https://invst.ly/11g4gw Magenta pöttyös 3 szögből a kitörés megerősítve. Fibo 1,6 teljesítve. RSI-nél még van hely fölfelé. Mi jöhet még????? Csak nem Fibo 2,6???????????
Az eladói oldal beszédes a lépésközönkénti mennyiségekkel. Szép kontrollált kereskedés ez, egy közeljövőben bekövetkező slusszpoénnal meglátásom szerint.
Talán ma már nem csak egy vevő volt, vagy ha igen, magasabb fokozatra kapcsolt. A TA most jó segítség lehet, Balentum a másik topikban tett fel grafikont. Azt hiszem, most tipikus TA megelőzi a fundás hírt állapot van.
Így van, egy vevő van, ez látszik már hetek óta. Remélem, valaki jól értesült! A többi rv-nél szinte teljesen egyetértek veled, nálam a Wabi játszik még, mert a szektor és a menedzsment kiváló. Sok nyerőt, és azért figyeld a BIF-et a továbbiakban is!
Nem csak én (kb 70%), de nem jöttek a vevők, szerintem egy vevő volt, vele ment a húzd meg ereszd meg 2 hétig. Ügyesebb volt nálam, vagy jobban értesült. Azért is adtam, mert a napi fogalomhoz képest sok volt készleten, nem könnyű eladni ilyen illikivid piacon. A BIF- ben először a tizedelés előtt dupláztam a tőkém. Egyszerű volt, mert benn volt a beszámolóban, hogy a Harsánylejtő beszáron van a könyvekben. Budai telek beszáron? Azóta fontos eleme a portilónak. Volt benne 2-3 köröm (remélem lesz is még). App nálam nem téma, átértékelésekkel túlárazott eszköz oldal (szerintem). Kereskedelmi ingatlanok, nem hasonló a portfolio, ezek esnek nyugaton, nem BIF portfólió. 90- es évek Postabank csalására emlékeztet a sztori. Nem BIF. Alteo, Rába (itt valami történni fog, vagy egybe gyúrják a RM cégekkel, vagy kiviszik, de jelentősen STK alatt van és Ingatlan Győrben Beszáron...), Any (Nigéria) és persze Elnök úr OTP- je. Nálam ezek futnak. AW-- t dobtam a szélhámos vezetés miatt, nem érdekel hogy alul árazott Szélhámosok vannak a vezetésben. MOL- t figyelem, mert ha már senki nem szereti, akkor érdemes venni...
Ha ilyen jelentős pakkod volt (persze a forgalomhoz képest), akkor az utóbbi napok eladója te voltál. Az egyik legnagyobb pozitívum ebben a papírban, hogy kvázi nincsenek beragadtak (akik Luke-tól vették 370 fölött, azok, de ott nem volt még közepes forgalom sem), így nagyot lehet húzni rajta, ha az a szándék. Az app sem rossz cég ugyanebben a szektorban, de a sok beragadt miatt szenved az árfolyam és csak nagy vételi erő esetén tud emelkedni. Nálunk ebből a szempontból sokkal kedvezőbb a helyzet.
366 lett a vége, 4 milliós vétellel, ez az átsúlyozás miatt lehetett. Esetleg így is adhattad volna, ha ki akartál szállni. De várunk vissza, azt hiszem, jó lesz ez nagyon.
Köszi, hogy beírtad! Én maradok, még most is látok fantáziát benne, az átsúlyozós hír is tetszik, a Baross tőkeprogram is sanszos, és valahogy a partizános nyaralós sztori is bizakodásra ad okot.
Az egyik serpenyőben, hogy eladják jó áron, a másikban meg az egy részvényre jutó saját tőke csorgással... Nem tetszik a lecsökkent cash sem, nem tudom mi lesz az osztalékkal. Én kiszálltam. Jól hozott. Osztalék után is 220 ért bővítettem. Nekem innen nem alul árazott. Most már speka. Ahhoz nem értek, nincs infom.
Kulcskérdés a Pió, egyértelmű. Közkéz alig van, komolyabb bevásárlás csak a Pió részének részbeni értékesítésével lehet. Viszont ha kijön jó hír, akkor szép magas áron értékesíthetik valaki másnak.
Szép találat, köszi! Ez a jövő hétre plusz vételi erőt jelent az index-követő alapok miatt. A súly kicsi, de azért nem rossz, a Wabi-nál (másik papíromnál) például nagyobb. Viszont én nem erre a hírre vártam, egy nagyobb dologra gondolok.
Ez a nagy kérdés. Az biztos, hogy hetek óta szisztematikusan veszi valaki, rövid pihenőket tartva, az egyes szinteket szépen kiporszívózva. Az is valószínű, hogy nem a gyj miatt vette. Valamilyen hír lesz itt, lehet találgatni, hogy milyen.
Ma is a szokásos 5 milliós vétel felfelé a könyvben, a 354-en levő vevőnek nem adva semmit. Még pár nap, és megvilágosodunk, miért voltak az utóbbi időszak napi vásárlásai!
Na most van egy kiszállónk is, le is nyomta szépen 2 millióval mindössze. Ezért hátrány az illikviditás, kíváncsi vagyok ,ez mikor enyhül majd. Jövő héten féléves jelentés.
Napi 4 millióval egyedül ő veszi, de így is csinál 3-4% emelkedést, mert nincs eladó. Már csak azt kell kivárni, hogy más is vegye :) Talán jövő héten.
Kereskedési szempontból nincs könnyű dolga itt a karmesternek, mert nagyon szellős az eladói (és a vevői) oldal, ezért szerintem magára is kell borítania néha és csak óvatosan veszegetni. 10-20k vétel 450-re rántaná, és az még mindig nem tétel vételi szempontból. De egyszer szorítani fog az idő, akkor elszáll.
nagy speka van ebben...ideoda rangatja mindkét oldalon...mindegy tartani kell az irányt kijelölte...egyenlőre nem akar avgy akarnak 400at de még mindig hiányoloma mini rallyt..nem terítették ki a lapokat..
Az Andrássy, a Bajcsy és a Major Park ugye még futó projektek? Mindhárom A-kategóriás, brutális fejlesztés. El tudnék képzelni rájuk egy Baross-támogatást...
Nem semmi ez a részvény, volt ma már 400 is, aztán rövid időn belül 340. Szóval csak erős idegzetűeknek:) Azért az izgalmakat enyhítheti, hogy az ATH-k miatt a döntő többség pluszban van.
Napi átlag 100 millióhoz a Pió-nak is el kéne adnia, azaz csökkenteni a részesedését, annyira kicsi lehet a valós közkéz. Nem tudom, ezt mennyire akarják. Amúgy is, ez lehet a kardinális kérdés, hogy a nagyok mit terveznek. Átadnak pakkokat egy magasabb árfolyamon? Hagyják forogni ezt a pici közkezet egyre magasabban? Az osztiról már az emelkedés előtt leírtam, hogy reálisan 40-45 Ft lehet a mostani portfólióval több nem hiszem. (Persze bővülhet jelentősen akár a portfólió.) Szóval nem fogják hozzáigazítani vszeg, dehát sok rv fizet 5%-os osztalékhozamot!:))
Napi átlag 100m már szép lenne, de én nem hinném, hogy a fórumnak lenne érdemi hatása az árfolyamra. Viszont osztalék vonatkozásban azon gondolkodom mostanában, hogy: - ha emelkedik az árfolyam az osztalékkal is utána korrigálnak-e majd, - éppen azért emelkedik, mert már most tudott hogy magasabb osztalékot szeretnének, - nem függ nagyban az árfolyamtól, nem cél hogy százalékosan szépen mutasson, - marad nagyjából minden a jelenlegi szinten, a mostani csak egy kis élénkítés aztán úgyis minden visszaáll a helyére?
Kérlek szépen, régi fórumtársak kedvéért mindent! Azt hittem, a mai 14 milliós forgalom kielégítő lesz, sajnálom, hogy csalódást okoztam.:) Na de komolyan, sajnos nincs ráhatásom a folyamatokra, de azt hiszem, magának a fórumnak van! Szóval csak úgy beírtam napközben, hogy jól van már úgy az az rsi, és lőn:) Forgalom egyébként azért nincs, mert durván szellős a könyv, néztem napközben, nagyon kevés eladó van, volt, hogy 10k vétellel 399-ig repültünk volna, az meg (még) korai lenne...
A nap elején nem úgy nézett ki, hogy sikerül tartania a szintet, de nemcsak hogy visszakapaszkodott, hanem ismét új csúcsra (366) jutott. Az árfolyamot tekintve ilyen nagy mértékű visszaöntés nem volt mostanában, úgyhogy ez most elég meggyőző. Még némi forgalmat is intézhetnél, hogy teljes legyen a kép. :)
Köszönöm szépen, valamire ilyesmire gondoltam :) Elmonologizálok itt szépen, elnézést!:) Próbálom megtestesíteni a BIF-ben lévő kicsik érzéseit, kb, mint a tavalyi közgyűlésen. De azt hiszem, van, aki olvassa a topikot...
Az tűnik fel, hogy a mi "karmesterünk" mintha érzékenyebb lenne a TA-ra, mint az app, opi, stb. esetében. Hűti az rsi-t, nincsenek napi 10-20%-os rallyk...Remélem, ez az emelkedés tartósságát is garantálja!
Érdemes olvasgatni a Baross Gábor Tőkeprogram Ingatlanalap alprogramjáról. Több pilléres, 600 mrd és ezek a célok: "A befektetés magyarországi ingatlanok fejlesztésére, felújítására vagy megvásárlására fordítható. A befektetés legalább 80%-át ingatlan vásárlásra, felújítására és fejlesztésére kell fordítani, illetve a befektetés legalább 50%-át új ingatlanok fejlesztésére, vagy ingatlanok energiahatékonysági felújítására szükséges felhasználni. A befektetés legfeljebb 30%-a fordítható – már használatbavételi engedéllyel rendelkező – ingatlan megvásárlására." Hmmm, szép célok ezek. Fent van már a nyertes alapkezelők és alapok listája is...
Ne bánd, az is valami! Aki itt vesz, legfeljebb májusig tartja az osztalékig, még mindig nem nagy kockázat. De mindenki maga dönt. Volt egy kezdőnek ható érdeklődés 300 alatt, hogy érdemes-e venni...remélem, belevett!
Nagyon jó a memóriád !! Még a split elötti is időkben is volt papirom, ami ugye nem most volt... Most is van természetesen, de én se akarom befolyásolni a karmestert : )
Nem akarom befolyásolni a karmestert :) Annyira látszik, hogy egy nagy vevő van, vszeg a kolléga által korábban belinkelt Baross tőkeprogram képviselője. Ma volt pár másik vevő, de csak 2-3 millió erejéig kicsik, a többi a szokásos. Ez a napi 4-5 milliós vétel nagyon sokáig kitart majd, a végén esetleg egy hírrel. Erre számítok.
BIF tulajdonosok topikja