Topiknyitó: Törölt felhasználó 2008. 02. 08. 08:44

Csak Csajok  

Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2010. 02. 24. 20:33
Előzmény: #12899  Törölt felhasználó
Ha ezek a Muppet Show-beli figurák reklámozzák
B. Lajost, tele gatyával, akkor csökken az esélye.
Kár, hogy még nem láttam egy részt sem a Jóban Rosszban -ból, mert így nem tudom azonosítani a benutatott színészeket.
Egye fene, egy szavazat B. Lajos fiatalkorú versenyzőre.
Törölt felhasználó 2010. 02. 24. 17:00
Előzmény: #12898  Törölt felhasználó
Ici pici politika...a kedvencem a legvégén a szőke kislány, aki ezt mondja: "Ezért a kényelemért nem szabad tönkretennünk a természetünket". :-)

link

Egyébként a véleményem csak annyi, hogy nem könnyű egy kamera előtt okosságokat beszélni, ha nincs benne gyakorlata az embernek..csak kár hogy ezeket így közzé tették. (az MDF honlapról vágták össze ezt a kis klipet)
Törölt felhasználó 2010. 02. 24. 15:42
Előzmény: #12895  -bubu-
Igen, elmaradt a Jóban Rosszban miatta. Szégyen és gyalázat.
Törölt felhasználó 2010. 02. 24. 15:41
Előzmény: #12896  Törölt felhasználó
Azt hiszem én majdnem vettem náluk gyapotot...de nem biztos hogy ők voltak. Viszont az biztos hoyg a gyapot sem járt azóta olyan magas árfolyamon, mint amikor majdnem vettem.
Hát evvan. :-) Ez az én formám. :-)
Törölt felhasználó 2010. 02. 24. 06:46
Előzmény: #12895  -bubu-
Jó reggelit , capital partners munka kezdés link
-bubu-
-bubu- 2010. 02. 23. 20:58
Előzmény: #12894  Törölt felhasználó
BL meccs real time ban :))
Törölt felhasználó 2010. 02. 23. 20:12
Előzmény: #12893  -bubu-
Te, pont úgy vagyok a tőzsdével , mint a fogyókúrával. Elméletben már iszonyatosan jól megy...a gyakorlatban azért még vannak némi nehézségek. Pl megoldhatatlan hoyg betartsam.. :-)))
-bubu-
-bubu- 2010. 02. 23. 20:11
Előzmény: #12892  Törölt felhasználó
:o))))

hiszen Te profi vagy ,

Törölt felhasználó 2010. 02. 23. 20:09
Előzmény: #12891  -bubu-
De az is hogy...bakker.

Gondolhatod mit ér, ha engem hagynak határidőzni!!!!!
:-)))))
-bubu-
-bubu- 2010. 02. 23. 20:04
Előzmény: #12890  Törölt felhasználó
"Ez az ország telis tele van olyan emberekkel akik képtelen felmérni a saját lehetőségeiket"

MIFID van erre kitalálva ...:o))
Törölt felhasználó 2010. 02. 23. 19:40
"A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete egy korábban lefolytatott felügyeleti eljárás során feltárt adatok alapján még 2009-ben tett feljelentést a csehországi bejegyzésű, de budapesti székhelyű értékpapír kereskedelemmel foglalkozó Capital Partners ellen a budapesti főkapitányságon - derült ki a Budapesti Rendőr-Főkapitányság (BRFK) tájékoztatásából.

Az eljárás eddigi adatai alapján megalapozott a gyanú, hogy a brókercég kereskedelmi tevékenység látszatát keltve tévesztett meg több magánszemélyt és gazdasági társaságot. A csalók azt ígérték a befektetőknek, hogy 150 ezer USA dollár befektetésével a világ tőzsdéin jegyzett cégekben szerezhetnek tulajdonrészt, ezen részvények adás-vételével extra profitra tehetnek szert.

Az álbrókerek valódi célja az volt, hogy a befektetők minél több tőzsdei tranzakcióra adjanak nekik megbízást, ők pedig tranzakciónként rendkívül magas jutalékot vontak le a már befizetett 150 ezer dolláros induló befektetésből. A sok-sok tranzakcióval járó jutalékok összege egy idő után felemésztette a befektetők befizetéseit, így nem hogy extra profitra tettek volna szert, még hatalmas anyagi kár is érte őket.

Az eljárás jelenlegi adatai szerint az álbróker tevékenységgel a cég több mint 3 milliárd forint kárt okozott.

A nyomozók a házkutatásnál eddig lefoglaltak egy nagy teljesítményű szervert, melyen az elkövetők rögzítették a cég teljes üzleti tevékenységét. A szerveren talált adatok értékelésével térképezhető fel az eljárás további részében a sértettek teljes köre. Lefoglaltak továbbá több mint 100 mobiltelefon készüléket, melyeken keresztül a cég mintegy 150 álbrókere végezte a munkáját. Az álbrókerek – akiknek többsége semmiféle pénzügyi végzettséggel nem rendelkezett – feladata volt a jövőbeli ügyfelek telefonon történő felhajtása, melyhez a telefonkönyvet, illetve az Aranyoldalakat vették igénybe.

A gazdaságvédelmi nyomozók 5 embert állítottak elő a Bajcsy-Zsilinszky úti irodaházból, köztük a csalás cseh állampolgárságú értelmi szerzőjét.

A budapesti házkutatással párhuzamosan Debrecenben is zajlik a cég ottani irodájának kutatása.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Főosztálya üzletszerűen, folytatólagosan elkövetett csalás bűntett miatt folytatja az eljárást."

Az az egyetlen bajom ezzel, hoyg nem igazán hallottam még olyan brókercégről, aminek a tevékenysége nem hasonlít az itt említettre... Sok sok tranzakció, adjál vegyél, kijött egy megemelt célár, most tuti a befektetés. Aztán csak a széttárt karok..nem jött be, sorry...

Egyébként meg, azt hiszem, én egy hitelintézetet fogok felnyomni a pszáfnál..mégis milyen eljárás az, hoyg valaki felvesz egy szabadfelhasználású lakáshitelt (ternészetesen deviza alapút), aminek a törlesztőrészlete alapból meghaladja a fizetése felét, és grátiszban odavágnak mellé még egy több százezres hitelkartyát. Ugyan Ecsém, adósodj már el amennyire csak lehet.

Tudom hoyg mindenki a saját felelősségére kell hoyg döntsön, de akkor is menjenek a büdös picsába.
Ez az ország telis tele van olyan emberekkel akik képtelen felmérni a saját lehetőségeiket.
Nem kellene valamiféle szabályozással megvédeni őket önmaguktól???

Törölt felhasználó 2010. 02. 23. 07:01
Előzmény: #12888  Törölt felhasználó
Van akinek én vagyok az igazi, de mindenki másnak csak egy klón. :-))

Ugyan minek klónoznának engem? Kontraindikátorokkal teli a fórum, nem vagyok olyan nagy szám. :-)
Törölt felhasználó 2010. 02. 22. 20:49
Előzmény: #12887  Törölt felhasználó
Te az igazi vagy, estleg klón, netalán Makkos Mária?
Törölt felhasználó 2010. 02. 22. 19:12
Előzmény: #12886  Törölt felhasználó
"Internet etikett- Netikett

Sokan, sokszor rádöbbentek már, hogy milyen nehéz az interneten kommunikálni, s mennyire könnyű félreértelmezni egy e-mailt, annak jelentését, szándékát. Kapcsolatok, együttműködések bomolhatnak fel miatta, viták, félreértések keletkezhetnek belőle, sőt heves indulatoktól sem mentes háborúskodások, akár egy levelezőlistán, internetes csoportban, egy közösség "füle hallatára" is. Gyanítom, hogy mindez ugyanarról a tőről fakad: a mindennapjainkban sem tudunk viselkedni (tisztelet a kivételnek), nem csak a neten. Míg az élőszavas beszélgetésnél gesztikulálunk, hangsúlyozunk, a hatást azonnal észlelve korrigálni tudunk, addig mindez leírva egészen más hatást kelt, mintegy felerősítve a gyenge fogalmazókészségünket, a mások iránti tolerancia hiányát. Sokan csupán értetlenségből, de azonnal a támadva védekezéssel reagálnak, gondolkodás helyett.

A lehetőség a tanulásra ezen a területen is adott.

Az etikett egy iránymutatás számunkra: hol, kivel, hogyan viselkedjünk, mit engedhetünk meg magunknak és mit nem célszerű. Az etikett netes megfelelője a netikett (netiquette), amely leírja hogy az egyes internetes kapcsolatoknál milyen szituációban, hogyan helyes viselkednünk, mit tehetünk ha valaki megsérti a netes közösségi szabályokat, hogyan tudjuk mindezt kezelni, minden résztvevő megelégedésére. A netikett tehát mankót jelenthetne értetlenségünkben, s mint minden információ, úgy a netikett is fellelhető az interneten.

A netikettből, ezen írás elkészítéséhez, azon szabályhoz igyekeztem tartani magamat, miszerint a netikettben sem találunk egyetlen felkiáltó jelet sem :-)

Egy biztos: a netikett alkalmazásából, vagy nem alkalmazásából származó következményekért senki sem vállalja a felelősséget, ám a netes viselkedés következményeit kinek-kinek magának kell vállalnia, ezért érdemes ismerni a netikettet.

Ajánlom a magyar netikett-t, mely itt is elérhető:

link "

Törölt felhasználó 2010. 02. 20. 14:22
Előzmény: #12885  Törölt felhasználó
Egy kis relax:

Enya - Watermark

link
Törölt felhasználó 2010. 02. 20. 14:20
Előzmény: #12884  kenyeres
link

No Mercy :-)
kenyeres 2010. 02. 19. 21:52
Előzmény: #12883  Törölt felhasználó
Törölt felhasználó 2010. 02. 19. 21:15
"Ilyet azért tényleg ritkán látunk a világ tőzsdéin: a kereskedés egyszerűen megfagyott az amerikai piacokon a mintasportolóból botrányhőssé degradálódott Tiger Woods „hivatalos bocsánatkérése” közben, amelyet a CNN és még a kifejezetten a pénzügyi világra specializálódott CNBC is élőben közvetített. Miközben mindenki Tigere szívhez szólóan ecsetelte saját bűneit és ostorozta vétkes lelkét, a CNBC-n jól látszott, ahogy a New York-i traderek tátott szájjal merednek a tévékre, a monitorok meg bánatosan villognak magukra hagyva.

A CNBC ráadásul a Dow Jones aktuális állását is kitette a képernyőre, ami először hülyeségnek tűnt, mert majd biztos Tiger Woods nyáladzására rántják meg a piacokat. Hát nem is. Most már tudjuk, hogy azért tették ki, hogy lássuk: alig kereskedik valaki a piacon. A szám szinte megfagyott, a 10,380 pont közelében billegő index alig tipegett néha ide-oda a „beszéd” alatt. Elképesztő, miközben mi egyszerűen képtelenek voltunk röhögés nélkül megállni az egész ostoba színjátékot, az Egyesült Államokban ez valódi, komoly, mindenkit érdeklő program volt (a CNN-en utána konkrétan elemezték a beszédet, mintha csak Obama szólalt volna fel).

Hősünk persze az első mondatokban elhangzott „selfish and irresponsible behaviour” után már csak ismételgette magát (csak dióhéjban: Tiger Woods elhitte magáról, hogy ő a világ ura, majd pedig csak azt nem tett magáévá,... nos, olyan nem volt, mindenkire rárepült, amíg a kedves neje arcon nem csapta egy golfütővel), de azért a tőzsdék szépen nyugiban végighallgatták. Tiger Woods megköszönte a figyelmet, és hirtelen mindenkinek leesett a tantusz, hogy talán kereskedni is kellene, ha már így nyitva van a tőzsde.

Sajnos indexekre perces bontású forgalomadatokat nem találtunk, de a legforgalmasabb amerikai papír, az Apple is tökéletesen tükrözi a hülyeséget: amint Woods befejezte, a befektetők rátenyereltek a gombra, az egyperces forgalom pedig egy-két percre a szokásos sokszorosára ugrott.

És ami a legsúlyosabb az egészben: miközben eleinte az egész szerkesztőség csak lesett, hogy ez a baromság mit keres a CNBC-n élő közvetítésben, a végére mégis oda lyukadtunk ki, hogy mi is Tiger Woods-szal foglalkozunk. Alig várjuk már, hogy egyszer monjduk Schobert Norbi lélekbe markoló selypegése miatt megálljon az élet a BÉT-en, azt mi is élőben közvetítenénk, az tuti.
"

:-))
Törölt felhasználó 2010. 02. 19. 19:59
Előzmény: #12880  -bubu-
Ezek az átminősítések csak azért történtek, mert rájuk szóltam, hogy most már ne hülyéskedjenek, mert úgy maradnak.
Elnézést kértek, s elővették a felminősítő készletüket.
Sajnáltam is a UBS-t (aki majdnem tönkrement tavaly),hogy hétfőtől péntekig véleményt kellett változtatni a MOL gyj után.
Mivel mindkét véleményt a gyj után adták, vigasztalásul fizettem egy sört a vezető elemzőjüknek.
További sörök után már csak fehér keresztet tudott vetni piros mezőben.
Törölt felhasználó 2010. 02. 19. 09:43
Előzmény: #12880  -bubu-
kösz -bubu-
(maci)

Topik gazda

famo
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek