lehet csak gyűjtögetés megy ezen a szinten, ezért van/volt nem kis pakkokkal felülről lefojtva
múlt héten még 59000 db volt, most már csak 7000 db....
ha eltűnnének a combos eladók, meg lehetne rántani felfelé, s lehetne egy felfele kör......
Sziasztok, jó reggelt! Én is ebben bizok , hogy kiugrik a nagy eladó..vagy meg jobb lenne ha valaki megvenne, akkor szerintem meg sem allnank 2000-ig... :D megy ez vissza, csak kerdes, hogy mikor....
kancsal behúzta a saját bejáratú mészárosa pakkját is: https://bet.hu/newkibdata/124258761/saj_t_r_szv_ny_v_s_rl_s_bejelent_s_20171027.pdf ezzel 90% fölött van a NER a cégben, kiszorítás jön? 180, 360 napos átlagok 490Ft egy részvényre jutó tőke 612 Ft véletlenül pont az előtt lépett a NER, mielőtt megugrik a 180 napos átlag 1 hét múlva ugrik meg a 180 napos átlag
Rendkívüli tájékoztatás
A Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. (székhely: 1033 Budapest, Polgár utca
8-10.; Cg. 01-10-042813; továbbiakban: Társaság) értesíti a befektetőket, hogy a Társaság a
2017. augusztus 15-én megtartott rendkívüli közgyűlésen hozott vonatkozó közgyűlési
határozatnak megfelelően a mai napon a Nemzeti Adó és Vámhivatalnál kezdeményezte a
szabályozott ingatlanbefektetési társaságokról szóló 2011. évi CII. törvény 3. § (4) bekezdése,
valamint 4. §-a alapján a Társaság szabályozott ingatlanbefektetési elővállalkozásként történő
nyilvántartásba vételét.
Budapest, 2017. október 20.
BIF tulajdonosok topikja