én itt gondolom a fordulást valahol, de szerintem a vevők csak a terv után jönnek meg, természtesen ha nem megfoghatatlan lesz hanem pozitiv konkrétumokat tartalmaz majd.
Emelkedik a magyar tőzsde ,ez meg megy a pincébe. Türelem lesz ez még olcsóbb. Belevettem 130 on ugy hogy ez lefele fog menni,ert amit eddig vettem mindig lefele ment :)))
csak érdeklődésképp: a short-on napi 2-3% eséssel mennyit lehet nyerni? áttéttel ? Filózom, hogy ennek a csorgásnak mi az értelme a short-on kívül. láthatóan senki nem vesz, csak az a pár nyomi játszik vele és tolje lefelé. Az Autowallisnak szintén nem érdeke ez a nyomott árfolyam nulla bizalommal. Ha esetleg az ő kezük is benne van ebben a csorgásban, akkor szólok, hogy ezzel nem lesz se értelmes forgalom, se nagyobb közkéz, akármennyire teszik le az árat... Messze van még 20-a, addig napi 1-2 Ft-os csorgással 100-ig is le lehet tenni, ha nem lép közbe a T. menedzsment. Vagy arra gondolnak, hogy alacsony áron a bejelentést követően több részvény elmegy és nekik a darabszám a lényeg, nem a bevont tőke? Ez épp lehet egy opció....
AutoWallis Nyrt+topic