az a slusz poén a pozíciókat beírokkal az hogy még
tanácsokat is adnak másoknak.
pedig a vak is látja hogy sorozatosan rossz pozikat vesz fel.
vagy a másik mikor vakon megvan győződve róla hogy az ő pozija márpediglen nagyon sirály,s kitől kér segítséget vagy megerősítést?
hát attól aki már eddig is rosszul teljesített.
Vagy a másik csoport a vaktában lövöldözős.
Törölt felhasználó2008. 07. 16. 17:11
Előzmény:
törölt hozzászólás
famo miért teszel úgy mintha nem tudnád?
kis hamis.
kérdezd meg a sok üldözött hogy miért látnak mindenkiben mást.
Én nem tudom! Itt lassan mindenki megzakkan?!
Eddig olyan jól el lehetett dumálgatni, véleményt cserélni, de lassan mindenki csak acsarkodik a másikra! Tudtam mindig, hogy a NET-en könnyen félre lehet érteni "dolgokat", de mielőtt "vissza"harap a másik, miért nem lehet tisztázni az esetleges félreértést? Miért kell gúnyolni a másikat ha rossz pozit vett fel? Arról esetleg ne is beszéljünk, hogy esetleg segíteni!!!
Szóval, végtelenül szomorú vagyok! :ol
Jelenleg elsősorban olyan téveszmék megnevezésére használják, amelyekben az érintettet üldözi valaki.
A tipikus paranoid tévhitek közé tartozik, amikor valaki úgy érzi, üldözik, megmérgezték, valaki (általában egy híres ember) titokban szerelmes belé (de Clerambault szindróma), beteg vagy parazitái vannak, Isten kiválasztotta, a gondolatait vagy a cselekedeteit távolról befolyásolják.
A hétköznapi életben gyakran használják a kifejezést mindenféle túlzott félelemre, például a posztjukért túlzottan aggódó politikusokra vagy az összeesküvéselméletek hívőire.
Csak Csajok