Legyen bevonva e bûvöd körbe a bkv is. Rajtam olyan büntetést szeretnének bevasalni amit nem én kaptam. Legalábbis olyan cím van az összes buntetõpapíron ahol én sohasem laktam, kvázi nem is lehetett olyan címre kiállított okmányom (állítólag a diákom alapján büntettek meg....)
De elég ritka nevem van (azthiszem egy az országban) és hát megtaláltak. Hogy kit büntettek meg valójában? Egyszer ellopták az összes paíromat....
Félévente jelentkeznek, hogy 20-40 rugó a tartozás, én meg elfaxolom nekek a lakcímnyilvántartó adatait hogy sohasem laktam azonm a címen.
De elég ritka nevem van (azthiszem egy az országban) és hát megtaláltak. Hogy kit büntettek meg valójában? Egyszer ellopták az összes paíromat....
Félévente jelentkeznek, hogy 20-40 rugó a tartozás, én meg elfaxolom nekek a lakcímnyilvántartó adatait hogy sohasem laktam azonm a címen.
Botrányos "közszolgáltatók" ELMÜ- FKF -Fővárosi Vízművek
Időrendi sorrend:
FKF Rt:
Egyszerűen nem lehet lemondani a szolgáltatásukat!
Hiába bontottuk fel a szerződésüket az FKF-fel (mint cég) 2003-ban,
hiába nincs kommunális szemetünk, illetve ami van azt az új alternatív FELE annyiba kerülő szolgáltatóval elvitetjük,
hiába költöztünk el 2006 óta az FKF rt töretlenül számláz havonta rendszeresen.
Pedig a kukájukat már 2003-ban visszaadtuk, ezért fizikailag nem is tudnak teljesíteni és nem is teljesítenek.
Nem is vagyunk már ott ahol ők szolgáltattak, de ők állítják ki a számláikat rendületlenül.
Az FKF rt önkormányzati tulajdonban van. Mit csinál az önkormányzat? Önkormányzati határozatot hoz (a legfelsőbb bíróság döntésével ellentétesen), hogy márpedig az FKF Rt-nek jár a készenlét miatt a szolgáltatási díj, és ADÓ módjára (!!!!) be akarja hajtani, mint köztartozást!!
2 teljesen független piaci szereplő vitájába milyen jogon pofázik bele az állam? Adó módjára ?? Röhej!
2) ELMÜ:
Képtelenek lekövetni egy céges beolvadást.
2008 márciusában állítanak ki javában számlát olyan cég nevére, aki akkor már nem is létezett!
Kíváncsi lennék, hogy kifizetnék -e az ELMÜben az álatalam benyújtott számlát, ha egy ELMÜ jogelődre kiszámláznék valamit??
Azóta minden hónapban küldenek egy felszólítót, utána felhívom őket, hogy állítsanak ki helyesbítőszámlát és a jogutódra számlázzák ki a tételt, hiszen egy nem létező cég nem létező bankszámlájáról ha akarnám sem tudnék fizetést teljesíteni, arról meg nem tehetek, hogy a Bíróság visszamenőleges hatállyal szüntet meg egy céget.
ELMÜ 2: Tegnap megkaptuk a jövő évre vonatkozó szolgáltatási szerződést tőlük. Ma felhívtak, hogy ha aláírm a szerződést, akkor 1 HUF kedvezményt kap a cég KW-onként. A határidő a visszaküldésre a holnapi nap...Hát kösz szépen...Ez ám az elliberalizált energiapiac. Persze konkurenciájuk továbbra sincs nagyon ergo izgulniuk nem nagyon kell...
3) Fővárosi Vízművek:
Kiküld egy fizetési emlékeztetőt (amit 20-án kapok meg, hogy fizessek már ki egy 24-én (!) lejáró számlát! A röhej az, hogy az eredeti számlát meg sem kaptuk!
(Kérdés vajon honnan tudták, hogy egy még le nem járó számlát ki kell fizessek és nem fogom időben kifizetni??)
Felhívatom a telefonos ügyfélszolgálatot (nagyon viccesek és ezért Vízvonal-nak hívják- azóta is röhögnék, ha nem ilyen ...fejek lennének.)
Vízvonalon felveszi egy droid - az egyszerűség kedvéért nevezzük vízfejűnek (ha-ha)...
Azt mondja: A számlát kiküldtük, ha Önök számlamásolatot kérnek, akkor fizessenek 600 HUF-ot extra szolgáltatásként.
Mondom neki, ha kiküldték a számlát, akkor bizonyítsák be és küldjék el a tértivevényét!
Az nincs. Mondom hogy-hogy nincs? Azt mondja, most döntsem el, hogy kérem a számlamásolatot 600 HUF-ért, vagy nem kérem!? Ja mondom, akkor most rögzítse, hogy a vízműveknek kiszámlázok 5000 HUF ügyintézési díjat, mert nekem kell utánajárni annak, hogy hova küldték az eredeti számlájukat.
Hát ezt a hülye népet!? 600 HUF a ki nem küldött számlájuk másolatáért, amikor ilyen horror víz-elmü-gáz - szemétszállítási díjak vannak...
Ja végső soron meg innen is üzenem a Centrum parkoló Kft összes vezetőjének tulajdonosának és az összes önkormányzatnak, akik ezeknek a cégeknek a javára lemondanak az önkormányzati bevételekről (amiért gyakorlatilag se az Önkormányzat se a cég nem nyújt semmilyen szolgáltatást, hogy csak hasonló cégekkel álljanak kapcsolatban egész életükben és száradjon el a belük!
Üdv,
matgab