Belehúztak 10K...elég nevetséges már ez az árszint, lehet valaki raktároz. Alkusz vehet még bőven a 60%-ig amit megjelöltek, ők azért nagyobb tételben gondolkodnak. A lényeg hogy vették:-)
Nincs, legtöbb esetben egy RT.-t nem érdekli az árfolyam (biztosan nem a grafikont nézik és, ha csökken, akkor jobban dolgoznak), teszik a dolgukat és a nyereséget (ha van) osztalékot adnak, vagy beruháznak és a részvényesek/vagy potenciális részvényesek eldöntik a piacon, hogy vesznek, mert megéri a befektetés, vagy eladják, mert úgy gondolják, hogy nem éri meg.Az, hogy 'pár' darabot adogatnak naponta és nincs érdeklődés (miért is lenne, hiszen semmi hír és van 5 éves terv) ez természetes árfolyam eséssel jár. Tudom, még ezer kérdés felmerülhet, de -mint írtam is korábban- a mostani kamatkörnyezetben az osztalék előrejelzést tudva, ez a valódi árfolyama. Egy 'Olasz meló' lezárása ( eltűnne a Damoklész kardja ),akvizíció (Mi/Minket) mozgatná meg erősebben, mert akkor lenne nagyobb mennyiségi mozgás. Innen már nagyobb csorgást nem várok, bár 327 alá sem vártam (nem is értem a mai napig), de a csirkefarhátra vágyok beállnak 10-15-el lejjebb és kapnak egy megrémült másik csirkefarhátastól. Ez folyik most.
Arra való. :) Ha tényleg tartják a ígéretet, de tudjuk mindig van 'egyszeri tétel' és sajnos a mostani árfolyamon jelent 8-10 %-ot, elvileg itt venni 'jó' befektetés lehet, ha tényleg jön az osztalék. Tehát, ha nem lesz valami nagyobb deal, akkor nem igazán fogják ezt feljebb venni, mert az állampapír többet hoz. Ha most lenne 2-3 %-os kamatkörnyezet, akkor akár dupla árfolyam is lehetne, ha az osztalékot nézzük.
CIGPANNONIA kitartók