Topiknyitó: Törölt felhasználó 2008. 08. 18. 15:36

Brokernet: elindult a hatósági vizsgára való felkészítő képzés  

Na . de jó ... Már papírjuk is lesz róla, hogy hülyék...
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2008. 08. 22. 09:55
A brokinet 3 alapítója az osztrákoknál tanulta ki a szakmát.
és erre nagyon büszkék
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én már az élelmiszerboltban is megnézem hogy van-e a csomagoláson sarfesess.
Törölt felhasználó 2008. 08. 22. 09:24
Előzmény: #12  Törölt felhasználó
en a roman tozsden dolgozom, es a roman penz piac meghoditasarol irtam. bocs ha megtevesztettelek.
forest_30 2008. 08. 21. 18:16
Előzmény: #13  grafi
bp forex- el kereskedett már valaki?
mik a tapasztalatok ?
köszi

grafi 2008. 08. 21. 18:08
Egy-egy bnetes "szakemberrel" beszélgetve néha azt hittem,hogy valami vallási szekta képviselõjével vitatkozom...,olyan szinten tudják ajnározni a minimális szakmai felkészültségükkel a cégük ajánlatait,hogy az döbbenetes...
Olyan mintha szó szerint be lenne velük magoltatva az elõadandó szöveg és ha az ember jó pár éves tõzsdei gyakorlattal a háta mögött visszaszól,hogy az általuk elõadott tõzsdei szemlélet ("hosszú távon tuti a nyerõ") egész egyszerûen nem igaz,akkor csak olyan grafikonokat dugnak az orra elé,ahol furcsa módon a kezdõpont mindig alacsonyabban van a végpontnál...
Törölt felhasználó 2008. 08. 21. 17:52
Előzmény: #11  Törölt felhasználó
Az utolsó mondatod igazi gyöngyszem, totális képzavar. A Brókernet pedig nem most készül meghódítani a piacot, hanem már jó régóta. Emlékszem pár évvel ezelőttre, amikor hozták be az ügyfeleket a Concorde-hoz és végig kellett hallgatni úgy a kiselőadásukat, hogy fel ne röhögjön az ember a nagyívű szövegeken, mert még az ügyfél kényelmetlenül érezte volna magát, hogy az ott előadott tuti infók esetleg mégis megkérdőjelezhetők...
Kapásból javasolni más is tudna, legfeljebb van némi tapasztalata és tudja, hogy nem eszik olyan forrón azt a kását.
Törölt felhasználó 2008. 08. 21. 14:57
Előzmény: #9  Törölt felhasználó
Amennyire en ismerem a mo-i gazdasagi eletet, minden egyes "brokernet" hattereben egy eleg jol kepzett csoport all. Ne ertsetek felre, nem vedeni akarom oket! Semmi penzert nem cserelnem le a munkamat, bar eredetileg en is "csak" mernok vagyok. Ti 80%-ban penzugyi szakemberek vagytok, megis, a hozzaszolasaitokbol csak azt erzem , hogy egyszeruen nem tudjatok elfogadni, hogy a penzugyi piacon a tozsdenek nincs egyeduralma. Ha valaki ilyen tipusu es ilyen kockazatu befekteteseket akar, hat csak rajta! A napokban neztem at nehany brokernetes termek anyagat. Kapasbol tudnek 50 olyan ceget javasolni (persze azon a piacon amit en ismerek) aminek a reszvenyein egy ev alatt nyerhet a befekteto annyit amenyit a tuloldalon 5 evre igernek neki. A brokernet es meg nehany hasonlo magyar ceg, most keszul meghoditani a mi piacunkat. Szerintem sikeruk lessz, azert mert az utolso ev csalodasai kiabranditottak a tozsdei befektetoket.
ingcapa 2008. 08. 21. 13:51
Előzmény: #8  watson
A bnetes kínai lufi kidurrant. Van ilyen.
Majd kitalálnak helyette mást....
Az a szerencséje a bnetnek, hogy már akkora az ügyfelek bukója, hogy nem igen akarnak visszavásárolni.
Nem fogy annyi unit-linked.
Egy két ügynök éhen hal...és akkor mi van...???
Törölt felhasználó 2008. 08. 21. 13:45
Előzmény: #8  watson
Úgy gondolom, hogy a pénzügyi oktatás hiánya nem hiba, hanem tudatos cselekmény. Így könnyebb a zavrosban halászni.

Vajon az is véletlen, hogy a befektetési szolgáltatókat "köti" az EU szgorú tájékoztatási kötelezettsége (MiFID), míg biztosítást és ahhoz kötött befektetést szinte bárki közvetíthet?
watson
watson 2008. 08. 21. 13:22
Előzmény: #6  Törölt felhasználó
"pszáf-ot minősíti, hogy egzisztenciákat tehet tönkre a XXI. században a brókernet. tömegesen."
a Providentről nem is szólva. 400%-os THM.... broá... A reklámjait is betiltanám.

tulipan, azt is gondold át hogy pénzügyileg tanulatlan embereknek adnak el pénzügyi szolgáltatást. Olyanoknak akiknek tulajdonképpen kimaradt az iskolai pályafutásukból a pénzügy.

Ezzel visszatérve fretek véleményéhez: szerintem a kormányaink hibája (és azt is minősíti), hogy 2 évtized alatt képtelenek voltak az alapoktatásba valamilyen pénzügyi kultúrát oktatni. Pénzügyi kultúra nélkül pedig hiába való a kárpótlás, a privatizáció vagy az uzsora/provident engedélyezése, vagy a pénzügyi szolgáltatók (biztosítók is) szolgáltatásainak tulajdonképpen szabad közvetítése (tukmálása).
Törölt felhasználó 2008. 08. 21. 11:42
Előzmény: #6  Törölt felhasználó
tulipan,
az én foglalkozásom igencsak távol áll attól, amit a bnet-esek csinálnak!
Törölt felhasználó 2008. 08. 19. 12:55
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
Mindenutt a vilagon vannak "brokernet"-ek. ezen nem kellene felhaborodnotok. Nehogy mar elkezdjetek sajnalni azokat, akik az ugyfeleik! Senki nem kotelezte a befektetoiket arra, hogy rajuk bizzak a penzuket. Miert olyan szornyu , hogy alternativat mutatnak? Ha el tudjak venni toletek az ugyfelek penzet, ez csak azt jelenti hogy jobbak nalatok! Nem az a baj hogy leteznek, hanem az hogy a tozsde nem kepes oket hatterbe szoritani. Egy kicsit jobban dolgoznanak a tozsdei brokerek, egy kicsit tobb befektetot tudnanak meggyozni arrol hogy milyen jok, a "brokernet"-ek kiszorulnanak a piacrol. Probaljatok meg ti is az atlagember nyelven komunikalni es mindjart jobban figyelnenek ratok.
Törölt felhasználó 2008. 08. 18. 17:07
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
pszáf-ot minősíti, hogy egzisztenciákat tehet tönkre a XXI. században a brókernet. tömegesen.
Törölt felhasználó 2008. 08. 18. 16:58
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
ja igen, ők akik visszájára fordították a piacon a versenyt. azaz ahelyett hogy a biztosítók az ügyfelekért árversenyt folytatnának, most az a verseny hogy ki ad több jutalékot a bnet-nek az értékesítésért.
Törölt felhasználó 2008. 08. 18. 15:46
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
igen .. az ötlet maga az zseniális... a pénzügyi területen amúgy is alulképzett magyar lakoságot hálózzuk be hasonszörű képzetlen tanácsadókkal, akik szintén ugyanazon a színvonalon vannak... de mostmár elmondhatják hogy akadémián tanulták a tuti jó biztosítások elsózásást a szerencsételn balekoknak ..
Törölt felhasználó 2008. 08. 18. 15:41
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
először házon belül oktassanak...Nem biztos, hogy befektetés közvetítésre elegendő 1 autóvillamossági szakma...+ 1 hetes Brokernet akadémia.....

Fél tucat emberrel találkoztam, akiket hasonló kaliberű tanácsadók szivattak meg kínai befektetéssel ingatlan.fed.hitelre..ÁÁÁ

Ez a cég szégyene a pénzügyi tanácsadói piacnak, emellett persze "le a kalappal "a tulajdonosoknak, akik ezt kifundálták

Topik gazda

shadowd7
3 3 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek