Kicsit távolabbra nézve: jelenleg 16 év az átlagos életkora a kocsiknak kis hazánkban, és fele annyi új kocsit veszünk, mint csehek vagy az osztrákok, hasonló lakosságszám mellett. Ha nem megyünk fel az ö szintjükre, akkor egy roncstelep lesz az ország.
https://www.penzcentrum.hu/auto/20251002/friss-toplistan-magyarorszag-kedvenc-autoi-ki-nem-talalod-melyek-allnak-az-elso-harom-helyen-1186359 "Szeptemberben 10 381 új személyautót helyeztek forgalomba Magyarországon, ami 14,4 százalékkal több, mint egy évvel korábban. Az év első kilenc hónapjában összesen 95 946 új autó kapott rendszámot, ez 7,7 százalékos növekedést jelent 2024-hez képest, 2023-hoz viszonyítva pedig 15,6 százalékos bővülést. A harmadik negyedév 29 839 darabbal zárult, ami 16,1 százalékkal haladta meg az előző év azonos időszakának eredményét."
En már a kezdetektől itt vagyok, a papír 2019- nyári 100-110 forintos árfolyama kb. 3- szor nagyobb cégértéket mutatott, mint a mostani 163 forint, holott a könyv szerinti érték azóta többszöződött, a BUX pedig több mint 300- %-ot emelkedett. Mondjuk én egy alap pakkon kívül ki- be ugrálok, így erősen pozitívban vagyok. De ez a részvény "teljesítmény" ettől függetlenül - legalábbis szerintem - irracionális.
-Private Banking:-AutoWallis.-A 150-es fontos támaszról megpattant a görbe. A szűkülésen belül ez jó jel. A hosszú távú emelkedő trend húzódott itt, amelynek mindenképp meg kellett tartania az árfolyamot, különben nagyobbat is eshetett volna. Újabb long jelzés majd a piros vastag trendvonal fölé kerülés után kereshető, vagy az előbb említett erős támasz környékén. Ellenállások: 175; 187,5. Támaszok: 150; 137,5.
Lehet,de mindegy!Üdv mindenkinek:Neked,feel,Watson,csukastamás,buxmester,nem sorolok fel mindenkit!Szerintem kevesen is voltunk itt kicsik,a papirok nagy %-a olyan kezekben van,hogy nem is nagyon mozogtak,meg inkább sok évre befektető befektetök vannak meg voltak itt mindig.
Drága barátaim!Én eladtam a maradék papiromat 162-n a múlt héten!Nem birtam már ezt a kínlódást ami itt megy megint mióta 180 körülről beesett!220.000db papirom volt itt a legtöbb,pár éve még úgy álltam,de aztán folyamatosan csökkentettem!Nekem elegem lett most egyszer,akik itt voltatok szerintem mindenkit szerettem itt,nagyon nem volt gondom senkivel mint emberrel,ha néha meg vita volt a papirról az meg benne van,azért van a fórum!Akik maradtatok,őszintén kivánok sok sikert Nektek!!!Amig nem lesz papirom,nem fogok ide beirni,de mindenkivel találkozunk másik fórumokon majd szerintem!Azért olvasni fogom ezt a fórumot is,meg figyelem,hogy mi történik a papírral természetesen továbbra is!
AutoWallis Nyrt+topic