Most ismerte el a Fidesz a rezsicsökkentés igazi arcát.
A gazdagok ,nagyfogyasztók vitték el a pénzt és kapták az igazi támogatást amit már nem bírunk kinyögni.
Minden lepel lehull a csalókról akik egy igazságtalan rendszert tartottak fenn
Tőled biztos nem lehet tanulni. A nyáron amit egy szó szerint megközelítőleg milliárdos családról hallottam, az volt a nagyon érdekes és tanulságos történet a munkáról, a pénzről.
Öcsi, kétkezi munkával és most már kihalóban lévő szakmával lett az a pénz megkeresve. Elképesztő mennyire brutális módon nézel le mindent és mindenkit, nem csoda, hogy senkid sincs. 🤷♂️
Igen, ezt el lehetett érni úgy, hogy az NDK utáni határt étlépi az illető kereskedés terén. Viszont vicces amit hallottam, hogy már 60-as években Budapestet a zsidók uralták, különösen a 7. kerületet.
Presszer és a többi híres VII kerületi sem különült annyira mint most. A vagyoni különbségek felerősödtek a szociálizmus után és az elkülönúlés,kasztosodás ma a legnagyobb ami nemcsak a zsidókra igaz
Mára a munka annyira elértektelenedett, hogy aki aki effektív dolgozik max.egy szürke színvonalat tud fenntartani vagy vegetál. Ma divat keveset dolgozni igen sok pénzért es aki nem ezt csinálja az pórul jár mivel az infla még a kis pluszt is elvíszi.
A tudás a mai viszonyok közt se dobja meg a pénzedet számottevően. Nem Te diktálsz hanem az élősdik,Űk osztják az észt és a pénzt. Javaslom böngéssz bárhun napi 8 órás munka 200 ezertűl kb 1,5 bruttóig és utána mintha élvágták volna Nettó 130 túl max 1 milláig de ez utóbbi is marha ritka. Ezzel soha nem jutol messzire
Igen és pont ezt mutatja, hogy nincsenek kapcsolataid, ergo senkit sem ismersz. Nem vagy spekuláns, mert nem tudtál ingatlant venni és már én is jobban jártam 13 hónap alatt, mint Te aki rosszul forgatod a pénzed. Szemfényvesztésre nincs mit írni. Szerencséd sincs, mert mindig mondod, hogy sehova sem vesznek fel❗🤷♂️ Érdemes elgondolkodni.
Ha békapcsolom az M1 tv kormánpárti médiát akkor teljesen másképp tálalják pl a nyugdíjasok helyzetét stb. Könnyen mögtévesztik az emböröket ha nem az alapokban vagy józan észre hagyatkozik az illető
Aranyról... Sokat romlott a pénz kétségtelen. Ma egy szép 18K férfi pecsétgyűrű 400 ezer. Ez szép és jó de ki hord ma aranyat ? Egyre kevesebben. Ki vesz aranyékszert ? Nem tudom De egyre inkabb az az érzésem az arany erősen túlértékelt.
Nem tudom,hogyan csinálja a paraszt de 3 szoros kínálati árat tart fenn. A vevőket se értem vajh mind pénzjegy nyomdát tart fenn Az ingatlanosdi mintha elszakadt volna minden elképzelhetőtűl
Sajnos a paraszt tovább autogázgat,wellneszezik,pizzázik rendelve és mindezt az állam támogatásával. Remélem ennek az élemedésnek,szennyezésnek egyszer vége lesz
Ez az ország már réeeeeég nem a magyaroké. Eladtak mindent,sehová nem mehetsz csak ha kőkeményen füzetsz. Nemcsak a külföldi ( magyarnak vallott ) hunpolgárok uralják hanem egy kőgazdag magyar senkiházi is. Ahová pedig még osztanak jegyet az a csicskásaik játszótere.
Az ingatlan giga lufiba pár hónappal ezelött a paraszt még belefuvolázott az utolsó hitelrohammal 10 milliós plusz lufi épült be ingatlanonként. Na most kiváncsi leszek a kupecekre vajh meddig birja a tökeik ezt az űrlufit tartani
A "beszéljünk mindenről" azt jelenti, hogy panaszkodjunk, beszéljük ki, ami bánt minket? Például engem az háborított fel a hétvégén, hogy lent a budafoki Dunaparton az emeletesbusznál vettem két lángost. Az eladó kérdezte, hogy a juhtúrósra kérek-e hagymát. Mondtam jöhet. Aztán a fizetésnél kiderült, hogy ez kis hagyma 300 forintba került. Ne már!!!
Vedd figyelembe, hogy a világ tele van ingyenpénzekkel szinte aki kapja marja alapon. például az a paraszt aki kap 11 milliót napelemre vagy 70 milliót zöldházra azok mind vásárolnak és sokkal többet tudnak költeni ,ergo Nékik a 300 ft az ingyen van és téged megelőznek a sorban. Ezért amig ez így lesz az árusok is úgy fejnek ahogy tudnak. A világ elébb utóbb a sok pénztűl fog felrobbanni amit a szemét kormányok locsolgatnak a hatalom szerzés végett
Nem tudok annyit dolgozni,összehozni, hogy az ingyenpénzesekkel lépest tartsak. Ez ma az ősbűn ,az osztogatás ami mások fosztogatása. Ezért van ekkora infláció
Lohran alias /aka / impudent végleg kitiltásra került a Lakás/ingatlan topikból és Ő plusz az alteregói itt beszélnek nap-nap hosszát ha végignézed 20 oldalak egymás hozzászólásait. Nincs hova menjen ahol a kommentjeit kitiltás nélkül elfogadják ezért saját univerzumot teremtett. Ennyi. 🤷🏼♂️
Ez hitvány banda megen rálocsol 200 milliardot a napelemes baromsagra. Ingyen kapja a penzt a paraszt es a napelemes cégek, hogy degeszre keressék magukat es jó inflát kapjunk a nyakunkba a semmi mellé
még egy szemétség ,a távhős panelosok nem füzetnek ,ezt is az országra terheli ez a bagázs inflát növelik ezzel és a paraszt -tele van pénzzel- nem füzet lakásár az egekben és az infla nő tovább
kiváncsi vagyok a 11%-os papírra,vajh egy csali és ezzel akarják kicsiklandozni a jelenleg 6,6% ban ülő de jövőre 12% felett fizető papírbúl a balekokat vagy tényleg béindul valami
Beszéljünk mindenről
A gazdagok ,nagyfogyasztók vitték el a pénzt és kapták az igazi támogatást amit már nem bírunk kinyögni.
Minden lepel lehull a csalókról akik egy igazságtalan rendszert tartottak fenn