Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Amúgy én boldogan veszek is hatit. Ma is vételen álltam legjobb vevőként nyitóban, nem adtak. 5000es kamatra nem veszek most, de nem kizárt veszek, ha fentebb lesz. En a jeleimre várok. Számolok, chartot nézek, alakzatot, futit, pszichot.
Nekem ketyeg még a 19%os Állampapír, mellé zsebpénznek ezért rövid hativtradeket nyomok 200-500pontokra. 90.000es érték megengedi. Napi 20-60ezer jó zsebpénz ebböl, nagy kockázatom nincs. Ismerni kell a terméket
-Jó napot! Private Banking friss:-BUX napi: Egy kis fordulós minta kezd kirajzolódni a
87 500-as szint felett.
Ez a mini fej-váll alakzat okozhat némi korrekciót, de
az alakzat kis mérete miatt nem érdemes célárat
számolni.
A korrekció várható mértékét az ideális vastag
emelkedő zöld trendvonalhoz érdemes viszonyítani,
amely a 81 250 körül körül futhat jelenleg.
A 87 500 alá zárás indíthatna el korrekciót. Erősebb
támasz csak 75 000 körül található.
Ellenállások: 90 625; 93 750.
Támaszok: 75 000; 71 875; 68 750; 65 625.
A múltban éltek! Ma már 100m ft nem olyan sok, mint volt 10 éve. Ráadásul forgalomban lévő pénzmennyiség folyamatosan növekszik! A 10 évvel ezelőttinek nálunk a többszöröse van forgalomban. Nem értitek az alapokat sajnos.
Itt nemrég megvettek egy 200+ milliós villát, egy félkész házat, 2 újszerű lakást 80-85 millió között, 1 lelakott használt lakást 60+ millióért, . vegyék csak, alkalmi vétel mind....) Lassan elmennek a kockaházak is 100-150 misiért is...
Nekem már a fele is elég lenne :) ... otp szép átlag feletti forgalommal esik... nyitó után páran sírtak hogy nem kaptak az új otp long certiből...azóta - 500... szépen amortizáltak ma....
-Erste:-Kis lépésekkel, de távolodik a történelmi csúcsról a BUX index. Semmi dráma, csak egy kis elfáradás a nagy előreszaladást követően. A következő támaszt a 20 napos mozgóátlag jelenti 86.817 pontnál, de míg az emelkedő trendcsatorna nem sérül, addig csak egy normál korrekciónak vagyunk szemtanúi.Támasz és ellenállás szintek
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!