Most ismerte el a Fidesz a rezsicsökkentés igazi arcát.
A gazdagok ,nagyfogyasztók vitték el a pénzt és kapták az igazi támogatást amit már nem bírunk kinyögni.
Minden lepel lehull a csalókról akik egy igazságtalan rendszert tartottak fenn
Hmm. Mivel már tudom közeleg a vég így elmodhatom, imádtam és mai napig szeretem a kokaint. Sajnos már évek óta nem tudom beszerezni. De nagyon szeretném. ..... Megbukott a helyi szórakoztatóipar, vele együtt ez a piac is. Annó én azzal hibáztam, hogy másnak "ajánlottam". 25-30 éve , ma meg a brüsszeliek orrán folyik ki..... Így igazad lehet esetleges célzásodban. Már minek hibáztassam magam.
"Hú a rohadt életbe de nehéz ez! " Elmondom, hogy én mit látok ebbe bele egy ilyen nézőpontból. Szabad vagy. Szabad vagy azáltal, hogy most - amit erkölcsi kereteid/keretek - megtehetsz álmok és vágyak, amiket azért nem tettél meg, mert "van holnap még és a jövőért aggódom, tervezek, élek", azokat eldobhatod. Aki van család, hozzátartozó bárki, azokra gondolj és gondoskodj úgy, ahogy jónak látod és érzed és ha van lehetőség, tedd magad boldoggá bármi olyannal, amire vágytál vagy vágysz. Mondjuk. Ne itthon ücsörögj, hanem mondjuk utazz el valami tengerpartra. Egyél-igyál, fürödjél, élvezd a semmittevést. Vagy vedd meg a kedvenc autód ha van rá mód és évezd ki azt. Vagy bármi ilyet, ilyesmit, ha az egészséged és erőd nem gátol és persze az anyagiak sem. Nem kell halálosan haldokolnod. Mert hiszen mind haldoklunk, sőt, az egészséges fiatalt is elütheti holnap a vonat, sosem tudhatjuk. És ezért mondanék egy ilyet, ami abszurdnak tűnhet: Te most valahol egy olyan totál szabadságot kaptál, amikor a jövőre nem kell aggódnod. Mert már megtettél minden "aggódást" az életedben. Ami van most életed, abba meg tehát ha van módod úgy, ahogy fentebb írtam róla, abba meg adjál bele apait-anyait és éld szét ebben az időszakban! Éld szét ahogy csak tudod! Miért nem "próbálhatnál" meg egy ilyet? Miért ne tehetnéd így?
Köszönöm! Igen én már lehetek akár gátlástalan is. Ki tudja eljöhet a vég annak már semmi nem számít csak a saját erkölcse. De! Még próbálkozom. Hátha kapok valami segítséget. És tudod bizva bizzál....
"Már minek hibáztassam magam." Nem azért lettél teremtve. Hanem azért, mert szeretve vagy. És azért, hogy boldog légy. Mindig. Hangozzon bármilyen hülyén vagy abszurdan. És gondoljon erről bárki, te vagy én vagy akárki és akárkik bármit: ez a célja a létezésednek: Mert a teremtésed és a léted abból fakad, hogy vágyva volt, hogy te létezzél. Érted? Vágyva volt a léted így, vagy úgy, vágyva volt. Mert akarták, hogy létezz. Mert szeretve voltál, hogy legyél. És arra, hogy boldog legyél. És tartozol ezzel magadnak és ezért mondom ezt, ami mondtam: ha van erre anyagi lehetőséged és fizikai is, akkor MINDEN jogod megvan arra, sőt, mondhatom azt, hogy szinte kötelesség valahol, hogy most fogd magad és tedd magad boldoggá azokkal az álmokkal és vágyakkal, amiket dédelgettél magadban. Ha van ilyen és remélhetőleg van. :) Tudom - lehet - hogy baromira abszurd-abnormálisak ezek a szavak. De ez van a szeretetben, ez van irántad, a minden létezésedben, ahol vagy, az van, hogy: legyél boldog. És szerintem, próbáld meg és nem azt nézd, hogy mit tudnak vagy tudsz te tutira, hogy "jaj mindjárt itt a vég". Hanem élj, ahogy teheted és ne törődj vele. És egyébként is: Nem veszíthetsz vele semmit! Így látom ezt.
"Hátha kapok valami segítséget. És tudod bizva bizzál...." Itt az enyém: Szabad vagy és élj vele és élj. https://www.youtube.com/watch?v=9UaJAnnipkY Most vagy szabad és most van az, hogy teljesen önmagadra figyelhetsz és megadhatod magadnak azt, hogy csak te legyél önmagad számára. A boldogságod. Élj!
"Igen én már lehetek akár gátlástalan is." Mindenki lehet bármikor gátlástalan. Sőőőt! Nekem például eddig minden csajom orgazmusra vágyott szex közben. Én meg nem vagyok időmilliomos.
A Finesz hatalma 2 biztos Fineszre épül Egyik a Támogatás,látszolag mindenkit támogatnak. A nép boldog mert támogatást kap. Persze miért is van szükség támogatásra ? Mindig legyen lekenyerezettség,cserébe nincs rendes fizetés de a Finesz helytáll. A másik a sok kisemmizett meg hülye akiknek védelmet igérnek a külvilág ellen.
2010 ben Magyarországon megszűnt egy társadalmi alapvetés a szolidaritás. Ma végleg bebizonyosodott eljött a barbarizmus modern kora. Azt csinál ez az ember amit akar. Ki viseli az összes terhet ? Töle függ
Minden Fineszes politikus a nemzetre hivatkozik bármit csinál. Ez az emberek akarata és minket hatalmaztak fel. Ez sajnos így igaz. Az emberek csinálják ezt
Csak arra hivatkozik minden cselekedete által ez a "söpredék" ,hogy minket támogatnak. A Finesz rendszer minden cselekedete emberellenes. "Család" alatt a Finesz vezetőség értendő és minden intézkedésük középpontja ezeknek az érdeke. Utána a Finesz hívők gyünnek és a többi csak ellenség.
A jómódú Fineszesek ezentúl nem a férfi nevén veszik ki a jövedelmeket pl osztalékot,bért stb hanem a nem dolgozó nőt jelentik be 5-10 milliós bérekre havonta és a 100 milliókat teljesen adómentesen veszik fel. Ez már a 4 gyerekes nőknél már jól müködhet
A nyugdíjas zóldségkártyára pedig egy Fineszes vállalkozó degeszre keresi magát a kártyagyártásssal. Továbbái tt is a jómódúak fogják a családnak való bevásárlással a max összeget visszaigényelni.
Fizessenek a szegények! Hajrá rezsicsökkentés! Hajrá MÁK belépési pénz! Hajrá 27%(+4%)-os ÁFA! Hajrá aktív magyarok SZÉP alszámla/SZÉP kártya,! Hajrá országbérlet! meddig soroljam? Tegnap megtekintettük a vejkó szerény új portáját, ugye hozzánk közelebb költöztek a saját lábon állók, és építik be szépen a szabadsághegy még megmaradt pár érintetlen területét is. De azért valahol hízik a májam, hogy én nála is, meg a bátoraknál is feljebb jutottam, legalábbis tszf :D.
Engöm nem érdekel Gyurcsány, Nem érdekel ki kommunista, Ki liberialista, Ki akárki. Ki gyerekes,ki nem. De a Finesz féle világnézet az a legalja pláne még azért is mert elvárják Tűled valld Te is ezt a szennyt.
Egyik kedvenc filmem az Eltávozott nap Magyarország legjobb korában játszodik a1960 as évek derekán. A legjobb jelenet a film végén amikor a Szövőgyár klubjában az Illés együttesre táncolnak sokan csak a Szövőlány ül és nézi a táncolokat. Egy fiú táncol a barátnőjével de megpillantja a szövőlányt és spontán viszony alakul ki köztük. A fiú otthagyja a partnerét és máris csókoloznak a szövőlánnyal. Nincs hátsógondolat,nincs köntörfalazás csak a pillanatnyi érzelem tisztán. Már nem érdekli Őket semmi csak egymás.
Élt egyszer két ambiciózus unokatestvér Pablo és Bruno. Egy
kis olasz faluban éltek egymás mellett, és nagyon jó barátok voltak. Mindketten nagy álmokat dédelgettek, és
keményen dolgoztak. Elhatározták, hogy
egyszer majd gazdagok lesznek, és csak a megfelelő lehetőségre vártak. Egy napon
megérkezett a lehetőség. A falu úgy döntött, felbérel két embert, akik egy
közeli folyóból vizet hordanak a falu víztározójába. A munkát végül Pablo és
Bruno kapta meg. Mindketten fogtak hát
egy-egy vödröt, és elindultak a folyóhoz.
A nap végére sikerült feltölteniük a tartályt, és a falu cserébe
vödrönként egy centet fizetett nekik. -
Valóra vált az álmunk! - kiáltotta Bruno.
- Nem tudom elhinni, milyen szerencsések vagyunk! De Pablo nem volt annyira biztos ebben. Fájt
a háta, a kezén pedig vízhólyagok jelentek meg az egész napos cipekedéstől.
Félt felkelni másnap, és ismét munkába menni. Arra gondolt, biztosan van jobb
módja is a víz átszállításának. Mikor
másnap elindultak a folyó felé Brunoval, Pablo így szólt: - Te Bruno, van egy
ötletem. Mi lenne, ha ahelyett, hogy cipeljük ezeket a vödröket, inkább
építenénk egy csövet a folyótól a faluig? Bruno megtorpant: Egy csövet? Ki a
fen e hallott ilyenről? - kiabálta. - Végre remek melónk van! Egy nap lehozok
100 vödörrel, az 1 dollár naponta! Gazdag vagyok! Egy hét alatt veszek egy új cipőt,
egy hónap alatt egy tehenet! Nekünk van a legjobb munkánk a városban, és még
két szabad hetet is kapunk évente! Az egész életünk sínen van, szóval menj te a
fenébe a csöveddel! Pablo nem adta fel, és elmagyarázta a tervét másoknak is,
de mindenki csak gúnyolódott rajta. Úgy nevezték: a „csöves". Úgy döntött,
egyedül fogja megcsinálni, és a vödrök hordása mellen esténként árkot ásott a
sziklás földbe. Mivel kevesebb ideje volt vödröket cipelni, a bevétele is
visszaesett. Tudta, nem lesz könnyű és 1-2 évbe is beletelik, mire kiépíti a
csatornát. Bruno majd kétszer többet keresett, és folyamatosan Pablo orra alá
dörgölte az újabb és újabb szerzeményeit. Mi több, még egy szamarat is vett,
amire gyönyörű bőrnyerget csináltatott. Új házat, gyönyörű ruhákat vett, és
drága ételeket rendelt a fogadóban. Mindenki éltette, amikor fizette mindenki
italát, és hangosan nevettek a viccein.
Ahogy teltek a hónapok, Pablo vezetéke már félig készen volt, így már
csak feleannyit kellett sétálnia a vödrökkel, mint Brunonak. Az extra időt arra használta, hogy még többet
dolgozzon a vezeték kiépítésén, a szünetekben pedig nézte régi barátját, ahogy szüntelenül
cipeli a vödröket. Bruno egyre görnyedtebben járt, háta meggörbült a cipekedéstől.
Léptei egyre lomhábbak voltak, arcára pedig kiült a düh és a keserűség. Tagadta
a tényt, hogy egész életében vödröket kell majd cipelnie, és egyre több időt
töltött a kocsmában. Mikor a többiek látták Brunot közeledni, összesúgtak a
háta mögött. Úgy nevezték, a „vödrös". Ekkor már nem hívott meg másokat az
italra, inkább magában ivott, üres üvegek társaságában. Néhány hónap múlva
eljött a nagy nap. A vezeték elkészült. A falu apraja nagyja látni akarta,
amint a csőből folyamatosan áramlik a víz a tartályba. A víz folyt nappal,
folyt éjszaka. Folyt, amikor Pablo evett, és folyt, amikor aludt. A falu
fellendült, Pablo pedig a nap 24 órájában pénzt keresett függetlenül attól,
dolgozott-e, vagy sem. https://bookline.hu/product/home.action?_v=Burke_Hedges_Tanmese_a_csovezetekrol_H&type=20&id=3989422
A grönlandi Demokrata Párt sürgeti a széleskörű koalíciós kormány
megalakítását, miután az Egyesült Államok részéről egyre egyértelműbbek
az igények a sziget annektálására, írja a Reuters. annyi hülyeség van de a legtöbb sosem történik meg-lásd oroszok nem támadják meg ukrajnát-mindenhol ezt lehetett hallani.ugyan mit lehet itt elhinni már semmit.
Közel 10 ezren vannak az állam csecsén az élsporthoz köthetően szerintem. Csak egy volt kajakos edzőnő havi 8 milcsit vesz fel életjáradékként havonta amiért az égadta világon semmit nem kell csinálnia élete végéig. 1 sima kajak 2-3 millió. Csapatok,edzők,volt edzők,özvegyeik,sportvezetők,kiszolgáló személyzet stb.
Beszéljünk mindenről
A gazdagok ,nagyfogyasztók vitték el a pénzt és kapták az igazi támogatást amit már nem bírunk kinyögni.
Minden lepel lehull a csalókról akik egy igazságtalan rendszert tartottak fenn