Most ismerte el a Fidesz a rezsicsökkentés igazi arcát.
A gazdagok ,nagyfogyasztók vitték el a pénzt és kapták az igazi támogatást amit már nem bírunk kinyögni.
Minden lepel lehull a csalókról akik egy igazságtalan rendszert tartottak fenn
Itt vagyok ám. Nagyom szomorúan olvasom a rossz eredményeid hírét. Alig találok szavakat, el sem merem képzelni miken mentél át az utóbbi hónapokban. Remélem lehetőségeinkhez képest tudunk egy kis kedvességel és törődéssel visszaadni valamit abból a sok mindenből, amit kaptunk tőled. Bízom benne azért, hogy lesz még valami, ami reményt és kiutat adhat neked.
Hú de ismerem gondolatod! Vagyis szerintem átérzem. Te! Van mit tudomén menyi pénzem. De már nem fontos. Nincs autóm sem. :) De van 20M autóipari papírom... vicc az élet .... Imádtam mikor nem volt mobiltelefon , most van egy halom Telekom mag Apple papírom. Ez már nem az én világom. Unalmas lett számomra.
Köszönöm Valiz! legjobb ha nem olvasol ide, és elfelejted az itteni írásom! Sértés lenne számomra minden együttérző "ajándék"! Ha ott leszek, a verbális segítség lesz a legjobb. Nem kellett volna ide beleolvasnod!
Ó, már itt sem vagyok, látom ez fiús csapat. Amúgy nem vagyok együttérzést ajándékozó fajta, ha úgy tűnt, akkor bocsánat. Igen sok mindent láttam és éltem meg, ezért pontosan tudom az mit ér. Legközelebb fel szeretnélek vidítani kicsit, majd jelezd, ha készen állsz rá. Pá
A hetedik pecsét című filmet a szocializmusban vetítették a Filmmúzeumban Tanács körúton valamikor a 70 es évek végén vagy a 80 as években. Csak egy érdekesség
Az ötödik pecset, 1976 Könyvben kicsit masabb, de brutalis ott is. A legjobb magyar film lett szerintem. Tarantino rengeteget meritett belole.
Törölt felhasználó2025. 02. 06. 21:05
Volt idő amikor HIFI eszközöket gyűjtöttem. Van is pár igen ritka darabom, ami a mai napig is gyűjtői darab. De van mai full HIGH END is. Tényleg komoly darabok. De még a kábelek is nemesfémek! Élvezem! Ennyi. . Nézzük, az megjelent az APPLE fülhallgatója. Tökéletes utazás közben. De viszonylag drága. Nekem ilyen nincs. De van Chord Hugóm és Sennheiser 660 ami most több mint egy milliós szett. De aki eddig meghallgatta azt mondta kár volt megvennie az Apple vezeték nélküli túlárazott termékét. . Chord Hugó +Sennheiser 660 de a 650 páros is brutális élményt nyújt!= imádom én is! De ez csak a fejhallgatóm.
Üdv. "Kívülállóként" olvasgatom ezt az oldalt és a fórumait. Van, ahol szóba kerül Isten - "Isten" - meg vallás meg ilyenek, most látom a te hozzászólásod miről szól Na, ide írom, hogy én mit tapasztaltam meg és mi a helyzet dolgokban. Ezért regisztráltam be többek közt, hogy leírjam, mi volt és mi van. Íme tehát: Ha jól emlékszem 2020 volt, tavasz eleje talán, március. Nem emlékszem pontosan.
Otthon ücsörögtem a szobámban dél körül, éjszakás voltam akkor, készültem majd a melóba menet.
Filóztam dolgokról és Istenről. (Isten, Univerzum, stb-stb...)
Szóval filóztam róla.
És eljutottam egy olyan gondolatig és dologig magamban valami tök egyértelmű tényként, amit a legegyértelműbbnek "gondoltam ki", jutottam el következtetésként, mint tök egyértelmű dolog, hogy Isten a szeretet. (mármint ezt ugye mondják is vallásokban, de ez ilyen valamiféle "logikai vonallá" lett bennem, mint tök egyértelmű tény. Vagy mi...)
Na.
És akkor ezt a dolog akkor így ki is mondtam a szobámban, ahol egyedül ücsörögtem és erre jutottam, ilyen formán: de hiszen ő a szeretet!
Rázott meg már áram a konnektorból?
Érezted-e már annak az áramütését, erejét és érzetét, jellegét?
Ez történ akkor velem amikor kimondtam, hogy egy pillanat alatt elöntötte az egész testemet egy ilyen 220-as áramütés rázása. De. Nem a fájdalom érzete volt, hanem a rázás intenzitásával és erejével együtt olyan szeret érzetét éreztem a testemben, hogy lerogytam a földre és nevetve zokogni kezdtem az érzéstől, olyan hihetetlen szeretetet éreztetett velem valaki - vagy valami - egy olyan lény, egy olyan entitás - szerintem - aminek az érzetnek a meglétéről fogalma nincs az embernek illetve arról sem, hogy ilyet valaki adhat, éreztetheti így a testünk által és a test meg képes érezni.
Benne voltam - vagy talán bennem volt - valami olyan brutális és hatalmas szeretet "közvetítése" felém így és ilyen formán, ahogy azt fentebb írtam hasonlatként, hogy milyen jelleg volt.
És ezt tartott kb 15-20 - talán 30 -másodpercig intenzitásában, miközben a földön a szőnyegen összegörnyedve zokogtam és nevettem attól a mély és csodás szeretettől, amit éreztem így.
És mondtam akkor: ne szeress ennyire, mert ennem kellene, hogy munkába tudjak menni. :) (mert majdnem ebédidőm volt otthon és valamiért ezt így kimondtam az felé az lény felé, aki ezt tette velem, mert így jött ki... :).... )
És az érzés csillapodott is annyira, hogy valami tiszta boldogság és öröm maradt meg benne aznap nagyon mélyen és úgy háromszor-négyszer - szerintem és kb - volt még a visszaemlékezéstől sírás "rohamom" a megkönnyebbüléstől és a hatalmas szeretet érzetétől ami az emlékemben ott volt még mindig.
És talán még olyan egy-két hétig éreztem az erősebb boldogságot és örömöt a mindennapok "átlagos" érezte fölött, amíg lecsendesült aztán a teljesen "hétköznapi" érzések megéléséig illetve állapotomig. Na. Ez történt velem. Ez is.
Ez nagyon szép eset! Én meg olyanra tudok visszaemlékezni ami itt a fórumon kiveri a biztosítékot. De én nem voltam soha rossz ember, de bizony volt idő amikor pénzt és erőt kellett kovácsolnom. Sajnálom azt amit tettem 20-30 éve. De ez is kellett ahhoz, hogy ma itt legyek. Nevem is erre utal! Kellett a fordulat.
Az emberiség legnagyobb hányada egy vérengző állat de sokan vannak Gyugyuk is. Lsd Holocaust. Az állatok közé sorolom azokat is akik "csak" bezárták a marhavagont amikor a vonat indult.
Nagyon súlyos iromány! Bár őszintén bevallom nekem a realizmus de főként az orosz realisták jöttek be. Az Ötödik pecsét na az nem ebbe tartozik, de elképesztően jó. Én elkezdtem olvasni de leraktam amikor megláttam Gyurica urat a filmben. Elképsztő szereposztásban és lőadásban!
Azért még van bőven felsorolás való.inkvizicio.vagy ,indiánok kiirtasa,lehetne sorolni naphosszat,.de már jó a büntetése az emberiségnek,már el vannak küldve a csapatok.7
Hú! Kedves kollegák! ma írtam ebbe a topikba és mit látok?! Ismeritek Ingmar Bergmant Ismeritek Sánta Ferencet Ismeritek Gyugyut és a választás gondolatát! Ismeritek az igazi színmúvészeket Ismeritek a kezdeti Emanuell Top zenéit .. És ugye nem ismeritek a kemoterápiát! . Turkish bazar nagyon jól hangszerelt zene. Mivel van nem középiskolás fokú hangrendszerem én hallom azt amit a vezeték nélküli ipodos nem! Sőt!
Ez rock. Én House ,trance zenei clubokban dolgoztam, de ezek előtt inkább rock zenét hallgattam. De amikor discó klubban dobni kellett az anyagot az más világ lett!
Törölt felhasználó2025. 02. 06. 23:54
Nekem teljesen midegy a zene. Ugye jó egy profi fejhallgató és hozzá erősítő!
Ezek leginkább az én érzetem szerint instrumentális stílus. Jó ez is. "Messzire" tud vinni, ahogy hallgatom. Nem rossz értelemben. Akkor te inkább a zene hangszeri részét szereted érezni jobban, ha jól értem, illetve ezeket az elektronikus-instrumentális stíluson belül. Valami ilyesmit gondolok.
"Én House ,trance zenei clubokban dolgoztam, de ezek előtt inkább rock zenét hallgattam." Igen, most írtam is rá egy elgondolást arról, hogy neked mi lehet inkább a fő irány, mint stílus, ahogy hallgatom most is a "Greece 2000 Sebastian-Melosense remix linkelt zenét.
jól gondolod! csak kiegészítem azzal, hogy én adtam a jó érzést is másoknak. Ez van. kb 30 éve ezen már nem tudok mit változtatni. Hibáztam. . De az audio eszközök gyűjtése hobbim lett.
Beszéljünk mindenről
A gazdagok ,nagyfogyasztók vitték el a pénzt és kapták az igazi támogatást amit már nem bírunk kinyögni.
Minden lepel lehull a csalókról akik egy igazságtalan rendszert tartottak fenn