Topikgazda: Törölt felhasználó 2005. 08. 04. 08:37

Balatoni nyaraló helyett 1000 nm-es erdélyi kastély 75 m Ft-ért  

Ugrás a cikkhez
Esztergom önkormányzata az erdélyi Vargyason 75 m Ft-ért megvásárolta a Daniel kastélyt. Az önkormányzat egy balatoni üdülő társbérletet cserélt le a többségében magyar lakosságú erdélyi településen elhelyezkedő 1,000 nm-es felújított kastélyra - írja a Napi.

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=14&i=57142
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2005. 08. 04. 14:48
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
tisztában vagyok az egyházi ingatlanok, főképp a bazilika "adás-vevésével" kapcsolatban, épp ezért írtam utána :-))) ezt.
csak furcsának találom, hogy az az önkormányzat amelyik most pereskedik a gyógyfürdője miatt, plusz valószínű kutba esik az erre nyert állami pénz is kastélyba feketet...ezért írtam, kicsit talán cinikusan, hogy az utolsó vagyonelemét a bazalikát adta el a kastélyért...
Törölt felhasználó 2005. 08. 04. 14:36
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
mert egyházi ingatlant adnak veszenk:-)))
max 45-89 között de inkább rombolnak lásd a Felvonulási téren
de miért kell nyaraló egy önkormányzatnak, államnak, magáncégnek.......
Törölt felhasználó 2005. 08. 04. 11:07
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
eladták a bazilikát és kastélyt vettek??? :-))
Törölt felhasználó 2005. 08. 04. 10:17
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
Az esztergomiak biztosan gyakran szép órákat töltenek majd ott el a saját kastélyukban.
Törölt felhasználó 2005. 08. 04. 10:04
Előzmény: #1  portfolio
Szerintem az Önkormányzatok jobban tennék, ha az utakon levő lyukakat tömködnék be, és egyéb feladataikra költik a pénzt, minthogy kastélyokat vásárolgatnak...egyé bként is az a MI pénzünk, és azért adtuk oda nekik, hogy a közfeladatokat végezzék belőle. Ezt az állami szervek mindig elfelejtik

Topik gazda

topkaiser+
4 3 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek