hát én sem szállok ki belőle, az biztos, minimum 2080-ig megadom az esélyt azt nem mondom, hogy egyenesen fogom tartani, mivel ma is jól jártam, hogy adtam feljebb és a visszaöntögetőtől kaptam lejjebb várom majd holnap is az öntögetőt:) /megretten és nem ad? de, adni fog:) /
Akkor jol tudod, hogy egy 100 milliós bev cégre, ami nem is kell ingatlan területen legyen, simán átlagos dolog 1 M eredményt kihozni. Abból nem nagy dolog másik évben a valós 10 M-t kimutatni ;) Ahogy az sem nagy csoda, ha pl. 10 éve hízik az eredménytartalék vagy épp ingatlanok esetében a felértékelés van állandóan halogatva, akkor nem meglepö, ha kedvezö adók hatására hirtelen 40 M-ra ugrik néhány évig az eredmény ;) Az arányok szemléltetését szolgálják csak a fenti számok
szóval ez az osztifizetés-dolog: tudom, hogy erre kattannak sokan a tőzsdén a "komoly" befektetők ez vitt olyan magasságokba cégeket, amit nem is gondoltunk volna előre mert ott "gübbednek", hogy oszti, oszti, váááá ha 2080 volt a pletyka előtt, akkor átmegy a 2080-on erre gondolva veszek belőle és adok ha meg mindenki kiszáll 1900-on, akkor vááááááákuuuumba zuhanok:)
....és ezt a nagytulajok(akik eltűntethetnék simán a nyereséget-te is ezt írtad-),olyan rendesek ;hogy nekünk-kicsiknek-szándékoznak kiosztani osztalék formájában.. ..és ezt nem lebeszélésként irom,mett holnap 90%- hogy szárnyalni fog az árfolyam.
Itt eddig csak az volt a gond,hogy illikvid a papir. Persze ettol meg mehet par napig csak tudni kell idoben nyereseget realizalni ameddig van forgalom benne.
igen, bevállalható kis veszteség, mert a közkéz annyira alacsony, hogy nem döl össze a világ, ha töredéke a nyereségnek kis spekáknál köt ki Egyébként ha ezt ilyen formában ennyire megkérdöjelezed, akkor neked fogalmad sincs a SZIT szabályairól?
egyébként tök egyértelmüen kihallatszik és érzödik, hogy ledumálni akarod :D Meg is mondom miért: túl kicsi volt a forgalom, túl kevés az eladó, és nem tudtál ma annyit zsákolni, mint amennyit akartál :P
Az a kis rész minimum 25%-ék ,mivel a szabály!!!...minimum 25%-os közkéz.. Ha nekem lenne egy full nyereséges cégem -akkora kedvezményt nem adnak-nem szívesen adnám a nyereségem egynegyefét másnak...
eldöntöttem, hogy ezt a lufit fújom egy darabig, amíg úgy gondolom, érdemes és azt gondolom, még érdemes vajon lufi? holnap estére többet tudunk mondani
illikvid is volt, sőt, döglött volt hónapokig napi 400 ezer forint forgalom jó esetben viszont: 1322-nél megtört a jég: ha jól emlékszem, 70 milliós forgalom lett azóta ma már 300 milliós és az irány felfelé
BIF tulajdonosok topikja