Topiknyitó: Törölt felhasználó 2003. 11. 04. 10:01

Az FHB reklám lassítja a gépet !!!  

A SkyEurope csodás rekláma után a reklámszakma egy újabb csodálatos ajándékkal lepett meg minket:-.(
Az FHB reklámja olyan mértékben lassú, lassítja, fagyasztja a gépet hogy az már botrányos!
Kedves Portfolió,
nem lehetne hogy mielõtt kiraktok egyilyen reklámot mondjuk éjszaka tesztelitek?
Addig pedig légyszíves mellõzzétek ha lehet.
Hahó,
másokna k is lassítja?
Üdvözlette l,
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2020. 10. 14. 16:37
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2003. 11. 17. 10:06
Előzmény: #16  portfolio
Nem, és ezért elnézéseteket kérem. Valaki ...zerálta a gépemet. Az igazság az, hogy már én is ki vagyok hegyezve egy-két "nyomulós" reklámotokra. Mégegyszer bocs.
Portfolio
Portfolio 2003. 11. 17. 09:41
Előzmény: #15  Törölt felhasználó
???
Kicsi Bill,
Ezt a "kritikát" most tényleg nem értjük.
Biztos, hogy a Portfolio-val kapcsolatosak a problémáid?
Törölt felhasználó 2003. 11. 17. 08:31
Előzmény: #12  Törölt felhasználó
Gratulálok!
Ismét egy kreatív, cseppet sem idegesítő, olvasó barát megoldás ez a kapu.hu. Megérdemelnétek, hogy 0-ra essen a látogatottságotok.
Törölt felhasználó 2003. 11. 12. 11:30
Előzmény: #13  Törölt felhasználó
Van egy kis tévedés itt. Olvashatsz más internetes oldalt, de ott mást fogsz olvasni, nem azt ami a portfolio.hu-n megjelenik...
Törölt felhasználó 2003. 11. 12. 11:02
Nekem sokaig a portfolio volt a kezdö oldalam, de miutan meguntam ezt a rengeteg reklamot valtottam, és mashol ovasom a hireket. Amugy tudom ajanlani a pupupkillereket, eléggé hatékonyak, nem enged semmi reklamot felpattanni. Amiota felraktam a gépemre mar ujra visszajarok a portfoliora.
Törölt felhasználó 2003. 11. 11. 15:36
Előzmény: #11  Törölt felhasználó
"Ami pedig szegény felhasználókat illeti talán annyit megérdemelnének ha nem rajtuk tesztelnék a mindenféle cuccokat, hanem a kedves fejlesztők... Szerinted?"
es hany fele operacios rendszerre * bongeszo verziora gondolsz a tesztelesen megfelelt minosites eleresehez? hozzateszem ie6-ot hasznalunk javareszt, tehat azzal a bongeszovel van elsodlegesen tesztelve.
most akkor merre tovabb? esetleg szalljunk ki, es allitsuk be jol a gepet?
udv,
Törölt felhasználó 2003. 11. 10. 23:56
Előzmény: #10  Törölt felhasználó
már miért lenne titok? IE6
a kampány amúgy nem hiszem hogy lejárt mivel most volna csak fontos igazán... ma kezdődött az fhb jegyzés. talán rájöttek hogy tényleg trágya minőségű volt a banner vagy mi a szösz:-)
Amúgy gondolom "szegény Portfoliót" ha érdekelné hogy kinek mi a gondja a reklámmal akkor talán megkérdezné, vagy legalább ideszösszentene valamit a fórumba...
Ami pedig szegény felhasználókat illeti talán annyit megérdemelnének ha nem rajtuk tesztelnék a mindenféle cuccokat, hanem a kedves fejlesztők... Szerinted?
Vagy lehet hogy én vagyok a naív és csak én gondolom hogy nem a felhasználó a sáros....
Törölt felhasználó 2003. 11. 10. 21:52
Előzmény: #9  Törölt felhasználó
Titok, hogy milyen rendszerrel bongeszed a lapot?
Egyebkent, mar valszeg nem is aktualis a kerdes, nalam meg sem jelenik a hirdetes, talan lejart a kampany...
Gondolom, szegeny Portfolionak konnyebb lett volna lepnie valamit, ha nem csak azt irod, hogy botranyos, hanem azt is, hogy milyen geppel, milyen bongeszovel stb. szemleled az oldalakat.
Törölt felhasználó 2003. 11. 07. 14:34
Előzmény: #8  Törölt felhasználó
Kedves Portfolio!
Nem tudom hogy a többiek most hogy vannak vele, de szerintem BOTRÁNYOS az FHB reklám!
Ma megint trágya módon lassít, a portfolio.hu főoldala csak részben/hibásan jön be!
Továbbá hiába jelenik meg egy idő után a reklám sarkában az 'X', hiába kilkkelek rá csak akkor záródik be a raklám ha véget ért.
Üdvözlettel,
Törölt felhasználó 2003. 11. 04. 23:21
Előzmény: #7  Törölt felhasználó
Nekem abszolut nem lassitja (IE6, Flash6), sot van benne valami korlatozas, mert nem egesz nap lathato. Lehet, hogy a nagy Volvo es ez osszeakadnak?
Milyen bongeszokkel nezitek?
Törölt felhasználó 2003. 11. 04. 12:02
Előzmény: #6  portfolio
Nekem nem fagy a gép, csak nem tudom olvasni a Portfolió-t. Az FHB reklám bezáróját nem tudom megnyomni, mert eléugrik egy Volvo.
Nem lehetne cookie-val figyelni, hogy valaki megnézte-e már a reklámot, és annak egy kisebb változatot megjeleníteni?
Portfolio
Portfolio 2003. 11. 04. 10:35
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
Kedves Érintettek!
A banner-ek átvételét követően azokat mindig teszteljük és a kreatívokban lévő hibákat természetesen jelezzük a hirdetőknek, akik rendszerint megpróbálják azokat kijavítani. Az FHB reklám esetében ma délelőtt kaptunk egy újabb "változatot", remélhetőleg ez kevésbé lassítja a gépeket.
Bízunk benne, hogy a különböző "kreatív" hirdetési megoldások Portfolio.hu-n történő hirdetői alkalmazása nem riasztja el olvasóinkat a site látogatásától, egyszersmind bízunk benne, hogy megértitek, hogy az oldal színvonalának megtartásához és további fejlesztéséhez a hirdetési árbevételek elengedhetetlenül szükségesek.
Üdv,
Törölt felhasználó 2003. 11. 04. 10:24
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
szerintem ha valamely médium valóban a legjobb -mintahogy a pecsét odafenn mutatja- akkor oda kéne figyelnie arra hogy mit rak ki az oldalra. Még akkor is dől a lé miatta... A pénz nem minden, mivel ez presztizsromboló... (vö.: Heineken:-)
Ha ez egyszer történik meg nem gond, de ez sorozatban a 2.
Törölt felhasználó 2003. 11. 04. 10:06
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
Kivételesen egyetértünk.
Nekem is lassítja.
Törölt felhasználó 2003. 11. 04. 10:05
Nekem napi 2x 3x kifagy. Legutobb ugy fel oraja
Törölt felhasználó 2003. 11. 04. 10:05
amúgy a Hungest biztos örülhet hogy a fhb reklámot 'felülírhatja':-)
Lehet hogy ebben is Leisztinger keze van?:-)
Befektetők meneküljetek!:-) Leiszti/Arago ráteszi kezét az FHB-ra!:-)

Topik gazda

kisvargazoli
4 3 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek