Most ismerte el a Fidesz a rezsicsökkentés igazi arcát.
A gazdagok ,nagyfogyasztók vitték el a pénzt és kapták az igazi támogatást amit már nem bírunk kinyögni.
Minden lepel lehull a csalókról akik egy igazságtalan rendszert tartottak fenn
Most nagyon pedálozik Ő is. Majdnem volt egy csúnya elszólásom ma telefonban, de szerencsére inkább megtartottam magamnak. Múltkor említettem már itt, hogy van neki magyarország előre megy hűtőmágnese, meg 4 évvel ezelőttről is szintén narancs színű :D Na ezzel kapcsolatban lett volna pikírt megjegyzésem, de egyelőre benn maradt. Még azért nem kizárt, hogy majd egyszer elmondom neki :D
2 haver is lakik arra most is egyik az elejen a regi spartnal most valami wuerth szakkereskedes lett de 2 eve csakl atsuhanok ott a masik fent a dobo vegen
Ma a könyvelőm is a pmáp-ot ajánlgatta. Meglátjátok úgy jártok vele, mint a máp+ al járt mindenki, 2-3 év, és adta el mindenki mert már nem volt jó, közben meg a fálét éri már az a pénz. Azt a paradoxont valahogy még most se tudom feloldani, hogy mondja itt nekem, hogy az a legkockázatmentesebb befektetés, és ehhez képest annak van az egyik legjobb hozama. Akkor mégis mi nem stimmel, mert magas hozam mellé magas kockázat dukál...
Beszéljünk mindenről
A gazdagok ,nagyfogyasztók vitték el a pénzt és kapták az igazi támogatást amit már nem bírunk kinyögni.
Minden lepel lehull a csalókról akik egy igazságtalan rendszert tartottak fenn