Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Te nagyon el vagy tévedve ) Sajnos a múltban éltek, ugyanis a részvények 60%
már magyar kézben van, Szemben a 10-15 évvel ezelőtti külföldiek 70-80%
arányával.
Közben csapból is az folyik nehéz a magyar gazdasági helyzet. Qrmány, Qrbán, kancsal, eltolcsy, malac, meg gorilla, fosrint. És húzunk fel mindenre. Mindegy a recesszíó, visszaeső makrok, Államháztartási hiány. Ilyen ez. Reméljük jön most visszateszt
Orbán üzent, jövőre minden csuda jó lesz. Ha a 2év 40-80k kevés lenne, és rossz lett volna :)Eljön a short time akkor https://kepkuldes.com/image/t6fRyfi
Na én megnyitottam idei első short certimet ma. Hati már -100pontra volt csak adható, azt kihagyom, mert 400as kamat kb a reális. Meglátjuk. Lefele bővîtünk. Felfele, long certi párba mellé fedezni
Ezt én már tényleg nem értem, sorban állnak vételre TS38-ra 30-40Ft-ra a kiütéstől. Ha így haladunk, akkor holnapra (de lehet még ma) KO lesz a certi. Napiban nem tud rajta nyerni már valószínűleg semmit. Mire készülnek? Vagy nagyon tudnak valamit a srácok vagy nagyon hülyék vagy valamit én nem látok jól.
Végfázis lehet a diliház. Nekem tegnap is longom volt. Sajnos kiugrasztottak belőle a visszaverések miatt. Ma meg tovább fel. Ma már nem csináltam semmit. Megvárom dilihaz végét
rossz nyomon jársz, sima tényközlés, te is csak azért vagy ilyen okos mert jól informáltak megmondták, hogy a magyar piac miért megy másfelé, meddig és miért, további szép napot
Ez pont az a keserűség, amit a sok éven át tartó sikertelenség okoz. Komolyan sajnálom, hogy így alakítottad magadnak a tőzsdei pályád. És hogy még tovább menjek, azt is tudom eztán mi fog jönni, már ha marad addig pénzed amit forgathatsz. El fog jönni a medve piac, mert mindig eljön. Aki érti és olvassa a mikro, de sokkal inkább a makro dolgokat, az ki fog szállni. Nem a csúcson, de kiszál, busás haszonnal. Te, ha még lesz pénzed akkor is shortolni fogod, és elhön a Te időd. Esik majd 1000ppntot, utána még 500at, elindul a medve. Igazolni látod magad és jön az "ÉN MEGMONDTAM" . HA SZERENCSÉD van visszahozod 1 -2 hónap alatt az elmúlt 3év bukójának 20%-át és qrva büszke leszel, aminek majd hangot is adsz. Eztán , mert hogy látod már, hogy mindig okosabb vagy a piacnál, korán fogsz fordulni és ugyan az lesz mint most inverzbe. Nyomod majd, hogy Vakvezet világtalant meg mindenki hülye, csak Te ismered az irányt, ugyan az a keserűség, mint most. És ez így megy majd körbe körbe egész addig míg ki nem szálsz, de akkor is úgy, hogy önbecsapva elhiszed, hogy itt mindenki hülye csak Te vagy a király. Annyi különbséggel, hogy má nem lesz fedezet, nem lesz tőke. .... nagybetűs TŐZSDEPSZIHO, ahogy már sokan sokszor említettük, de van hogy az ember betonra vet
Az nem lehet véletlenül, hogy Te ítéled meg rosszul a helyzetet több éve? Nekem nagyon-nagyon szépen hozott ez a "vakok intézete" ahogy Te fogalmazol és még nincs vége. Itt alap dolog (lenne) az önfejlesztés, de ilyen mereven gondolkodva, átnézve a tényeken csak a keserűség marad. .... valóban tőzsde psziho
Régebben én is csináltam, emlékeim szerint elég idegőrlő tud lenni az alacsony likviditás és a BUX-tól való hatalmas eltérés (kamat) miatt. Amennyiben belevágsz, akkor sok szerencsét!
-Jó napot! Private Banking friss:-BUX napi: A 75000 fölé zárás újabb lendületet adott a
még élő emelkedő trendnek.
Az emelkedő swing mélypontok sorozata még nem
változott, így amíg nem törik meg ez a sorozat, addig
nem tud jelentős korrekció jönni, csak kisebb
oldalazások.
A 78125 és a 81250 környéke lehet elérhető.
Újabb korrekció pedig akkor, amikor törik az ideális
emelkedő trendvonal.
Ellenállások: 78 125; 81 250.
Támaszok: 68 750; 65 625; 62 500; 59 375.
-Erste:-Elsősorban a Trump megválasztásával beindult spekulációk hajtották múlt héten a magyar tőzsdét, némileg háttérbe szorítva az amúgy kimondottan erősnek ígérkező magyar gyorsjelentési szezont is. A technikai kép továbbra is pozitív és jó úton haladunk, hogy az október közepén idénre vízionált 78.000 pontos magasságot elérje a BUX index.Támasz és ellenállás szintek
Annyira szeretem amikor így módosítgatják a szabályokat. Csak a TBSZ2025-től lesz ez érvényes vagy visszamenőleg is? (Gondolom költői a kérdés) Más. Én még tartok minimális shortot BUX-ra, longot eladtam tegnap a nagy örömködésben.
Mindenre ATH. Ha tavaly is recesszió volt, idén is, és mégis minden nap ATH van, akkor mit várunk? Majd ha már minden tuti, akkor beverik BUXot. Így tudnak a Logika RT ellen menni. A longosoknak nyitva az aranykapu, de bármikor jöhet fordulat.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!