Teljes mértékben egyetértek veled. Ha nem történik valami váratlan, akkor előbb vagy utóbb az eredményességnek meg kell mutatkoznia az árfolyamban is. Erről is szól a tőzsde, a kapitalizmus. Nonszensz ez az árfolyam, de nyilván ha lenne oszti, akkor azért az sokat segítene. Egy 10 Ft/ rv oszti meg se kottyanna a cégnek és akár egy 50% -os ugrást is indukálna az árfolyamban....
Vélhetően hozzá nem értőként lehet diszlájkolgatni a hozzászólásomat, attól még ez a helyzet, pontosan az, amit írtam. Ez nem érzet vagy szubjektum, számok srácok és 20 év tapasztalat. Az AW ajánlása VÉTEL. Nem kötelező venni, de ajánlott. Aki nem szeretne AW-t, az minek nézi a topicot egyáltalán? Hm?
A szövegértés és a kontextus fontos :-). Mivel az AW kb 7 hónapja konszolidál, oldalaz. Valóban, akkor akár minden korrekciózhat - sajnos ez rendre eszetlenül történik, főleg pánikban, ugye sosem tanulnak semmiből a népek - így az AW is. Én azokra gondoltam, amik az elmúlt néhány hónapban több tíz vagy száz százalékot emelkedtek idehaza. Az AW nincs ezek között. Az AW, hogy úgy mondjam csukott szemmel is vétel.
Hihetetlen ami ezzel a részvénynel történik... Az irány a VÉTEL!!!! Nem eladás. Még egyszer mondom, a jelenlegi árfolyammal a cég erősen alulértékelt, mert kb a dupláját éri. Aki nagyrészt daytrader, mint én is, az keressen más "papírt" és piacot! Tudok sokat ajánlani. Döbbenet, hogy ilyen BÉT és BUX teljesesítménnyek mellett 120-124 között pattogunk. Korábban írtam az Appeninn, Alteo, GP, BIF, 4IG vagy OTP kapcsán is, hogy mennyire alulértékeltek, hiszen a magyar piac nagyon lemaradt. Nem azt a részvényt kell venni - kivéve aki spekulál, vagy tréder vagy hosszútávú befektető - ami 150-300%-ot emelkedett rövid idő alatt! Az AW kiváló potenciállal rendelkezik akár közép távra is. És ez nem reklám, nem a cég kért meg, hogy nyomjam, ez a szakmám, az AW EV-je jó, a DCF és egyéb modellek alapján is bőven magasabb a vállalatérték, és így a részvénye is értékesebb a jelenlegi szinteknél. Egyébként szinte az összes magyar prémium kategória még vétel, bár egyes instrumentumokban elkél egy kis korrekció. Továbbá, ha az amerikai tőkepiacok korrigálnak - végre - , ami szintén időszerű volna a teljesen téves tavalyi kamatvágási és kínai növekedési narratíva miatti extra hájp okán is, akkor európa piacaira is hatni fog ez. Lehet talán még jobb beszállókat atlálni.
Az a baj,hogy piaci áron adnak el és mivel kicsi a vevői oldal 1000000 db-al nagyon leviszi az árat.Eltudta volna adni 125-ön is,csak nem 1 perc alatt,hanem 2-3 óra alatt. Így 250 ezerrel kevesebbet kapott. Miért kell kapkodni? Mert pánikol.
AutoWallis Nyrt+topic