hogy nem tudtam "visszaszólni".
Különben már meg van a bizonyíték, hogy te indi vagy. Majd megosztom veled.
Gondolom addig is tolod a feljelentéseket a modinál, ahogy szoktad. Az viszont furcsa, hogy nem gyűlnek a mínuszok.
AlonsoRenault 2020. 09. 09. 16:46
Előzmény: #11573  szieszta
Szerinted nem emlékszek rá milyen nevet adott Neked amikor minden nap olvastam a fórumot? Mást nem is olvasok itt pfen. Magadnak jósoltál, rosszul. Az embered meg nem jósolta azt amit a szájába adsz, mert csak egy közismert elemző PlanB várakozásait írta amivel gondolom egyetértett.  Mellesleg ez az elmélet azóta sem dőlt meg és csak jövőre jósol 100 k környékét. Látod-látod..nem mindenhol jön be a kamukázás. Van aki figyel. De tegyük fel 100 k t tippelt mondjuk feleződésre, nos ez esetben a rossz hírem az, hogy még mindig nagyságrendekkel kisebbet tévedett mint te a 2 dollároddal. Azóta persze szidod a btc-t mint a bokrot mintha a btc tehetne életed lehetőségének elszalasztásáról. Siralmas. Klón vagy ez nem vitás. Atya néven mikor írogatsz megint?
AlonsoRenault 2020. 09. 09. 16:38
Előzmény: #11572  szieszta
https://www.hazipatika.com/betegsegek_a_z/kenyszerbetegseg/373
Ez a link, nehéz lett volna megtalálnod. Vagy nem tudtad, hogy ez egy link? Az óvodás szintű te vagy indi nem te vagy indi bizti te vagy indi szövegedet nem tartod égőnek Boborján? Kit érdekel egy anonim fórumon, hogy ki kicsoda? Engem biztosan nem érdekel ki vagy, elég ha annyit tudok: Boborján! Ha a nemelemző nem volt kitiltva, akkor minek regisztráltál álneveken utána? Minek törölted volna a jól lejáratott nevedet? Mivel tudod bizonyítani amit írsz? Semmivel. Üres duma. Következtetni viszont lehet arra, hogy kit töröltek: Téged. Ha nem így van akkor logikátlan lépések sorát követted el, amit még belőled se nézek ki. Hol látsz itt ólat Boborján?
szieszta 2020. 09. 09. 16:27
Előzmény: #11570  AlonsoRenault

Ez a logikus levezetés , hogy írtam, hogy 2 dollár volt és magamnak jósoltam.
Egyszerűen nem érdekelt. Ne nevettess!  Indi itt százezres árfolyamot hirdetett a feleződés előtt.
Személyeskedésért meg jó párszor pihenőre küldték. Így nem kérdés, miért kapott piros lapot.
Ja és szintén Boborjánozott :-). Furcsa, hogy te nem tudsz mást kitalálni.
szieszta 2020. 09. 09. 16:17
Előzmény: #11571  AlonsoRenault

Milyen link alapján? Kire? Egyértelmű, hogy te vagy indi, hiába is tagadod. Gondolom tolod a feljelentést , de tudod miért nem  tiltanak ki? Mert a "nemelemzo" nem volt kitiltva, az Indivel ellentétben. De nem kell neked magyarázkodnom. Esetleg még annyit, hogy tudod mi szokott az ólban visítani? No nem a birka. Gondolj arra mikor nevetsz :-)
AlonsoRenault 2020. 09. 09. 15:44
Előzmény: #11569  szieszta
Google a barátod, nekem nem fóbiám a tether, neked igen. Minden nap visítva nevetek azon, hogy nem bírsz magadon uralkodni és beírod..Nem válaszoltál! Nem ismertél rá valakire a  link alapján? Én igen! :)
AlonsoRenault 2020. 09. 09. 15:40
Előzmény: #11567  szieszta
Kedves Pandacsöki Boborján!
Látom mindenkit elnevezel máshogy aki nem ért veled egyet, aki ellen nem tudsz érvekkel fellépni. Rendben. Én leszek Dénes te pedig Boborján. Szerintem teljesen illik rád ez a név. Te akartad, hogy így legyen, nekem mindegy.
 Ok, nem jósoltál és nem írtad le ide az akkor lehet nem is létező fórumba. Na de! Ha vártad volna az árfolyamot valahová akkor nyilván veszel belőle nemde? Vagy tudtad, de hogy lesz ez 1000 is de csak azért sem vásároltál? Hm..?Egy túrót! Ez bizony egy borzasztó rossz árfolyamjóslás volt nálad. Ha nem így lenne full logikátlan a viselkedésed. Kár kapálóznod. Nem vallom be ami nem vagyok Boborján. Bár őszintén szívesen lennék az embered, szeretnék én is ilyen mély hatást kifejteni rád. :)Mást is kommentálok nem tűnt fel? Ráérek, nincs most meló. Ne aggódj miattam Boborján! Visszanéztem mikor tűnt el, csak a kedvedért. Semmi előzménye nem volt annak hogy lelépett, semmi civakodás stb. Tehát magától léphetett le. Ezzel szemben rád tisztán emlékszem hogy kivágtak nemelemző néven mint a macskát aztán pár kitiltott klón után ezzel a névvel sikerült itt maradnod. Tények, amit ha valaki figyel tud ezen a csöpp kis fórumon. Persze ha szerinted nem így van bizonyítsd az ellenkezőjét, de vigyázz!!! elég csak visszalapozni..Én megtettem, de meg örülj amíg a klónodat engedik itt. Utólag az ember nagyon okos tud lenni azt mondod? Szóval amikor 2 dollárnál valami borzasztó mértékben rosszul jósoltál az nem számít, de amikor más téved pár ezret az árfolyamban az gáz? Pedig te nagyságrenekkel többet tévedtél. Hogy is van ez Boborján?
szieszta 2020. 09. 09. 15:21
Előzmény: #11565  AlonsoRenault

Ha ekkora szakértő vagy, kérlek mutasd meg, melyik nem kamu oldal, nem kamu adatokkal.
Én ebből másolom be az adatokat  https://coinmarketcap.com/currencies/tether/
- bármennyire is nem pontos, a lényeg, hogy folyamatosan hízik a tether mennyisége, amivel tudják pumpálni a coinpiacot.
Ismerek több kripto-s oldalt is, de az mind ugyanilyen kamu lehet.
Ahogyan 2017-ben 270 ezer BTC elfogadóhely volt Japánban : -)
Törölt felhasználó 2020. 09. 09. 15:14
Törölt hozzászólás
szieszta 2020. 09. 09. 15:14
Előzmény: #11564  AlonsoRenault

Kedves Déneske!
Én nem jósolgattam, és mikor én láttam a 2 dolláros árfolyamot egy cikkben, te még azt sem tudtad, hogy ilyen létezik. Most nagy mellel hirdeted az igét, mert már a csapból is ez folyik. Mennyire tájékozott vagy, büszke lehetsz magadra!
Nyugodtan bevallhatod, hogy te vagy indi. Nem hagyott bennem nyomot, eddig nem is emlegettem. Nem úgy mint ő, mikor töröltettem a nemelemzot és jó ideig rám hivatkozott. Teljesen ugyanolyan stílusban, mint te, a Mekelek is az ő szájából jött.
Úgy látszik, nagyon tetszenek a hozzászólásaim, hiszen mindegyiket kommentálod....ez is indi stílusa., ráadásul visszamenőleg, szinte kívülről fújod az összeset. Megtisztelő, köszönöm!
Indit is azért tiltották ki, mert folyamatosan személyeskedett és idáig nem mert visszajönni, mert a jóslata eddig egy óriási baklövés volt. Amit itt hirdetett.
Ami a befektetéseket illeti, sokkal több rallyból maradtam ki, mint amit megjátszottam, mivel utólag az ember már nagyon okos tud lenni.
Törölt felhasználó 2020. 09. 09. 15:14
Törölt hozzászólás
AlonsoRenault 2020. 09. 09. 14:28
Előzmény: #11562  szieszta
Mennyire kell értelmesnek lenni ahhoz, hogy valaki a nyíltan kamu adatokat (forgalom) beírkálja ide minden nap? :) A jövő heti lottószámokat is írd be kérlek!
AlonsoRenault 2020. 09. 09. 14:24
Előzmény: #11559  szieszta
Ennél ez bonyolultabb, de nyilván azért vagy felszínes szkeptikus, hogy Mek Elek módjára vizsgáld meg a dolgokat. Az indis fóbiádra (látom megviselt téged az az ember és azóta a torkodon akadt): Nem tudod elképzelni, hogy az országban mást is irritálnak az irományaid és nem lerázhatóak pár bullshittel? Nem mondom amúgy egyszer én is megunom, de most még egy ideig nem. :) Te annak idején azt jósoltad, hogy 2 dollárnál neked ez nem éri meg. Ezek után, hogy van arcod bárkinek bármilyen jóslatát a szádra venni? Csak úgy érdekelne..Azért ehhez tehetség kell nemde? Nem tudom mit mondott a fóbiád tárgya, de ha 600 milliót akkor se tud nagyobbat tévedni mint te. Szóval legyél szíves szégyeld el magad, mert rajtad kívül mindenki jobb jós mint te szóval psszt..Szerényebben elvtárs!
Törölt felhasználó 2020. 09. 09. 12:54
Törölt hozzászólás
szieszta 2020. 09. 09. 12:54
Előzmény: #11560  szieszta

Még egy utolsó elemzés:
A tether napi forgalma 60 milliárd dollár, a BTC meg 33 milliárdon forog.
A világcsúcs, amit a tether elért, 107 milliáros forgalom, akkor még csak 4,2 milliárd darabbal ami ez év, március 13 ához köthető. Ekkor kellett kimenteni a BTC-t a nagy zuhanásból, mivel menekülő eszközként kezdett működni, a víruspánikban. Úgy menekültek belőle a hodlerek, mintha csak egy elektronikus jel semmit nem érő lábnyoma lenne.
Törölt felhasználó 2020. 09. 09. 12:42
Törölt hozzászólás

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek