Az a helyzet, hogy ideje lenne itt is 300 fölé kacsintani ilyen hangulatban és halkan megjegyezve 340 feletti Opusnál...! Ha így megy tovább, a jövő héten nullán lesz a Cig Opus pakkja! Szépen fog mutatni a következő jelentésekben (hiszen a lejtmenet már be lett könyvelve) Aztán ki tudja meddig húzzák, de lehet lesz rajta egy 50%-os haszon is! Szóval ennek illene jelentkezni az árfolyamban itt...
:) Persze, hogy lesz, én már 10 éve várom... Utána volt ismét egy jelentős bővítésem 150 környékén és az ismételt remény.... Szóval, a biztosítókat tényleg nem szabad venni, ha nem a nyugdíjra gyűjtesz. Én szerencsére arra vettem és vártam folyamatosan az osztalékot és néha tényleg kaptam is. :) De az, hogy ekkora infla van és az ára tartja magát 'stabilan :)' arra az elszánt cselekedetre ösztönöz, hogy 350 környékén (ha egyszer lesz ott) kiszórom az összest a picsába ! Szóval, ha ez a hatalmas likviditás megmarad, akkor sokáig 350 alatt lesz...
2 mester is azt mondta a biztosítókat nem szabad venni. Havert rábeszélte egy bankár Járai miatt 510 hogy már sokat esett jelszóval. Valaha lesz e annyi?
Szépen felkapaszkodott 250-ről ide, de innen tovább már nehezebb lesz...na persze nem lehetetlen! Azt ne hagyjuk figyelmen kívül, hogy a Cig Opus pakkja végre "termeli" a lóvét nem csak viszi! Remélhetőleg még többet is hozni fog..
az a logika benne hogy ha pl fgolyamatosan olcsobban akarsz venni akkor lekötöd mert pl több ezer darabnál visszajöhet az ára. 280 rol 275re lekötöd... vagy fordítva bespájzoltál több ezer darabbal és elkezded értékesíteni.. olcson akarják venni de felkötöd pár darabbal hátha ráharapnak az eladói pakkodra.....
CIGPANNONIA kitartók