Most ismerte el a Fidesz a rezsicsökkentés igazi arcát.
A gazdagok ,nagyfogyasztók vitték el a pénzt és kapták az igazi támogatást amit már nem bírunk kinyögni.
Minden lepel lehull a csalókról akik egy igazságtalan rendszert tartottak fenn
Olvasgasd vissza a saját hozzászólásodat, papa: #308 lohran péntek, 12:14 Előzmény: #307 lohran #308 "A Finesz azért magabiztos. Rengeteg bűzös,szennyező autóipar annyi ejrút hoz amit el lehet tenni" Mi változott péntek óta, he?
Én ott szoktam egyébként menni. Javaslom próbáld ki te is, és térjünk vissza a tapasztalatokra... De meg tudom érteni azokat is, akik ezt nem vállalják be...
Horribile dictu lehetne egy csak gyalogos+kerékpáros híd is a lánchíd és az erzsébet híd közé. Mert az a nyomorult Karácsony nem volt képes kilobbizni, vagy nem is akarta(ilyen ostoba műemlékvédelmi okokra hivatkozva - mégis ki a lőtéri kutyát zavarna, ha picit is változtatnának az arányokon annak érdekében, hogy csökkenjen a közlekedők közötti konfliktusok lehetősége...), hogy a lánchídon is a járdán kelljen majd továbbra is tekerni, vagy küzdhetsz a nem kiszélesített úttesten az autók és a buszok között.
1000 forintos parkolás a lakóknak is nem per hónap, mint most, hanem per óra... :D
Törölt felhasználó2022. 08. 16. 10:45
tömegközlekedés fejlesztése 1000 forintos benzin 1000 forintos parkolás a lakóknak is
parkolóházak építése és felszíni parkolás visszaszorítása dugódíj zöld rendszámos kedvezmények megszüntetése teljesítményadó sokszorosára emelése autóhoz jutás egyszeri költségeinek sokszorosára emelése fokozott rendőri jelenlét az utakon kerékpárutak bővítése erzsébet és petőfi hidak normálisan kerékpározhatóvá tétele https://mandiner.hu/cikk/20220811_bkk_bicikli_kerekpar_karacsony_gergely_budapest?
Beszéljünk mindenről
A gazdagok ,nagyfogyasztók vitték el a pénzt és kapták az igazi támogatást amit már nem bírunk kinyögni.
Minden lepel lehull a csalókról akik egy igazságtalan rendszert tartottak fenn