Most ismerte el a Fidesz a rezsicsökkentés igazi arcát.
A gazdagok ,nagyfogyasztók vitték el a pénzt és kapták az igazi támogatást amit már nem bírunk kinyögni.
Minden lepel lehull a csalókról akik egy igazságtalan rendszert tartottak fenn
Lehet itt így ragozni,úgy ragozni de az embereknél rengeteg pénz van. Ezért nem adnak el semmit olcsón és jó a 450 ft os falalt Gyakorlatilag jólét van. Tele vannak 50 milcsis ingatlanokkal amit el sem adnak csak 100 ért. Ezért a végsőkig Fineszesek.
Van képem arról, mi volt 100 éve a világban, de valahogy az én utam nem vezetett attól oda, hogy szocializmust kell építeni. Ajánlj néhány konkrét könyvet, hátha sikerül :) Egyébként mikor annak idején Schiffer álbaloldalozta, meg luxusbaloldalazta Gyurcsányékat szerintem helyesen hol volt mögüle a társadalmi bázis? Az volt neki a nagy hibája, hogy emellett próbált zöldpolitikát is csinálni, amihez szintén tök éretlen még ez a társadalom?
Szerinted mi volt a gyárakban vagy földeken akkortájt ? Teljes létjogogosultságot nyert ezen változtatni köll. József Attila ? Mond valamit ? De ne menjünk oly messzire Elio Petri Munkásosztály a paradicsomba megy olasz realitas 1970 ből. Ma ezek mind elhalványultak ebben a Fineszes földi paradicsomban
Persze ez már történelem. Ma nem ez van. Ma glottgatyás ,csupa tetkós űrlények böfögik a frankót meg öltönyös álkeresztények lopják ki a szemünket körbeújjongva mert megkapjuk a meg nem èrdemelt kenyerünket
Tudom, hogy sok baj van velem. Terjesztem az lmbtq propagandát. Útálom a fideszt. Majdnem annyira útálom a komcsikat. Nem várok ingatlanpiaci összeomlást Ja meg kerékpárral járok, és ferde szemmel nézek a benzinárstop-ból relatíve olcsón balatonra, vagy akárcsak a nagykörútra furikázókra.
Nem tudnak kifogyni a pénzbűl az emberek. Albérlet,lakásvasárlás,megtartás,vendéglő,jó zaba,kirándulás. Tele vannak pénzzel. Köllene már valami Bokros családi csomag a bocskoros magyarnak
Kispöstön szép az élet csak az embörök nem szeretnek ott lakni ahunn romák vannak Lsd ix kerület 25 évvel ezelőtt és most,hogy kimentek mindenki ott fekteti be a tőkét.
Mondjál már egy települést (kivétel a holland faszi aki megvett egy falut), ahol nincsenek ezen népcsoportok. És ebben olyan is legyen ám amiben nincsen benne 10-20-50% vérrokoni kapcsolat. Tehát nem tudsz, lehet még a Te ereidben is az csepereg csak nem tudsz róla.
Beszéljünk mindenről
A gazdagok ,nagyfogyasztók vitték el a pénzt és kapták az igazi támogatást amit már nem bírunk kinyögni.
Minden lepel lehull a csalókról akik egy igazságtalan rendszert tartottak fenn