Kedves Uram!
Sajnos a Bányahatóság nem rendelkezik - vagy eltüntette - a LONE STAR KFT nemzetközi audittal alátámasztott nagyírtáspusztai és rózsabányai kutatások dokumentumait!
A fúrások eredményei apportként Társaságunk tulajdonába kerültek! Az eredeti példányok
másolatait közjegyzői hitelesítés után átadtam a Bányahatóságnak, az eredeti példányokat Bécsben helyeztem el egy széfben, mert Magyarországon nincsen semmi biztonságban!
A Bányahatóságnál 1995-2003 között az összes fúrási magminta, fúrási jegyzőkönyv a nemzetközi auditáció és a készletszámítás eltűnt! Ezeket neves szakemberek készítették a Kanadába és Szlovákiába elküldött fúrási magminták elemzése után.
Nagyírtáspusztán 95-105 méter fúrási mélység között 450-460 gramm/tonna arany dúsulást mértek, mely a világon a legnagyobb kimutatott és auditált mérés!
A Bányahatóság nem mond igazat, mert a Szolnoki Bányakapitányság kiadta a fúrási engedélyeket, azok eredményeit befogadta és végzésében elfogadta 1998-ban a Börzsöny hegységben a Nagyírtáspuszta és a Rózsabánya készlet számítását.Ekkor még Társaságunk nem is ismerte a Börzsöny alatt lévő - kimagasló mértékű - nemesfém dúsulásokat!
Hivatalosan Társaságunk kérte a Börzsöny hegység aranybánya nyitás koncessziós pályázat kiírását. A kérelmünkre történt meg - a 160 oldalas tanulmányunkban igazolt - az érzékenységi és terhelhetőségi vizsgálat, mely javasolja a bányanyitást!
A vitatott mennyiség értékek bizonyítására a hatóság cca. 10 db mélyfúrást fog előírni!
Sajnos a Bányahatóság a NASA szabadalma alapján- svájci egyetem által végzett - készített cca 45 km2-es területen 7 műholddal 500 méter mélységig végzett nemesfém kutatási eredményeit:
- 3 000 tonna arany,
- 3 000 tonna ezüst készlet nagyságát vitatja.
A Rudabánya ügylet - a Társaságba beépült fehér galléros bűnözők - felszámolásba vitték a Társaságot, hogy mentsék a NOVOTRADE és a GENEZIS gazdasági bűncselekményeit.
BRFK és a NAV nyomozói vizsgálják a csalárd csőd és a fedezetlen váltók ügyeit!
A MAMMON vezérelt kapzsiság vezet ahhoz, hogy kimagasló értékű projekteket tegyenek tönkre a társadalom kárára!
Halkan jegyzem meg, hogy eddig az ellenem felhozott hamis vádakat és rágalmazásokat jogerősen megnyertem!
Varga István - MNB PSZAF 3 . 0 jogerős ítélettel!
Több tiszteletet a kutatóknak!
Vezér 1947
Börzsöny-Aranybánya