Ez a régi chartom, nem kell újra tervezni sem! Év végére van a dupla csúcs tervezve (166.8)! Nincs elkésve semmi! Látod a 180-t és a 230-t ?? Ennyit arról, hogy mit veszenek figyelembe a fundából...:) Szépen halad a terv szerint! A 180, simán lehet 190 környéke is, majd pihi és tovább! AutoW/W https://ibb.co/DVC84L0
Ja, hát az összes pénzemet nem tollnám ide, de azért elfér ez szerintem egy TBSZ- en. Az OTP-ről meg csak annyit hogy 22k-tól 27k-ig vannak célárak, így attól függ hogy mihez viszonyítod. (De a kockázat ott tényleg kisebb, van abból is)
nemrég volt, hogy mindenkinek is ajánlották a brokik, hogy vegyék 150-ért.. most ha felnyomják 180-ra akkor micsoda jó tipp volt tőlük :o az éves értékelésükben biztosan első helyen áll majd
Nekem a 180-as célár sem tűnik rossznak, örülnék ha éven belül ott lennék. A Masterplast meg (szigorúan szerintem) jelenleg dupla vagy semmi. Ha nem tudja refinanszíroztatni a kötvényeit akkor kuka, ha túléli a következő fél évet, akkor viszont jó világa lehet (aztán mindenkinek személyes világlátásán múlik hogy melyiknek mennyi esélyt ad)
Az AutoWallis hosszú évek óta meg sem közelíti a célárait, úgyhogy pláne a legutóbbi jelentés ismeretében kénytelen vagyok azt gondolni, hogy az OTP célára áll közelebb a valósághoz. Az MBH célárával kapcsolatban az is elgondolkodtat, hogy a romokban heverő Masterplastban is 50% felértékelődési potenciált látnak...
hűha... ez az OTP elemzés azért tetszik :)) 2021-ben 167 487m Ft beszerzési értékű cuccból sikerült 194 956m Ft-ot árulni 2026 előrejelzés szerint 167 487m Ft-ból már 448 187m Ft-ot fognak :o 2021 óta fix a személyi jellegű ráfordítások összege is :))) nem szívesen dolgoznék ott, ha ez tényleg így van.... micsoda eredménykimutatás :o
AutoWallis Nyrt+topic