Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Nem kellett volna 7% alá vinni az alapkamatot...A Matolcsy és a többi sajna nem oda valók... Azon meg se lepődöm , hogy volt aki kamatot vágott volna.. - Az MNB helyében 370 alatt komolyabb húzást csináltam volna, de mint mindent ezt is benézték... - Most már jöjjön Varga Misi úr...Ő nagy híve az euró bevezetésnek...
Technikai hiba nem lehet. Kb tegnap írt róla egyik kolléga, hiába mozog árfolyam, csökken a nyerő különbség. Most vettem én is kb először múlt héttől Bux certit a mínuszos kamat miatt. Arra nem adok. 420pont körül lehet még a reális kamattartam .
Van azért pénz hatiban még. Ki lehet használni a kamatmozgást, spreadet aki ott tud ülni gépnél. Nekem minden hetem pluszos benne év harmadik hónapjától. Első két hónapban volt utoljára mínuszos hetem benne.
Az érdekes, hogy 80k-nál sírnak a cégek... A magyar lakosság nettó eladó és az egyik gond az lehet, hogy nem szállnak vissza.... -A Bux határidő forgalma is nulla random óta, az erste önkötést csinál azon nincs pénz.. -Meg az se jó, hogy sokan átpakoltak az IB-hez..
a bux az ilyen tényeket is le@-ja, Magyarország jelentős uniós forrásokat veszít el idén, ami közvetlenül és közvetve is súlyosan terheli a költségvetést, miközben szűkíti a kormány mozgásterét. Az uniós támogatások elbukása, a melléjük kiszámlázott EU-s bírságok a költségvetési hiány növekedéséhez vezethetnek, mivel a programok előfinanszírozása az ESA-szabályok miatt csak akkor semleges, ha az EU visszatéríti az összegeket. A kormány által tervezett GDP-növekedési és hiánycsökkentési célokat tovább rontja az exportpiacok lassulása, a belső fogyasztás mérséklődése és a gyengülő forint hatása. sajátszámlás robotkereskedéssel hülyítik a brókercégek a buxot ezért csökken a profit
igen jól mondod másfél év alatt duplázott a Bux index és a legnagyobb esés az max 6% volt augusztusban még 10% sem tud esni nyilván nem egy nap alatt gondoltam..... Hihetetlen ...Usa is nagyon túl van véve még jobban mint a Bét
Úgy legyen, az erő hallgasson Rád. Azért egy picit sok, hogy 1,5év +100% után egy minimális korrekció nem legyen. (Augusztusi 6% még nem korrekció) Tőzsdeabszurdum.
ez csak virtuális nyerő 27.-én msci áts. életbe lép vagy valami rossz hír és 2000 ponttal alacsonyabban nyit majd a bux és a az aktiválodó stoppok még megdobják lefelé abból már nem fog felállni
Igen, ezt látjuk, de meddig. A visszanézés csak ideiglenes, be kell vásárolni, mert jön az új ATH. 1 év múlva 100 000! Béke költségvetés! Béke missió! VilágBÉKE!!
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!