Most ismerte el a Fidesz a rezsicsökkentés igazi arcát.
A gazdagok ,nagyfogyasztók vitték el a pénzt és kapták az igazi támogatást amit már nem bírunk kinyögni.
Minden lepel lehull a csalókról akik egy igazságtalan rendszert tartottak fenn
Amegfeleleő képzettség, tudás és stratégia nélkül tőzsdei termékeket vásárolni valóban hazárdírozás. Egyébként meg kemény meló. A lényeg, hogy tudd, niért csinálod!
Így van, a speka nem munka hanem hazárdírozás , szerencsevadászat. Mondjuk kissé nagyobb eséllyel mint a lottón. Kiterjedt tőzsdei ismeretségi körömben csak két embert ismerek aki 15-20 éve csupán tőzsdéből él, azok is inkább kripto vonalon nyomulnak. Többi munka mellett próbálkozik több -kevesebb sikerrel. De inkább túlnyomorészt kevesebb sikerrel ,úgy 80 százalékuk milliókat vesztett ,de mindig reménykedik hogy na majd most , vagy legközelebb😃
Mellément. Sem speka,sem a politika nem az Én világom. Nem is gyakorlom csak nagyon néha amatőr szinten a tőzsdét. Világéletemben a munkában hittem és az odavezető útban és sajnos ez lett a vesztem is. Tízed ennyi energiával tudtam volna biztosítani amit elértem és lehet sokkal boldogabb lennék
Gondolom-gondolom... Azt írtam amit, mert az a véleményem. És leírtam oda, hogy mit és miért gondolok úgy, ahogy. És hanyatt fogok vagodni a tőzsdei ", iskolázottsági" szövegedtol mindjárt àm, csak állj egy kicsit fel lábon addig.
Gondolom kevés sikert értél el a tőzsdén és ezért írsz ennyi ostobaságot. Spekiulációból megélni valódi munka, amihez rengeteg tanulás és több év tapasztalatra van szükség. Türelmet, fegyelmet, kitartást igényel és épp ezért kevesen jutnak el idáig. Nem is értem mi köze ennek a lopáshoz. Felőlem mindenki annyit lop amennyit akar. Semmi közöm hozzá. Magad felé legyél kritikus, ne másokra mutogass!
En 2020 ota eleg aktiv olvasoja vagyok a forumnak es lohrn/impudent/amphibian barhova, barmit ir csak panaszkodik, mert elegge sok dologbol kimaradt es boki a csoret. :)Valoszinu most sem ment el szavazni ahogyan 2022-ben sem ment el (ezt O maga irta), persze, hogy nem tetszik neki semmi es irja a dolgait ha nulla energiat rak abba, hogy valasszon.
Szóval igazából itt mindenki kussolhatna, mert dolgozni nem szeret és nem akar csak spekabol pénzt Annak meg kuss a neve akkor, ha valamiféle tisztessegrol hadoval. Sorry. Itt egyikotoknek sincs bármiféle jogalapja számon kérni a szar létezését. Mert ti vagytok a szarra
Én itt a portfólió fórumán vagy részvény vagy ingatlan spekulánsok szövegeit látom, akik ebből a spekulációbol akarnak élni, valódi munkából nem. És egyiknél sem olvasom, hogy: na ennyi elég. Aztán jön a szöveg, hogy más miért is lop állandóan. Hát mert közületek való, azért. Mert egy a véretek: semmi nem elég. Magadnak magyarázz előbb, ne a politikusnak. Mert ő te vagy.
Na megjelentek erdélyből az utasszavazók sok idióta az erdélybűl ideemigrált rokonaiknál lakik és várja a holnapot. Tudtam ezek a ge..ik döntenek rólunk
Azt a tényt az ország lakossága kicserélődik a politikus lexarja mert Űket a bevétel érdekli. A magyart -ha még van- pedig amennyiben nem hülye - ebbűl mán nagyon kevés van- meg léxarják. A vénasszony a 15 ös buszon azzal untatott a mobilján millen hülye kirakos játékot játszik. Ez a legfőbb gondja. Na az illenekkel max 5 percet tudok beszélni azt is illendőségbűl.
Vasárnap du nagyüzem a Lidlben. Kövér disznó papa a fél áruházat megveszi a gyerköceivel ,gondolom valami támogatott Fineszes a la carte. A másik pénztárt nyitják de ott is beelőznek egy másik félközértes és valami fillipinó szerű fekete 150 cm bombázó Audrey Hepburn reinkarnizációja bukkan a semmibűl. Hát ezt se gondoltam volna 40 éve
Ahol nincs semmi ott értelmét veszti a "hány fokos" kérdés, mert nincs semmi aminek hőmérséklete lenne. A legmelegebb a csillagokban van, ha jól tudom, de majd pár hozzáértő elmondja. Én csak szeretem a fizikát. :)
Elhunyt Philiph Leroy. A kutya se írt róla pedig milliókat 10 milliók ismerték. Bűntény majdnem sirekült,Jó estét Mr Campbell .Ő volt Leonardo de Vinci megszemélyesítője. Egy boldog kor legjobbjai kőzött a 50 as 70 es években
Továbbra sem ertem az ingatlanosdit. Egyre több lakás,fogy a népesség mégis a csillagokon túl megy még a szar,élhetetlen lakások ára és még a pénz se köll ,még el sem adják. Mennyi pénzük van ? tartják a sok szart amibe még látogatóba se tenném a lábamat. A paraszt vagy kínai vagy indiai ki a fax tudja mi folik itt ? Étetetlen
érdekes a kinai elnök ota nem nyomják az égen a csikokat.amiota huzgálják egy hetes kimaradás sose volt,kiváncsi vagyok meddig lesz ez igy?mit irhatott alá????????????ov
Mondja meg mán Nékem valami okostojás miért volt 50 évvel ezelőtt a konyhakő egy emberöltönyi minőség. Jobb volt a kő vagy nem ragaszgatták mint ezeket a szarokat amik összetörnek,üregesek meg minden szar ?
Apám barátja az Evigben dolgozott esztergályosként. Van is egy piros kis Evig fúróm van vagy 40 éves és megy. Fel kell fogni hogy vége. Kína a világ ura.
május 12-14:Fagyosszentek.
Pongrác, Szervác és Bonifác, valamint Orbán (máj. 25.). Azért nagy a
jelentősége a néphagyományban ezeknek a napoknak, mert a májusi fagyok
már jelentős károkat tudnak okozni a már fejlődő növényekben,
palántákban.elsepri az orosz hadsereg a tiszával
Az ENSZ-közgyűlés megszavazta pénteken azt az
arab-palesztin határozattervezetet, amely új jogokat biztosít a
palesztinoknak a világszervezetben. A határozattervezetre kilenc ország
nemmel szavazott, köztük Magyarország, Izrael és az Egyesült Államok is.
A tervezet jóváhagyása 143 igennel, 9 nemmel és 25 tartózkodással a
193 tagország képviselőiből álló testületben gyakorlatilag annak a
kifejeződése, hogy a tagországok támogatják a palesztinok azon törekvését, hogy egyszer elnyerjék a teljes jogú ENSZ-tagságot,
ami elvezethet államiságukhoz is. Az elfogadott határozat nem adja meg a
teljes jogú tagságot a palesztinoknak, csak azt ismeri el, hogy
jogosultak ezt megkapni, és leszögezi, hogy "minél előbb meg is kell azt
kapniuk".
Olbánék mindenben hazudtak,családban, nemzetben és csak egy cél volt a pénz,hatalom. A sok hülye birka füzeti a luxusukat.. A 10 milliárdjaikkal Nékik mindegy mert Űk nem a plebs "polgárok" közt mozognak
Beszéljünk mindenről
A gazdagok ,nagyfogyasztók vitték el a pénzt és kapták az igazi támogatást amit már nem bírunk kinyögni.
Minden lepel lehull a csalókról akik egy igazságtalan rendszert tartottak fenn