Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
ezt nem értem, múlt héten csütörtökön kezdtél adni, majd felfelé hígítani az ékre végig ültél egy nagy mínuszt, az első lehetőségnél, ahol ki tudtál menekülni kis haszonnal zártál Nem hiszem már az esésben? Nem akarsz végre keresni egy jót? Nyerőt rövidre, bukót hosszúra hagyod? Mire fel várod most a felfelét?
havonta benézek ide és látom Hathor bármit mond kap x dislike-ot. Szálljatok le róla ! Mindenki tudja, hogy előbb-utóbb úgyis igaza lesz, mert egyszerűen a fák nem nőnek az égig. Felőlem annyit stuccoztok amennyit akartok, meg ne bánjátok.
én csak a 6-os matekot tudom, 3300 a kamat, hogy ebből hogy lesz decemberre 0-hoz közeli kamat az elképzelni sem tudom: https://elemzeskozpont.hu/bux-hataridos-index-kereskedes-alapjai-peldak-kockazatok Miért nem egyezik meg a határidős index és a BUX index?
Ha alaposan megvizsgáljuk a BUX határidős index kereskedését, akkor azt vehetjük észre, hogy a BUX
index és a határidős termék árfolyama között van egy minimális eltérés, ez az ún. kamattartam. Az
elméleti ára egy BUX határidős indexnek a lejáratig hátralevő kamattal megnövelt érték. Mivel jelenleg
alacsony a kamatkörnyezet, ezért az elméleti határidős ár és BUX index között nincs jelentős eltérés.
Korábban, magasabb kamatkörnyezet mellett akár 4-10%-os eltérés is volt a határidős ár és a BUX index
között. A kamattartam a lejárathoz közeledve is csökken, míg a kifutáskor a határidős index és a BUX
index árfolyama megegyezik. Fontos szempont, hogy az elméleti kamattartam nem mindig jelenik meg a
BUX határidős index árfolyamában
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!