mondjuk nemtudom van -e értelme ilyen dolgokkal bohóckodni, mikor a Föld előbb utóbb úgyis elpusztul..
lehet természeti katasztrófa is bármikor...
kitörhet egy szupervulkán, vagy meteorit csap be...
Én inkább arra koncentrálnék hogy a káros anyagokat újra kivonjuk a természetből és újrafelhasználjuk, vagy kivonjuk a légkörből a széndioxidot...
100-200 év múlva már lehet hogy sok bolygót benépesítünk és felesleges ez a sok természetvédelmi intézkedés...csak amennyit muszáj, annyit vezetnek be...
lehet természeti katasztrófa is bármikor...
kitörhet egy szupervulkán, vagy meteorit csap be...
Én inkább arra koncentrálnék hogy a káros anyagokat újra kivonjuk a természetből és újrafelhasználjuk, vagy kivonjuk a légkörből a széndioxidot...
100-200 év múlva már lehet hogy sok bolygót benépesítünk és felesleges ez a sok természetvédelmi intézkedés...csak amennyit muszáj, annyit vezetnek be...
Az atomerőművek hőszennyezése óriási, le kell bontani azokat!
Ha metanol-cellákkal tároljuk a napelemes áramot, a metanolcellás villamosmotoros autók felhasználhatják a metanolt. Ezzel a gépkocsi-közlekedés is ZÉRÓ SZÉNDIOXID-KIBOCSÁTÁSÚ LESZ.
Magyarország lakásain annyi napelem helyezhető el, amellyel évente 60,000.0 GWh áram termelhető. Ez több, mint a jelenlegi TELJES magyarországi áramtermelés.
És akkor még nem is szóltam a napelemek hulladékhőjéről, a metanolcellák hulladékhőjéről, amelyek HELYBEN felhasználhatók.
Ebbe az irányba dolgozzon, kedves Aszódi Attila Kormánybiztos Úr, akármit hazudozik is magának a villamosenergia-lobbi.