Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
-Jó napot! Private Banking friss:-BUX napi: A 75000 fölé zárás újabb lendületet adott a
még élő emelkedő trendnek.
Az emelkedő swing mélypontok sorozata még nem
változott, így amíg nem törik meg ez a sorozat, addig
nem tud jelentős korrekció jönni, csak kisebb
oldalazások.
A 78125 és a 81250 környéke lehet elérhető.
Újabb korrekció pedig akkor, amikor törik az ideális
emelkedő trendvonal.
Ellenállások: 78 125; 81 250.
Támaszok: 68 750; 65 625; 62 500; 59 375.
-Erste:-Elsősorban a Trump megválasztásával beindult spekulációk hajtották múlt héten a magyar tőzsdét, némileg háttérbe szorítva az amúgy kimondottan erősnek ígérkező magyar gyorsjelentési szezont is. A technikai kép továbbra is pozitív és jó úton haladunk, hogy az október közepén idénre vízionált 78.000 pontos magasságot elérje a BUX index.Támasz és ellenállás szintek
Annyira szeretem amikor így módosítgatják a szabályokat. Csak a TBSZ2025-től lesz ez érvényes vagy visszamenőleg is? (Gondolom költői a kérdés) Más. Én még tartok minimális shortot BUX-ra, longot eladtam tegnap a nagy örömködésben.
Mindenre ATH. Ha tavaly is recesszió volt, idén is, és mégis minden nap ATH van, akkor mit várunk? Majd ha már minden tuti, akkor beverik BUXot. Így tudnak a Logika RT ellen menni. A longosoknak nyitva az aranykapu, de bármikor jöhet fordulat.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!