Szia Metal' Most van időm megnézni, de nekem nem ugyanaz látható a menüsorban, kérlek nézz már rá, mert így nem tudom lementeni, újra szerkeszteni, stb..Nálam a 2. menüsor (b-ról jobbra) legutolsó eleme a "Save analyzis", aminek egy felhő, benne egy felfelé mutató nyíllal az ikonja. Ha arra jobb egér klikket alkalmazok, akkor az oldal mentése, alatta oldal mentése a Pocketba,...elem vizsgálata (ez az utosó sor), a bal klikkel pedig a "SIGN IN" (Facebook vagy Goggle belépést ajánlja fel (email, password...).Megnéztem a verziói számomat "about chart" -ra kattintva, ott ezt hozta: HTML ProChart Version 6.3.3. Mi lehet a gond, kérlek, hogy segíts már miért nem tudom úgy csinálni, mint írtad. Előre is köszi, mielőbb várom szíves válaszodat.
Kínzóbb érzés ha nélkülem megindítják, mintha bukik rajta az ember. Ez is valami furcsasàg a tőzsdén, bár még nagyon nem akarjàk venni. A múltkori nagy kötèsek mi a szarok lehettek. Cigben is volt àllítólag
Nagyon gyenge... meglehet igen, sőt 300 is... de ezen szintek már nagyon kedvezőek... kár, hogy csak pár nagybüfi kezében van a teljes piac... egy csúcson lévő ingatlan/bérleti piacon ilyen árfolyam nem éppen a tisztességes játék megnyilvánulása, de ez a Bét...
VAR1: Rendkívül tömören a piac az elmúlt évben úgy árazta a papírt, mint monopolhelyzetben lévő fejlesztő-szállító a kínai piacon a prémium TWS aksi szegmensben és az első 4 Tier-1 gyártónak szállít, mint pl.az Apple, a Bose vagy a Sony, stb. és bevételének 80%-a ezektől jön be. A Seeking Alpha-s Black Mamba pedig írt egy tanulmányt, miszerint ezen Tier-1 gyártóknak immár alig 6 hónapja már legalább 4 kínai cég is szállít ugyanilyen aksit, sőt két ügyfélnek már 2 kínai is beszállít, miközben a 3. legfontosabb Varta ügyfél szintén megkezdte egy kínaival való beszállítást... és ha ez még nem volna elég, a legnagyobbik állítólag már jobb cuccot kínál az ügyfeleknek és jelentős árengedménnyel...mindezek alapján a Black Mamba min. 50-65%-os túlárazást vél az árfolyamban... A dolgot bonyolítja, hogy időközben kiderült, valójában a Samsung, a Sony és a Jabra fejhallgatókban van kínai cucc és ezen 3 szereplő a prémium piacnak csak 11%-át fedi le... az 55%-os piaci jelenléttel bíró Apple még mindig Varta aksit használ, legalábbis jelenleg még... és tavaly 60 millió db szart adott el 6 mrd-os értékben ami jelzések szerint idén 12 mrd lesz... így ha le is szakad pár ügyfél, az Apple önmagában is óriási buli... (és persze nagy kockázat az egy ügyféltől való függés)
A botrány alapján a 128 eurós ATH-ról brutális - réssel megtoldott - szakadással reagált az árfolyam és a 200MA(72.6), 38.2% fibo (72.8) páros ellenállásig esett. Innen korrekcióba fogott és jelenleg a most is nyitva lévő Lang & Schwarz-on 61.8% fibo (94) felé araszol...tehát jelenleg lehet egy rendkívül kedvező akciós beszálló vagy éppen ellenkezőleg, ez egy irdatlan esés kis korrekciója, mielőtt folytatja a zuhanást... hit kérdése... :D https://kepkuldes.com/image/hcFm6f
VARTA... szürke kis papír... kisbüfik álma, hogy nagy lesz... 2019. évben megvalósul a hatalmas ralli... öröm és boldogság decemberben... de.... jön január... és a kegyetlen felfedezés Kínából.... az árfolyam összeomlik... vajon van-e még remény vagy itt a papír vége ? Hamarosan... a fórumon !
Szia Csaba! Most egy irányba evezünk nem ? Nem akar megtörni a hit még magasan tartja. Lassan a MOL-t is nézegetem 2.800.- körül veszek egy kisebb pakköt. Daimler bővítve 47.25.- ről. Üdv
Akkor sem hallgattál rám, pedig már 2015-ben levezettem a royaltie pályáját, meg minden nap írtam vagy 30-at a topicban. Később már átestem a ló túloldalára, hittem, hogy beelőzi az OTP-t, de az profitban messze elhúzott, amire számítottam, hogy mostanra 800 HUF/év lesz, nem jött össze, mert a korábbiak elapadtak, csak szinte a VRAYLAR-ból van. Már 180 HUF/Q kürül kellene tartani, az über gyenge forint ellenére is csak 118 HUF volt a Q3, így szerintem a fair érték 5500.
BLUE topic