Most ismerte el a Fidesz a rezsicsökkentés igazi arcát.
A gazdagok ,nagyfogyasztók vitték el a pénzt és kapták az igazi támogatást amit már nem bírunk kinyögni.
Minden lepel lehull a csalókról akik egy igazságtalan rendszert tartottak fenn
Az mhm elvett pár mandátumot a fidesztől, a qtyák is elvettek volna, ha összekaparnak még 1.5%-ot, és máris nincs kétharmad, máris nem látszik a holdról is a nagyívű győzelem. Te vagy itt legjobban megvezetve úgy látszik, vagy csak szimplán nem vagy tisztában a rendszerrel, vagy az informátoraid ezt nem kötötték az orrodra...
Teljesen meg vagytok vezetve ! Én már kezdek érteni valamit az egészből.Az alapokat. Mi az szavazni ? Leadni a voksot azaz TÁMOGATNI valakit a kezébe adni a kasszakulcsot,az eladosítási kulcsot az ország javait és az erkólcsöt a döntés jogát. A Melós a csúcs,megvezetettségben
Ez erős napindítás volt. Ennél még melós is többett tett az mhm-es ikszjével, mert én az ellenzéki mainstreamhez képest kevésbé hiszek abban, hogy Ők is szatelit párt. Ennyi erővel a DK is fidesz szatelit párt.
De olyan fineszes ez a fidesz, hogy mindig kitalált 1-2 jó hazugságot, es mindig talált pár tízmilliárd forintot, és némi módosítanivalót a választási törvényen, és így annak rendje és módja szerint nyert is.
Ilyenkor azon röhögök, hogy mindig az háborog és az van a legjobban kiakadva, aki arra sem méltatott, hogy tegyen azért az X-ért. Nincs miről beszélni…
Nem Tik Tok. 10 ben a Fineszre. 14 ben az ellenzékre akartam de olyan sokan álltak sorba ezért senkire, gondolván azért állnak annyian mert szart nem kérnek tovább. Tévedtem. 18,22 nem vettem részt
Aki 2010 ben a Fineszre szavazott az egy megtévedt ember. Aki 2014 ben az vagy hülye vagy haszonhúzó. Aki 2018 ban az szemét. Aki 2022 ben az nem ember
Na akkor halvany remeny van, multkori latogatasom alatt felfedeztem a narancssarga elore megyunk, nem hatra hutomagnest, rogton a 2018 aprilisi szinten narancsos hutomagnes mellett. Varom tovabbra is megtisztelo velemenyed a legujabb propagandarol: http://keptarhely.eu/view.php?file=20230131v03xhjv5o.jpeg
Hány million lehet most egy 120 nm ház tetőfelújítása-cseréje, amiből én jövök? Nálunk lassan aktuális a kérdés. Jelenlegi lakói a rezsicsökkentés csökkentését is képtelenek voltak fizetni, de el persze nem adnák :D
Hogy tetszik a legújabb kormányzati információs plakátkampány? Hétvégén alkottam egy script-et a cancel culture nevében, ami elrejti innen az "Orbán takarodj" topikot, illetve elrejti Sehmet nevű Orbán imádó troll hozzászólásait, illetve az arra érkező válaszokat is(itt nem egy végig a teljes láncon, vagyis ha egy Sehmet féle komment válaszra születik harmadik személytől, vagy akár az eredeti válaszolótól is újabb válasz, azt már látni fogom), ilyen szintre fejlődött bennem a fidesz iránti "rajongás".
Beszéljünk mindenről
A gazdagok ,nagyfogyasztók vitték el a pénzt és kapták az igazi támogatást amit már nem bírunk kinyögni.
Minden lepel lehull a csalókról akik egy igazságtalan rendszert tartottak fenn