Azért a mai 3,5 Ft-os mozgás egy lóf...g. Ezzel nagyot nem lehet kaszálni. Ha lenne egy egészséges mozgás (pl. 20-30 Ft), ott lehetne keresni. Mondom, hogy szarul csinálják. Szerintem ennél még én is jobban tudnám mozgatni a papírt, ha lenne elég tőkém hozzá :)
Azt nem értem, hogy mi a cél. Ha minél alacsonyabb árfolyam, akkor miért nem öntik folyamatosan. Ha jó áron eladni az olcsón vett papírokat, akkor miért nem engedik fel 180-200-ig és utána megint önthetnének (mert valjuk be ez a 155 való felengedés nagyon gyér volt). Azért ennyire dilettánsan irányított kereskedés nem sok papírnál fordult elő...
Virág elvtárs ez az ítélet! :-) Több mint valószínű, hogy semmi sem fog történni és ezért beszélt magas lóról Székely úr, hogy "kíváncsian várja az esetleges vizsgálat eredményét". Cinikus ........ De mindenképpen helyes volt jelezni az MNB felé a történeseket.
Üzenném annak a sz@arf...ú öntőbrigádnak, hogy nyugodtan öntögessék tovább a célárukig mert szemmel láthatólag a kutya nem veszi miattuk a papírt. Ergó csak lefele tudják eladni a fasza kis papírjukat...
AutoWallis Nyrt.