Topikgazda: Törölt felhasználó 2009. 06. 09. 09:12

Bokros csak néhány hónapig marad Brüsszelben?  

Ugrás a cikkhez
Bokros Lajos csak néhány hónapig lesz brüsszeli EP-képviselő, ezután átadja helyét az MDF EP-listáján őt követő Habsburg Györgynek - írja keddi számában a Magyar Hírlap. A lap úgy tudja, a váltásra azért lesz szükség, mert Bokros Lajos lenne az...

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=116374
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2009. 06. 09. 11:02
Előzmény: #12  Törölt felhasználó
hát akkor hozzon már nekem is... adok eyg kis bevásárlólistát :P
Törölt felhasználó 2009. 06. 09. 10:34
..Bokros valójában addig lesz kint, amíg be nem szerzi magának és családjának a legfinomabb belga csokoládékat...kerek csokoládé, szögletes csokoládé, lyukas csokoládé, tejcsokoládé, étcsokoládé......
martin36
martin36 2009. 06. 09. 10:34
Előzmény: #10  Törölt felhasználó
Ez sirály volt..:-)
Törölt felhasználó 2009. 06. 09. 10:24
Előzmény: #9  Törölt felhasználó
Oh még mínusz, mert nincs igazam ?A történelem könyvben 1849-nél ,meg kell nézni milyen "rendesek" voltak a Habsburgok . De mivel a Habsburg fanok lepontoznak tessék hátha nekik ez majd bejön. link
Törölt felhasználó 2009. 06. 09. 09:57
Előzmény: #5  watson
Ciccolina mit csínált leápolt egy rakat embert, a Habsburg család meg több százezer embert öletett meg uralkodásuk során. Öszeharácsolt vagyonukból , most egyszerűen hatalmat vesznek.
Törölt felhasználó 2009. 06. 09. 09:52
Előzmény: #7  Törölt felhasználó
Ha nálad a köpönyegforgatás egyenlő a hitelességgel akkor állj fejre a megáálíthatatlan hasmenésed kellős közepén.
Törölt felhasználó 2009. 06. 09. 09:45
Előzmény: #5  watson
xD. ausztriában igen, de nem mindenütt. kezdocske meg mossa ki a száját szappannal.
Törölt felhasználó 2009. 06. 09. 09:45
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
a jobbik éppen gyűlik... vagy tüntet... válassz
watson
watson 2009. 06. 09. 09:43
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
Siegfried van benne valami, de mit szóljunk akkor Ciccolinához az olasz parlamentben? :DD

Itt mi még nem tartunk sajnos, vagy hál' Istennek? :)
Törölt felhasználó 2009. 06. 09. 09:43
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
Kutyából nem lesz szalonna.
A komcsi bokros itt is átbaszta a szavazókat és most mehet a sztyupid habsburg tönkretenni hazánkat.
Bűncselekmény!!!!!
Hol van a jobbik?
Törölt felhasználó 2009. 06. 09. 09:39
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
Hubertus ausztriában a Habsburg szitok szó , és szerintem jogosan , csak a pénze és a neve miatt jelölték, ami nagy szégyen nem csak az Mdf-nek, hanem az egész országnak szerintem.
Törölt felhasználó 2009. 06. 09. 09:32
Előzmény: #1  portfolio
van reális alapja. meglátjuk. ha már itt van egy MDF-s hír, az LMP topicból átmásolom ide is, miért tűnt számomra hitelesnek az MDF - húzóember ide vagy oda.

Én személy szerint gratulálok az LMP-nek, mondjuk az fix, hogy rengetegen azért szavaztak rájuk, mert ténylegesen is elegük van a politikából, ezt pedig még egyikőtök sem említette. Ami pedig az SZDSZ-t illeti, tényleg nem tudott semmit se felmutatni, gyakorlatilag azt hitték szerintem, ha benn vannak a parlamentben akkor a mentelmi joguk a választásokra is érvényes. Sok választó pedig egyértelmű okok miatt nem szavazott a baloldalra szerintem (nem akarom összeszámolni, hogy hány forintot vettek ki a zsebemből az elmúlt 6 és fél év alatt összesen, aminek nem láttam semmi eredményét).

Ezzel szemben, viszont érdemes megemlíteni szerintem az MDF-et. Méltánytalanul keveset beszélnek róla az emberek, de anno amikor 98-02 közt be akarta szippantani a Fidesz akkor sikeresen ellenállt, és bár megy ott is a folyamatos széthúzás, remélhetőleg most már azért nyugodtabbak a kedélyek. Az MDF nyilatkozatai és programja tűnt számomra a leghitelesebbnek, akik a belpolitikai csatározásokon túl is OLYAN KÉPVISELŐKET akartak az európai parlamentbe küldeni AKIK EURÓPASZERTE ELISMERTEK. Európai közgazdász egyetemeken már tanítják Bokros megszorításait, és valljuk meg őszintén még Habsburg György is ha felszólalt volna az európai parlamentben akkor jobban felfigyelnek rá mert 1. ha magyarul nem is annyira szépen, de idegen nyelveken jobban beszél mint bármely más eu-s magyar képviselő 2. már a neve önmagában felkelti az érdeklődést.

Az is érdekes, hogy sokan azt mondják balra tolódott az MDF a jobboldali koalíciós kormányzás után, de akkor Bokros miért ül be az Európai Néppárt frakciójába, ami köztudottan jobboldali és konzervatív? Szerintem megtalálták az egészséges középutat.

Topik gazda

Hubertus88
4 3 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek