Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Így van. Mondtam újra shortban vagyok. Kiszálltam pluszban, majd visszaszálltam, még mindig tartom és tartani is fogom, stop persze lesz ha felfele menne 72K fölé. Ha nem, megy le tovább bővítve.
Törölt felhasználó2024. 05. 17. 17:05
Még bullishnak néz ki, célárat elérte, ezért zártam. Nem én emeltem meg a kamattartalmat, 680 db volt a napi forgalom záróig, csak egy pici része voltam. Eddig teljesen jó döntés volt a zárás, azóta nem sikerült neki tovább esnie. Ha esik a jövő héten, lehet veszek longra.
Nem értem honnan lenne 72700-ról, mert hétfőn eladtad, rá is kérdeztem...miért? Hétfőn fél tíz után már nem volt 72700-nál az árfolyam.. . Hathor
hétfő, 12:37
Előzmény:
Zsombéki
#100479 Nincs ma türelmem hozzá.Kis nyerő volt rajta. Várok .Zsombéki
hétfő, 12:31
Előzmény:
Hathor
ezt nem értem, múlt héten csütörtökön kezdtél adni, majd felfelé hígítani az ékre végig ültél egy nagy mínuszt, az első lehetőségnél, ahol ki tudtál menekülni kis haszonnal zártál Nem hiszel már az esésben? Nem akarsz végre keresni egy jót? Nyerőt rövidre, bukót hosszúra hagyod? Mire fel várod most a felfelét? . Hathor
hétfő, 10:06
Előzmény:
ALANFED
#100475 3500ig ment kamat, majd hirtelen 300pont lejn.Arra pont elég volt, hogy 72310en kiszálljak a 16k shortból.Jövök még majd"
Bux -1.4% Majd jön a nem veszunk tobb reszvenyt vissza, osztalek levagas, kitarazas, vilagjarvany ujra, haboru, leminosites. Es a sok ATHs beragadasa. A kör nem áll meg
De nem ok nélkül tiltották egyik korábbi profilodat sem, tettél érte mindig. Nem azzal volt sosem a gond, h máshogy láttad a dolgokat, hanem az ámokfutások miatt. Ha kultúráltan fórumozol, nem tiltanak és nem kell havonta újabb és újabb klónokat gyártanod. Erre még nem gondoltál?
Nem lenne 1xűbb úgy fórumozni 1-el, h ne tiltsanak ki folyton? - de igen akkor hogy ha nem tiltanak ki, különben soha nem lesz vége, mondom hogy több száz telefonszámmal és email címmel rendelkezem.
Minek kell ennyi klón profilt gyártani? Kitiltottak már ki tudja mennyit, most meg már 1x-re kettővel is (Silence, Huba) nyomod párhuzamosan. Nem lenne 1xűbb úgy fórumozni 1-el, h ne tiltsanak ki folyton?
3-4 hónap nem nagy tévedés ha kitör a 3. vh. 50 év múlva már csak az évre fog mindenki emlékezni mint 1914 vagy 1939. Miért, te tudod hogy 1914-ben melyik hónapban tört ki a vh? Igen kitartó vagyok mert az életben nem lehet boldogulni kitartás nélkül, ezt már több ellenfelem is elismerte a bírósági tárgyaló teremben is. én is elismerem mások teljesítményét. de igazából az egész fórum átláthatatlan mert senki nem tudja a másikról hogy sikeres vagy nem. Csak az (arc)vetítés megy, mindenki okos mint a fociban vagy a koronavírus témakörében.
Emlékszem megmondtad, hogy februárban borul a piac, már május van, nem borult. Akkor a mantra az volt, hogy 2020,2022, 2024.... Sok ilyen és ehhez hasonló jóslatod volt, egyik sem jött be.
Csak arra akartam felhívni a figyelmed, hogy egyszer igazad is lesz, akkor sem számít - de számít! mert elég pontos menetrendet adtam meg a háborúkat illetőleg, nagyon könnyű visszaellenőrizni. majd ha meglátod hogy Iránban forradalom tör ki vagy polgárhabárú vagy Izraellel háborúzni fog akkor emlékezz meg erről a bejegyzésemről.
Ezt nem állítottam, nem vagyok végtelen longos, a piachoz igazodom, most éppen shortom van (72550-es átlaggal). Csak arra akartam felhívni a figyelmed, hogy egyszer igazad is lesz, akkor sem számít. A legnagyobb trendben álltál shortba, minek? Azt mondtad kiülöd, nem lesz 70000 a bux, de ha az lesz, majd a kamattartalom megoldja, de nem bírtad, egy idő után már longoltad. A kereskedéshez erős psziché kell! Ezen felül pedig risk management, én használom, bent ragadni nem tudok, hacsak nem szűnik meg a kereskedés, de akkor mindenki bent ragad, longos és shortos is. . Egyébként rosszul tudod, nem Soros állt a háttérben, hanem az akkori problémák, a megugró forrásköltségek, a forráshiány, az, hogy senki nem tudta kinél mekkora a baj. Soros sokkal magasabban szállt ki, nézz utána, még időben észlelte a problémát, azért dobott ki minden OTP-t, közel sem 2000 alatt!
BUX meg napokon belül szakadni fog, már nagyon látszik a gyengeség, senki nem veszi egyik bluet sem ...... Messze minden támasz, szépek a kilátások egy jó beragadásra és buktára !
lovalld csak bele magad a végtelen emelkedésbe, ez a legjobb módja hogy bennragadsz egy méretes zakóban mint 2009-ben is történ az otp-vel. Sírva könyörögtek a banki vezetők a nagyvállalkozó ismerősömnek hogy vegye ki a több százmilliós betétjét!!!!!! a 30 ezer főnyi kisvárosi otp fiókból, mert azt hitték ők is!!!! hogy az otp összeomlik 1200 Ft-os árfolyamnál, egyesek már 6-800 Ft-os árfolyamot vizionáltak. egyébként utólag kiderült hogy a Soros állt az akció mögött, tehát ilyenkor nem számít a Fundamentum!!!!!
szép, szép! Mik az ellenállások, már amik működnek, mert mióta a támaszokat emlegeted folyamatosan töri az ellenállásokat, úgy, hogy a támaszokat meg sem nézi! . Ne érts félre, de nagyon mókás, ahogy hónapok óta, különböző nickeken propagálod az esést, szurkolsz neki. Ha focimeccsen lennénk, értékelném a kiabálást, a szurkolást, a felhördülést minden egyes cselnél, de ha rátekintenék az eredményjelzőre, akkor az sajnos csúfos vereséget mutatna! Igen, a becsületgólod meglesz, de 30:1-nél számít ? Győzelem az vagy csúfos kudarc, még akkor is, ha az utolsó gólt ti rugjátok? Egyébként a bíró komolytalan játékért leküldené a csapatodat a pályáról, ilyen játék és eredmény mellett!
Balin és Pomperj túl korán kezdték el a shortos várakozásaikat hirdetni, most viszont már elérkezett az idő szerintem - az utolsó emelkedés zajlik az Otp-ben, tökéletesen másolja a 2022-2023-as emelkedést, pontosan ugyanannyi fázisa volt az emelkedésnek mint most és az emelkedési fázisok hosszai is megegyeznek a mostanival - 1 kivétellel: az utolsó előtti emelkedés hosszabb volt most, de a mostani - legutolsó - emelkedés rövidebbnek látszik, egyelőre, mert ez még nem zárult le.... na már most főleg az Otp görbéje határozza meg a Buxot, úgy hogy nem kell ecsetelnem hogy mi következik egy nagyobb Otp korrekció esetében, a Mol-nak pedig nagyon nagy esélye van május 24-én az esésre amikor visszadja a 250 Ft osztalékot, tavaly 6-8 hónapig nem talált magára. Az Otp és a Mol együttes esése esetén teljesen mindegy hogy a Mt vagy a Ricsi emelkedik-e, nem oszt-nem szoroz.
csak ezt tudom ismételni - Támaszok: 57 810; 56 250; 53 125; 50 000 kizárt hogy egy nagyobb korrekció nélkül ezreket, tízezreket emelkedjen a Bux, jó beetetés lesz
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!