egyetértek, de a választások még meghozhatják a kedvet, akkor lehet újra 470. Most esik el éppen a fontos 418, már csak 700 db védi a 418-at sajnos, azt kiöntik és kakukk. Én tartom már bármeddig, jó lesz az oszti is egyelőre, és majd bővítek ha jön tőkém kövi hónapban.
igen, pont így látom én is és semmi....és hol van még az 500, ráadásul bárhol adják vissza tudják venni, így 500 körül már annyi eladó lenne h egyértelmű brutál hírek kellenének, nem értem miért nem hoznak valamit ki a kínai ügyről, mi a faszra várnak...? meg a többi mészárosban is, a választás valójában nem perdöntő...igazán, csak most mindenki ezt hiszi...
tegnap, tegnapelőtt adtam el 1500 hétszázas vételt 710-711 bakker vissza tudnám venni simán ugyanott, csak közben ciget vettem rajt, és az sem indul...így emelkedni nem lehet h ha mindig vissza engedik venni lejjebb, itt is, meg cigbe is
Igor, stílusa és nyelvi adottságai miatt kizárható, tényleg új itt! A másik kétség kívül a mi trollunk, de szerintem Ő trollocskának nevezné saját magát.
Szétoffolás ha megkérdezem mit vártok a közel jövőben? Nem szoktam sokat írni, ide sem terveztem, hogy napi vendég leszek, ha tolakodó volt a kérdés, sorry.
Azért jó a CIG, mert a Konzum tobb 10mrd-os tokeemeles elott all. 1-5 even belul 1000 felett lehet, ha nem lesz krach. Stop loss 280. 350...450 jo beszallas, vagy bukta😊
Qwertzuio-t az est topikbol ismerem, ott elég realistának tűnik. Utoljára tavaly nyáron volt cig-em, egészen tegnapig, újra boldog tulajdonosa vagyon pár darabnak, egyenlőre masszív mínuszban, de nem gondolom, hogy ez sokáig így lesz. Mit vártok a közel jövőtől? Én azért vettem, mert konzum tranzakció végrehajtása után bejelentésre számítok. Uco
CIG Pannónia