OPUSG: Ma a legnagyobb mester véleménye olvasható-látható itt... (Copyright - GoldGym) :D:D:D https://imgflip.com/i/3dh5km
Törölt felhasználó2019. 10. 16. 19:19
Nah, ricsi?:) Nem szólom el de nem ment előző alj alá még!!! Mit szólnátok egy 5300 környékéhez? most megint a van hogy oldalazik, vagyis vajon vajon levágja e magát ismét 5000-5050 ről.
De nem fér a fejembe hogy ennyi volt..ennyi? hírre felverték és most annyi, káput az egész story? Nem tudom elhinni hogy ilyen dologhoz adta magát az egész fidesz orbán ... hogy csak kopasztásra ment volna..
DB ugye megint az oldalazós csati felső élén táncol kitörési lehetőséggel... kérdés, hogy sikerülhet-e... akkor a piac megoldaná a melómat csak várnom kéne... :D
nem, nem... ez eurós cucc... Opit valszeg eurós nyerőn keresztül fogok leírni... de nem zárom ki a feltámadást, akkor forintos swing kereskedéssel nullszaldóznék, mint anno a Mol-ban...
14:59 Nagy Márton: ezt sokan benézték, nekünk lett igazunk Úgy néz ki, hogy valóban... ami engem érdekel az a DB-CB... ezeknek az égvilágon semmilyen jó megoldásuk nincs, csak a kamatlábra támaszkodnak... a díjak, jutalékok terén egy kibaszott nullák... filózom rajta, hogy a DB-t beszántom véglegesen, mert ez a kisebbik problémám az Opihoz képest... a német sajtóban sem látok egy szakit sem, aki a 9-10 eurós tartományt reálisnak gondolná...
TKAG: Szakik szerint a 2 pénzügyi befektető, mint a Blackstone és a Carlyle is közös ajánlatot tehet... mint ismeretes 15-18 mrd eurós tartományban lenne a vételár, tegnap a Seeking Alpha szaki ecsetelte, hogy szerinte miért lenne érdeke a Kone-nak a max. vételár kifizetése... azaz piacvezető pozi és verseny kivédése...
"olyan" már nem valószínűsíthető... az Opus megtelt, illetve még lesz benne pár új cucc, de innentől már csak eredményekre támaszkodhat és nem növekedési reményekre... beszoptam, beszoptuk páran... más nyerőből fogom szisztematikusan likvidálni, de még adok neki időt... 2022 messze van még...
Hm, opust nézem. Ha most ez lemegy 200 alá vagy 200 mind1 szóval, abból erős kételyeim vannak h áll fel. Es hogy egyáltalán lesz e még 500 felett. Mert olyan emelkedés mint anno..szerintem felejtős.
BLUE topic