Most ismerte el a Fidesz a rezsicsökkentés igazi arcát.
A gazdagok ,nagyfogyasztók vitték el a pénzt és kapták az igazi támogatást amit már nem bírunk kinyögni.
Minden lepel lehull a csalókról akik egy igazságtalan rendszert tartottak fenn
A tébolyda 2014 óta tart és nem akar alábbhagyni. Minden a tégla mellett szól továbbra is. Ez okozta az inflát is és a semmire gazdagította meg a bankrendszer segedelmével többszázezer spekulánst. Ezt mi együtt nyögjük ki
Vedd a panyelt a világ legjobb befektetése. Egy 10 milliós panyel 2013 ho képest ma 30-35. 10 év alatt 3 szoros ár plusz a hasznai húzása. Igaz volt és lesz infláció is mert pont a bankrendszer által belepumpált ingyenpénz okozza azt
Annyi 80 sőt 90 éves és egyre több 100 éves él az orvostudomány és a kényelmes semmittevő életnek köszönhetően ,hofy a nyugdíjkorhatár is ki fog tólodni valszeg. Most a kádár rendszer 1957-1965 ös generációjával baxtak ki mert beleesnek a 65 évre ámelésbe
Teljesen bezárták a magas kamat lehetőségét. Már csak 25 millióig lehet venni a pmápot. Az összes többi 6% körüli. Az nulla. Aki nem szállt be időben az lemaradt a 18% rúl
"CIB Bank Zrt." "Concorde Értékpapír Zrt. " "ERSTE Bank Hungary Zrt." "ERSTE Befektetési Zrt." "Equilor Befektetési Zrt." "Fundamenta" "Gránit Bank Zrt." "HOLD Alapforgalmazó" "K&H Bank Zrt." "KBC Securities" "MBH Bank Nyrt." "MBH Befektetési Bank Zrt." "OTP Bank Nyrt." "Raiffeisen Bank Zrt." "SPB Befektetési Zrt." "UniCredit Bank Hungary Zrt." Ez 16 forgalmazó + a MÁK, az már több mint négyszáz milla. Nekem legalábbis egyelőre még nem mutatja az Ersténél vásárolt állampapírjaim a MÁK-nál, hogy annyival kevesebbet tudok csak venni. Csudálkoznék, ha ezt lefejlesztetnék a pénzintézetekkel.
Jössz nekem egy aldi gazdaságos sörrel, ha sikerült. Én januárig biztos várok a speka lakás eladással, hogy csak 40%-ot kelljen adózni, utána tudok a saját élményeimről beszámolni, hogy sikerült-e, azt látom, hogy pár millánál nem jelenik meg a másik szolgáltatónál vett készlet, de mintha a leirásnál is forgalmazó limit lenne, ezt szerintem mán ide is írtam annó, mikor kigyütt a '33, csak nem figyelté'.
Nekem elég, ha egyvalaki megveszi, nem kell 10 ajánlat ;). 40-45-ért nem eladó, 50-55 körül már annál inkább meggondolandó. Sokat keringtem tegnap a budaörsi kék-piros boltban a sörök körül, de az hasonló kaliberü teljesen le volt fosztva, egy darab se volt. De mire visszaküzdöttem magam a hegyre olyan jó kedvem lett a mozgástól, hogy már nem is vágytam semmire.
Rahó,Előpatak,Sasad,Virányos,Rózsadomb,Hárshegy stb fel felbukkan 50 m² 50 milla körül. Ha valakinek van egy szutyka kelenföldön vagy békáson könnyen válthat egy kiemelt helyre ha talál egy barmot aki kicsenget 30-40-50 millát az értéktelenre
CSOK speka,Széchenyi osztogatás,lopás megy tovább. Lesz itt infla. A kormánynak ha nem csinálná ezeket a lopásokat,osztogatásokat vége lenne. Igy a paraszt hatalomban tartja
Gyerekek ha ez valami offtopik szerüség ahol minden belefér akkor kiirom magamból hogy valami félelmetes mekkorát szeretkeztem ma a feleségemmel . Még mindig a hatása alatt vagyok .
az nem rossz, valamiért kisebb rémlett. múltkor balla 1.2-1.3 milliós négyzetméter árakról beszélt, szóval 50 fölött szerintem nem fogod tudni eladni. ha jól emlékszem, akkor a tied jó állapotban van, de azért lehetne rajta mit felújítani. ha végül meghirdeted, akkor sok sikert!
Balla bácsival vigyázz, mint ingatlanpiaci szakértő :). I/II/XII legolcsóbb újépítésűje 80+ milla. Igen, ha a XI kert is mellécsapom úgy már jönnek az enyémhez hasonlónak gondolt árban, nyilván a háromban is. De engedtessék meg egy belbudai lakást nem egy kelenvölgyi/péterhegyivel/óbudaival vagy egy budafoki úti barnamezőssel versenyeztetni.
Ha első emeletről indulunk - bár az enyém 3-ikon van, de van olyan versenyző, ahol jó magas magasföldszint van - akkor már csak 8 db maradt. Ezek közül azt írja a másik legolcsóbb(az egyik (első) legolcsóbb pont a margit körúti, bár első, de elég magasan lévő emeleti): "Képet nem készítettem, mert nagyon zsúfolt a lakás ,igy kérésre sem tudok küldeni." Erről feltételezhetjük, hogy kuka belülről ;). A többi 50 fölött van. Egyéb kérdés? :)
Ne siestessd az éladást mert 50 milcsire csak 9 milcsi kamat jár jövőre. Majd 2 év múlva majd valami csokos huszár,tán kínai vagy üzbég magyar elviheti 70 ért.
Holnap 10% inflát jelentenek be. Az építőipar végtelen támogatása és a lakáskiadók végtelen támogatása miatt a lakásmizéria folytatódik ami garancia az inflációra.
Németh Úr a hitgyülekezetben kimutatta foga fehérjét most. Fineszes és rengeteg Fineszes hazug igét hirdet. Oktatás problémája a gender.. A kereszténységet el akarják pusztítani. Mindezt csípöből ,általánosítva
Ha ma van 16% kamatozású pmápod akkor az jövőre 19% ot ád majd utána mondjuk 7% ot. 3 év és a kamatos kamat 49%. Ha valakinek van egy 50 millás szutyka akkor 24 milla kamatot kapna ha eladta időben valami ingyenpénzesnek
A Finesz az egy vallás,egy modern vallás. Szekta,egy nagy birkanyáj. A pap vagy birkapásztor az emelvényen igét hírdet,lenn bologatnak lsd Finesz kongresszus. Nincs semmi szökség konzultációra mert az egyház se konzultál csak hírdeti az igét.
Beszéljünk mindenről
A gazdagok ,nagyfogyasztók vitték el a pénzt és kapták az igazi támogatást amit már nem bírunk kinyögni.
Minden lepel lehull a csalókról akik egy igazságtalan rendszert tartottak fenn