Mivel a vezetők is benne vannak az mrp bonusz részvény programban, így nem tudom elhessegetni azt a gyanúmat, hogy mindez teljesen tudatos és kollektív döntes a tulajok/ menedzsment részéről. Pl. a jelenlegi helyzet szerint 10 Ft/ részvény osztalék simán beleférne a büdzsébe, bőven maradna pénz a kasszában és ez mindenkinek jó lenne, tulajnak, menedzsmentnek, kusbüfinek, részvény árfolyamnak stb. Mégse akarjak. Vajon miért nem? Hogyan akarnak ebből a cégből profitálni?
Én nem sokat remélek attól,hogy kormányzati hátszéllel majd a wallis sok bydet fog értékesíteni.Mivel a fő részvényes ellenzéki oldalon áll a kormány,ha támogatja is a byd vásárlást,akkor azt az auto dunán keresztül teszi,vagy esetleg valamelyik jó pajtás vagy rokon felvásárolja a wallist.Ez utóbbi jót tenne a papírnak.
fogalmam sincs. de nem misztifikálnám túl a dolgot. szerintem van egy nagy dumás ceo és egy borász befektetési tanácsadó és amíg ki nem lesz baszva a második, addig az első csak dumálni tud.
Nem hiszem, hogy egy menedzsment sokáig (bármeddig) a tulajdonosok érdekei ellen dolgozhatna. Egyszerűen nem érdekli ezeket az árfolyam, de ez bármikor változhat.... A cég valódi értéke és a részvény árfolyam között már akkora a differencia, hogy ez meg az 5 órai szivarklubban is feltűnhetne a tulajoknak. És nyílván fel is tűnik, hát akkor meg miért nem csinálnak semmit?
Nem a nagytulaj vezeti a céget, hanem egy olyan management, akik direkt az árfolyamemelkedés ellen dolgoznak. Ha picit végig gondolod, akkor rájössz, hogy a nagytulaj is részvényes. Két módon teremt magának értéket: - árfolyam, - osztalék. Jelenleg egyikből sem tud. Minden nagytulaj portfolioban gondolkodik, és nem azért tart egy céget a portfoliojaban, mert szereti, hanem mert pénzt akar belőle keresni. Eddig az volt a kotta, hogy hamarosan lehet már osztalékról is beszélni, most már ott tartunk, hogy nem. Szóval pontosan mi a faszomnak örüljön a nagytulaj???
Jelenleg sokkal rosszabb a helyzet, minthogy a kitörés elmarad. Ha 110 alá benéz, akkor 103-105 az alja, de még ez is a kisebb gond. A nagyobb, hogy legközelebb valamikor MÁRCIUSBAN kerülhet megint olyan helyzetbe, hogy újra nekivágjon. A következő alkalom kritikus, ha nem viszi át akkor sem a 120-at, akkor évekre megy a levesbe.
Szerintem a BYD elektromos autók robbantani fogják a piacot Magyarországon, sőt még az is lehet, hogy komoly politikai hátszéllel fognak kormányzati megrendeléseket.is kapni. Francia helyett kínai kapcsolat... Szóval van itt bőven még sztori, ha én lennék a nagytulaj, engem sem erdekelne túlzottan a jelenlegi árfolyam meg az sem, hogy a kisbüfik mit gondolnak...
Vannak részvények a tőzsdén amikkel szabad és vannak amelyekkel nem szabad foglalkozni. Idén, ez a részvény az utóbbi sorba sorolható. Sajnos meg kell tanulnia mindenkinek, hogy olyan xarokkal mint ez, amiben mesterségesen generált tili-toli forgalom van, azt messziről kerülni kell. Hát ennyi erre az évre. Amíg 100 M-s forgalma nincs ennek a papírnak 3-4 napon át addig én a figyelőlistámról is levettem, sajnos!
Ez az árfolyam a 117 ft-os részvény kibocsájtás eredménye! Olyan emberek vettek részvényt,akiknek lyukas 2 fillér sem volt a zsebükben. Most meg eladja a szaros tízezer darabját mindegy,hogy mennyiért,mert kell karácsonyra a pénz,hogy legyen vacsora a családnak.
épdufernél senki nem picsog a rádióban, hogy 300Ft lenne az ideális árfolyam. ott az MVM - Geoakku zöldhidrogén energiatárolót várjuk. ha bejön, akkor 3 számjegy. ha nem, akkor ennyi mint most. az egy kis lottószelvényke.
Nehéz kitalálni ki szórakozik az árfolyammal. 117 majd várjuk a 113at és lett, majd 120, és most ismét 115... :/ Vicc ez az egész! Egy MNBs kutakodás ráférne az elmúlt hónapok tranzakcióira! Asszem lehet kiderülne hogy mesterkélt a forgalma...
https://invst.ly/12mrag ha 110-en volt egy dupla aljunk, akkor az első lila megálló 136 lehet, ha megindulunk. Utána következő körben már 150 felett. Lesz itt hamarosan ugrás.
Alacsonyabb arfolyamon szeretnenek meg gyujtogetni de lathatolag ott mar nincsenek elado tetelek.Szoval magukra adogatjak igy akarnak elocsalni eladokat.Szintet kell lepniuk,ha venni akarnak.
Azért kíváncsi lennék hogy látva a könyvet, és a mozgásokat ha ezt vki megnézné ki szórakozik az árfolyammal, mit látna?! Nem-e egy vki hülye kis játékát látjuk? Kiveszi a magasabb árat néhány darabbal, majd beadja tizenezerrel a 2 forinttal alacsonyabb vevőnek?! Már figyelem néhány napja,.... Lehet gyűjtöget vki, lehet magára adogatja,...de ez nem piac, így ezzel idén ahogy legutóbbi bejegyzésemben is írtam már nem lesz semmi, sajnos.
AutoWallis Nyrt+topic