Az akvizíciók tekintetében is hasonlóan mozgalmas lehet az idei év, mint amilyen az előző volt?Mi ezen dolgozunk, és bár még az év elején járunk, az eddig megkezdett tárgyalásaink alapján megalapozottan lehetek optimista, hogy idén is érdemben tudunk majd előrehaladni, a stratégiai időszakon belül pedig könnyen elérhetjük a céljainkat.
A tőzsdén is erősen indította az évet az AutoWallis, az elemzők pedig már hosszú ideje kiemelkedő hozamlehetőségeket látnak a részvényben, a magas célárakhoz (MBH: 223, Concorde: 230 forint ) képest viszont még mindig jelentősen alulértékeltnek tűnik a részvény. A jelenlegi célárak ráadásul még a tavalyi, akvizíciók előtti számainkra épülnek, ezért folyamatos célárnövekedésre számítok, és az eddigi részvényár-növekedést sem tartom túlzónak. Sőt, bízom benne, hogy a tavalyi emelkedő trend tartós marad, és a befektetői keresletben is megjelenik a fundamentális értéknövekedésünk.
Stabilan szép lassan lépegetett fel 180ft -ig!Ez is jó jel talán!Kicsit olyan szaga van nekem a dolognak,hogy okosan vette valaki/k apránként!Sokan elmentek szerintem vagy csökkentettek itt az elmúlt 10 hónapban szerintem,a nagy ralik miatt!Na meglátjuk mi lesz,várjuk a jelentést!
-Jó napot! Private Banking friss:-AutoWallis napi: A 175-ös szint kisebb ellenállás volt,
amelyet újra sikerült áttörni, így az emelkedő trend
továbbra is él.
A swing mélypontok és tetőpontok sorozatában sem
történt változás.
Az emelkedő hullámok alapján a következő
számított érték a 187-200 közötti zónában
prognosztizál egy újabb megállást.
Az ideális trendtől messze elszakadt, így még ha
korrekció is következne be, sem lenne várható
komolyabb változás a trendben rövid távon.
Az ideális emelkedő trendje a 150 körül törne csak.
Ellenállások: 187; 200.
Támaszok: 162 ;150.
AutoWallis Nyrt+topic