Űrtechnológiát is bevetnek a börzsönyi aranyért – a kormánytól vár állásfoglalást a bányac… – (VG)
2022-11-03Hírek, Nemesfém
Az év végére vár új, előzetes információt a feltételezett nemesfémvagyonról a vállalat.
Teljes cikk olvasásához: tovább a http://www.vg.hu oldalára
KEDVES VUK! Nevetséges viszonyításokkal játszol! A NEMZET ARANYA az megmenti a SZENT HAZÁT az UNIÓTÓL, AZ EUTÓL, az USA által gyarmatosított NATO-EUTÓL! Ha azonnal elkezdhetjük a Börzsöny aranyának a kitermelését akkor 3-5 éven belül: - Kiléphetünk a NATO - ból, - Kiléphetünk az UNIÓBÓL, - Kikiálthatjuk MAGYARORSZÁG függetlenségét! - cca. 12 én alatt vissza fizethetjük a cca 45 ezer Milliárd Ft államadósságot és megszűnik évente a cca 12 000 - 15 000 Milliárd Forint adósság szolgálat kamata! Erre kell mindenkinek koncentrálni!!! vezér1947
KEDVES VUK! Nevetséges viszonyításokkal játszol! A NEMZET ARANYA az megmenti a SZENT HAZÁT az UNIÓTÓL, AZ EUTÓL, az USA által gyarmatosított NATO-EUTÓL! Ha azonnal elkezdhetjük a Börzsöny aranyának a kitermelését akkor 3-5 éven belül: - Kiléphetünk a NATO - ból, - Kiléphetünk az UNIÓBÓL, - Kikiálthatjuk MAGYARORSZÁG függetlenségét! - cca. 12 én alatt vissza fizethetjük a cca 45 ezer Milliárd Ft államadósságot és megszűnik évente a cca 12 000 - 15 000 Milliárd Forint adósság szolgálat kamata! Erre kell mindenkinek koncentrálni!!! vezér1947
Engem érdekel ez a buli. Résztvevők mekkora rönköket vihetnek haza? Fából, aranyból. Láttam pár részt valamelyik csennelen, ahogy a tengerentúlon kergetik az aranyat, ha ez pozitívum.
Vezér 1947 célba ért! A témát felkapta a média,most már foglalkozni kell a nagyérdeműnek a témával.Magánvéleményem:semmi sem lesz belőle,mert ha igaz lenne,már dübörögnének a gépek. Ha megnyílik a bánya,megyek dolgozni,aranyat mosni,szuper technológiát kezelni*******a reinkarnáció után. Kamu a köbön!!!!!
Kedves Kupec! Még szerencse, hogy itt csak a magánvéleményed mondhatod el a tudományosan bizonyított tényekről! Igen célba értünk! Ha a párizsi tőzsde 1847-ben bejegyezte a Börzsöny aranybánya részvénytársaságot, akkor van ebben valami? vezér1947
Börzsöny-Aranybánya