Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Azért, ha lemásolnak, vagyis esne kb. 4%-ot az snp, hát az nagyon durva lenne. De hát ez tőzsde itt bármi lehet, akkor viszont Bud, multimilliókat keress itt 2 nap alatt.
Annyi árnyalattal, hogy a normál certi áttéte elszáll, ha rossz irányba tart a certid, és csökken ha jó irányba megy. Míg fix áttétű terméknél akkor is marad a 2-3-10x-es áttét, ha agyagba döngölik (KO-s certinél ez 40-50x-es) vagy ha menybe megy (KO-s certinél ez 2-3x). Azóta vagyok képes profitot termelni, mióta fix papírokra álltam át. Van, hogy fél-egész évet is alszik egy papír több-kevesebb mínuszban, aztán meg észhez tér és profitban zárható.
azon gondolkozom hogy zárjam -e a shortokat...jól ráijesztenek a shortosokra is mindig...hogy teljes legyen a móka... de már verik lefele.. Dow Jones már -150 ponton a mai + 300 -ból, az nagyon dúrva.... nemtudom.... ti mit láttok ?
Vigyázz, nehogy téged meg a jól elkapott short pozid daráljon le. (Bár most megint csökken) Én a mai kereskedésben lévő aljakon vettem snp longot, de már rég kiszórtam, pedig gondoltam, hogy egy ekkorra esés után felhúzzák, jó nyertem vele, de hát nem eleget :-) Nembaj ilyen vérzivataros időkben ha nem vesztek, hanem nyerek, már annak is örülni kell. De valahogy mostanában jól elkapom ezeket a nagy mozgásokat
Vennék egy baszott nagy földet és hagy művelje valaki... A faszom szenvedjen albérlőkkel 30 lakásban ;) Én is nyomom, csak szar az esély, 1 a százmillióhoz ;))) de ha bejön, akkor megyek Sopronba és eszek egy háromgombócost:)
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!