Hát 3 köröm volt ma benne, nem felhőtlen az örömöm, mert beragadt az egyik pakkom amit 2 szer is adhattam volna ha nem térek el a tervemtől, de a második (örömtelibb verzióm miatt) ott maradt. F*m Ez már így lesz év végére, majd jövő évben várok mégha ismét alja is megy egy felkört. Azért itt szöszölt az 560-620 sávban..
Sziasztok! Ma Ricsire dobtam 1K shortot 6.400.-on. Bővítésre felkészültem! DBank papírjaimat adó optimalizáltam :) Daimler első csomag 49.75-ön. Cbank 5.8.- fölött vagy 5.2 körül. MOL 2.925.- ről tartva , bővítésre készülök. Any és Gspark eltéve osztira :) Metál mester mi a helyzet a shell papírokkal? Fontolgatom 6.5% osztit fizet! Hajrá, profitra fel !
AUTOWALL: ... elnyúlt oldalazás lett belőle... a friss down trendvonal nyomása alatt a szakosított fórumtársak egymásnak adják-dobálják a forró krumplit és "tanácsokkal" látják el egymást, akárcsak a Cig, Set, és hasonló papírokban... valahol bizarrnak érzem ezt, de nem vagyunk egyformák, az egyes papírok fórumain olvasható "segítőkész" kommentek némelyikén jókat lehet nevetni... :D
CBank: A családi ezüst eladása, a 2.5 mrd-os MBank (69%) esete nagyjából az Thyssenkrupp esetére hasonlít... eladni az egyetlen jól tejelő modult és a befolyó pénzből átalakítani a meglévő romokat... itt azonban van egy probléma az eladó leányzóval... a kb. 3.4 mrd eurós svájci frankos hitelportfóliója lengyel lakossági ügyfélkörrel, amire a lengyel bíróság kimondta, hogy átváltható helyi devizára és amire a kapzsi, póruljárt nép egyre nagyobb része ugrik rá...DB-hez hasonlóan itt is a biztonságos, sávozós profitfejésbe belekábult nép kiugrasztása lenne izgalmas a komfortzónából...
DBank: A private banking területen 600 millió helyett 1 mrd-os költségcsökkentés lehet 6 ezres leépítéssel 2022-ig, miután tegnap a DB-Postbank banfiókhálózatának 2-300 db-os csökkentéséről szóltak a hírek (DB-nek kb. 500, a Postbanknak kb. 800 bankfiókja van)... közeledik a 7.2 eurós szinthez és lassan a túlvett zónához is, így lassan mérlegelhető a profitvédő stop... a kérdés izgalmas, miszerint ezúttal átviheti a szintet és eljuthat a -100% fibo (7.615) szintig is... annak áttörése már a gold-cross villanását is jelentené, egyre izgalmasabb rövidtávon, de csak ott...
SIXT: A szimm.3szög kitörés visszatesztelése megtörtént, éppen a felső élen zárt, 50MA(87.7) támaszig nyúló árnyékkal és a visszateszt által szépen bezárásra fordított bolialjjal. A pakliban van egy 2. false kitörés lehetősége, és van a kitörés megerősítése is... 2020 kilátásait tekintve up irányú folytatás lenne a korrekt a vételi jelzés égisze alatt, ez holnaptól a jövő hét közepéig valszeg eldől...
TKAG: Jan. 13-ig tart az ajánlatok benyújtási határideje... 15-én az FB kiválasztja a 2-3 legjobbat. Ugyan a részleges Ipo is az asztalon van, de elég nyilvánvaló, hogy nem lesz elegendő készpénz belőle, így az eladás az elsődleges...
Mol mostmár bátrabban merem mondani hogy tényleg nem fog már beesni 2020 ig, 4ig meg, kaszinó forgalom..megy le mély pontra..ez innen most 99% hogy nem fog up irányba elindulni.
BLUE topic