Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Nem garanciáról beszélek, hanem valószínűségről. Hogy minek nagyobb az esélye - további emelkedésnek hónapokig vagy egy korrekciónak, amely lehet néhány hetes, de több hónapos is.
Nem tudom milyen emelkedésről beszélsz, mert a Bux hati egyetlen nap tudott emelkedni az elmúlt héten, az öszes többi nap esett és egyre záródik az olló a BUX és a Hati között mivel dec 15-én a kettő kiegyenlítődik, ez pedig további hati esést vetít előre, hiszen 3 hét van vissza, kivéve ha a BUX nagyot emelkedne.
Csak a kapzsiság, az úgy is nyerünk, csak a fel van - ezért lesz a nagy korrekció szerintem. Ugyanezt éreztem a MOL nál az osztalékrally idején, csak fel, hurráoptimizmus, aztán jött az Opus, most az MBH és persze a Matáv is.
Az MBH egy katasztrófa, 8 napig nem tudtam belépni a számlakivonatomba a digitális átállás idején, ezenkívül 2 adásvételnél kicsúsztunk a határidőből, mert a bank 90 nap alatt sem volt képes folyóósítani a hitelt és a CSok-ot eladónak. Nagyon sokan otthagyták az utóbbi időben.
Elillant a Covid pánik, addóság félelem, magas kamatoktól félelem, háborús félelem határunk mellett. Korlátlan zsákolást nyomnak, semmi nem számít, közben voltak szép leütések ès feleződő árfolyamok az elmült években. Az embereket sem egy Nyrt csőd, sem egy rèszvény felezés nem hatja meg. Csak a kalzsiság, az úgy is nyerünk, csak a fel van
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!