Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Amúgy mindig a piaci kereslet/kínálat határozta meg árjegyző elhrlyezkedését. Év elején volt 3000pont, aztán lett pár nap után 6000. Akkor sem teljesített kamat +-50pontot
Dehogy fórum hiba. Egyik kedves fórum társunk belép 10 klón nickkel és nyomja a mínuszokat. Van sejtésem, de mindegy is. Engem már nem erdekelnek ezek, csak felesleges írni akkor.
A vezető amerikai, ázsiai európai és régiós részvényindexek közül idén 32,1 százalékos elmozdulással a BUX index áll az élen, a sereghajtó 4,6 százalékos eséssel a CAC index.
igy jár aki olimpiát rendez bux felkészül 2036 ban jöhet egy kis korrekció a buxban 400000 ről 350000 re
mikor kötni kellett volna kiugrot mind az 50 de amikor venni kellett akkor nem ugrott ki ezt hívják a befektetők félre vezetésének az ajánlati könyv manipulálásával ezért az mnb már kiosztott súlyos büntetéseket de gondolom az árjegyző erste/otp ezt majd kidumálja
a 25/50 db os az árjegyző , a brokik sajátszámlás mutyit is csinálnak napközben mert ismerik a külf. alapkezelők megbízásait egyéb https://hold.hu/holdblog/husz-eve-nem-volt-ilyen-draga-az-amerikai-piac-erdemes-ovatosnak-lenni/
Nem árjegyző. Az lehet bennfentes. Szerintem inkább short vissza vevő. Én is ott realizáltam, de csak a napi pénzt raktam el, bent állok újra fentebb eladásssal. Ha megy lentebb, akkor ott adom. Most csak realizalas volt, napi penz
Bux 700pont le napon belül. Tenyleg vége kéne lennie. De ha nem, elfogadom azt is, akkor stop lesz megint. De szinte biztos vagyok a diagonal letoresben. Window dressinget meg nem tudom.. de chart mar nem engedi
rendben ezek is tények de mire, minden magyar fundamentum borzalmas , a nov +8 % meg a kérdőjel a köbön, talán trump mikulás rally lehet, a jó öreg donald minden hülyeségét beárazzák
-Erste:-Ha csak kis időre is, de a BUX átlépte a 80.000 pontos lélektani csúcsot. Mindeközben az MACD olyan magasan van, mint az index történetében még soha. Ez pedig általában valamiféle korrekció előszele szokott lenni. Ugyanakkor itt van az év végi „hajrá”. Ennek elmaradására pedig nem számítunk idén. Így egy oldalazást szavazunk meg a hétre.Támasz és ellenállás szintek
-Jó napot! Private Banking friss: -BUX napi: A 75 000 fölé zárás trendszerű
emelkedésnek nyitott teret három hete.
Az emelkedő swing mélypontok sorozata még nem
változott, így amíg nem törik meg ez a sorozat, addig
nem tud jelentős korrekció jönni, csak kisebb
oldalazások.
A 78 125 felett akár a 81 250 környéke is elérhető lehet.
Újabb korrekció pedig akkor jöhet, amikor törik az
ideális emelkedő trendvonal, vagy egy erőteljes
fordulós gyertyaalakzatot látunk.
Ellenállások: 81 250; 84 375.
Támaszok: 75 000; 71 875; 68 750; 65 625.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!