Én is oldschool lehetek, mert nem tudnék csak képek, videók meg social platform vélemények alapján autót venni. De még cipőt sem, mert általában nyomja a lábam.
Ok, de még mindig az a kérdésem hogy ez miért is az AutoWalis hibája? (Amúgy pont most alakul át drasztikusan az értékesítési modell: ahogy írták a BMW-nél már pl. nem kell majd készletet tartani, ügynöki rendszerré alakul a kiszolgálás)
Látszik hogy erre a hírre csak eladók jönnek 150 körül, érdemi vételek elmaradnak. Egyedüli pozitívum hogy tavaly is ilyenkor gondoltak egyet a vevők ... és nagyobb lendületbe kapcsolat a részvény árfolyama. De ezek a hírek most nem mozgatják meg a vevőket.
Kb három éve lehet tudni, hogy a Telekom szabad cashflowja ettöl az évtöl meglódul, mégis tavaly 300 közelében is járt az éfolyam. Sose tudhatod, mikor kapnak rá egy részvényre.
Nem az AW hibája, én eleve általánosságban fogalmaztam. Az AW hibája, hogy ő maga nem innovál ebben vagy nem is törekszik erre. Ez kb olyan, mintha pár éve az ételkiszállítás. A covid-ig egy semmi piac volt, az éttermek nem akartak hozzá csatlakozni. Ma Budapesten sztem az éttermek már jól látható forgalmát az ételkiszállítók adják.
Nem erre a hírre adják, hanem a gyorsjelentésre. De ahogy írtam is, a gyorsjelentés utáni nap végén felhúzták, és azóta is van vételi erő, vagy legalábbis forgalommal nem esik.
"A magyar részvénypiacon úgy látszik, hogy a befektetők jellemzően nem árazzák be az egyedi vállalati sztorikat azonnal. Ugyanakkor, amikor hosszabb távon felismerik az AutoWallis stratégiájának stabilitását és eredményességét, az árfolyam növekedésének feltételei adottak lehetnek. A múltbeli tapasztalatok alapján az árfolyam időszakos ugrásokkal reagálhat az elért eredményekre." Az a baj Ormosy Úr, hogy ebben nyakig benne vannak, mert amikor olykor megindult a papír, akkor "valakik" szépen szálltak is ki és adták lefelé. Eljátszották a befektetők bizalmát azzal, hogy a magas célárak mellett mégis volt mindig "valaki", aki dobálta be a pakkokat. Az illikvid piacról meg annyit, hogy tessék megnézni az OTP forgalmát. Ha majd a 1/10-ét eléri a AWallis, akkor lehet picsogni. Ígérték, hogy lesz külföldi befektetői roadshow, annak sem lett semmi eredménye. Szóval ne ránk, magyar kisbefektetőkre kenjék a szart.
-Jó napot! Private Banking friss: -AutoWallis napi: Nagyon beszűkült az ármozgás. A
hosszabb távú emelkedő trendvonal már nagyon
közel, így döntési szituáció előtt van a papír.
A forgalom enyhén emelkedett, enyhe vételt látni, de
még fokozódnia kellene a keresletnek. A 150 fölé
zárás nagyobb forgalommal elindíthat egy újabb
emelkedő hullámot.
A vastag zöld trendvonal törése viszont megtörné az
emelkedési lehetőséget.
A 150 felett a tér nyitott lehet, a mintából a célár a
187,5 környékére is mutathat.
Ellenállások: 175; 187,5.
Támaszok: 137,5; 125.
AutoWallis Nyrt+topic