nagyon szépen köszönöm! Egy utolsó kérdésem még lenne, azt lehet tudni miként fogja Veres úr visszajuttatni ezt az 575milliót? Alaptőkeemeléssel vagy erről nincs jelenleg információ?
Nem lett volna egyszerűbb Veres úrnak arról dönteni, hogy nem lesz osztalék kifizetés és akkor semmit sem kell visszajuttani a cégnek. Csak kérdezem:-) Sumákság van itt minden szinten.
ez komoly? Minek tenné? majd megfeledkezik róla mindenki. Hisz az se volt feltűnő, hogy ő fogja kapni. Úgy szólt a szöveg, hogy idén annyi osztalékot fizetnek az elsőbbséginek, hogy jövőre már ne kelljen, és a mezei kisbűffencsnek is jusson. Nekem így jött le. (Mi van??)
Ezt kérdezték a kgy-n is tőlük! és vakargatta is a fejét a menedzsment.....totálisan fogalmatlanok és teljes a káosz. TEBÉSZ-es ember kérdezte azt is(adózási kérdésen kívül), hogy szatyorban adja majd át.... Müllner úr azt mondta, hogy jó lenne:-)) Jézusom!!! Használt autót sem vennék tőlük:-)
Közgyülési döntés kérdése!? 85% -ban övék a cég........döntenek amit akarnak. Véleményem szerint az tény, hogy még ezt az osztalék visszajuttatást is elbaxták :-) Hát igen! A gondos és előrelátó tervezés eredménye:-)
Gondolod,hogy nem tudjak max nem valaszoltak ra.Lassan az is baj lesz,ha visszafizeti a penzt.Azert ennyire ne legyunk mar negativak. Lebonyolitottak ok mar nehany uzletet az elmult nehany evtizedben.
Nem volt rá kapacitás, az egész cég azon dolgozik hogy osszealljon egy kellően vonzó 5 éves terv.. És nem a színekkel es egyéb formazassal vannak bajban ;)
Az nem baj, hogy visszafizeti de az már igen, hogy fogalmuk sincs hogyan teszi majd. Ezek szakemberek? Több közgazdász és krómvanádium bevonatú "zseni" is volt közöttük ! Jut eszembe! Székely úr (borászati tanulmányai után) a Pénzügyi és Számviteli Főiskola Adó, Vám, Illeték szakán szerzett közgazdász diplomát. Jaja! Lebonyolítottak már néhány üzletet... attól tartok, hogy még fognak is:-) Egyébként nem látom a BÉT oldalon a tulajdoni hányad frissítését... Valóban elviheti minden idejüket a stratégia készítése. Nagyon várom már! :-)
Ha egészen pontos akarok lenni, akkor az adózott eredmény automatikusan az eredménytartalékba kerül és a közgyűlés dönt hogy fizetnek-e belőle osztalékot. Így valójában most vonták ki kgy hatáskör alól a pénzt.
Beteg a Székely tehene. Megkérdezi a szomszédját, hátha tud segíteni. - Mit adott maga a tehenének, amikor az beteg volt? - Hát 3 kúp Valikát. Másnap megint találkoznak. Mondja az első székely: - Szomszéd, megdöglött a tehenem a Valikától. - Az enyém is.
Tudjak ok az viszont hiba volt,hogy nem valaszoltak egyertelmuen.Peldaul en azt mondtam volna egy kis turelmet kerunk a kesobbiekben adunk rola tajekoztatast,amint dontes szuletik.
Nem-nem. Ott voltam és láttam, hogy fogalmuk sincs róla. Pedig akár fel is készülhettek volna egy ilyen kérdésre mert logikusan tűnik. Egyébként nem kételkedem benne, hogy visszakerül a cégbe a pénz de ez akkor is szánalmas. Természetesen Müllner úr csak viccnek szánta a szatyros kérdésre adott választ(de ettől még fogalma sem volt róla, hogy mi lesz).
Te gyanús vagy nekem! Tuti, hogy ott voltál! :-) Természetesen elhangzott ez a diplomatikus válasz (egy-két perc után:-) De most komoly, hogy ilyen kérdésre nem tudnak válaszolni? Veres úr hetekkel a közgyűlés elött jelezte szándékát...
Nem volt idő felkezulni hogy a tőzsdére lépés során nem lehet már egy kis tárgyalóban a székházban elismerni hogy jajj ezt nem tudom. Mert egyes kisreszvenyesek mernek és tudnak is kérdezni :)
És nem ír róla a pf ;) Az én zsebem csukva maradt előttük szerencsére. Illetve időben zarodott. Ettől még sajnálom a többieket bármennyire is tűnhet úgy hogy most rajtuk mulatok és egy seggfej vagyok. De székely urekat elkuldenem egy kuponos walk of shamere az Andrássyn ;)
AutoWallis Nyrt+topic